Şimdi Ara

Siccin (26 Eylül 2014) +18 yerli korku filmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
5.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İslami korku filmlerinin Türkiye'deki önde gelen isimlerinden bir tanesi olan Alper Mestçi'nin 2014 yapımı filmi Siccin (Amel Defteri) Eylül ayında gösterime girecek.

fragmanı cidden sıkı olmuş. korku filmlerini sinemada izlemem ama bunu izliyicem sanırım.

--
    --
    --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 16 Ağustos 2014; 13:01:40 >

• Yine din üzerinden prim.Saçma sapan cin'li filmler bıktırdı artık.
  • Gelsin gelsin fragman çok iyi türk korku filmleri tek başına karanlık ortam büyük ekran tv lerde izlenince ses sistemiyle farkı insan anlıyor, birde en ayar olduğum yorum din üstünden film yapan türk yapımcılar o zaman avrupa korku filmleri izliyecekler açık ve net.
  • başka bi yerli korku filmi konusuna yazdıklarımın aynısını buraya aktarıyorum.

adamlar daha napsın size ? hiç bi şeyi de beğenmiyosunuz. tamam film sektöründe iyi değiliz belki ama korku filmlerinde bizimkileri tek geçerim. bi dünya hollywood yapımı filmde dahil, korku filmleri izlemişimdir. korkutmuyor kardeşim onlarda. hollywood da olsa, bollywood da olsa, avrupa sineması da olsa korkutmuyor. cadı, şeytan, zombi, kurtadam. bunlar hayalürünü olduğu için bana saçma geliyor. tamam bizimkiler din üzerinden gidiyor diyosunuz da sonuçta adamlar korku filmi yapıyor. kitleler neden korkuyor araştırıyor ve TR halkının en çok korktuğu şeyi kullanıyorlar. ben olsam bende cadı, madı kullanacağıma bunu kullanırım. amerika bile korku filmlerinde bunlar yaşanmış olaylardan alınmıştır gibi klişe ibareyi her zaman kullanıyor. hele paranormal activity gibi neredeyse kahkaha attığım ne amaçla çekildiği belli olmayan bi tür var. onları korku filmi diye adlandırmıyorum bile.

TR halkında psikolojik baskı oluşmuş. amerika neye gülüyosa bende ona gülecem, amerika neyden korkuyosa bende ondan korkacam diye bi algıyı soktular bizim yeni nesle. bizimkiler de amerikan filmlerinden korkmasa bile popüler kültür olduğu için ay çok korkunç diyolar. bizim siccin, dabbe, azazil in fragmanlarını bile izlerken gerim gerilen millet nedense gerçekleri yazmak yerine bu ne ya hiç korkunç değil dediklerinde kendilerini cool hissediyolar. kardeşim korktuğunuz şeyden korkmuyorum demek coolluk, adamlık değildir. korkuyosanız cidden korkutmayı başardı sağlam film olmuş diyin. popüler akıma karşı durun, ayakta durun. adamsınız diyip ayakta alkışlayayım.

• ya abi biz mümkünse korku sektöründen çekilelim ya bu nedir amerikanın bir grup genç,vampir,zombi,psikopat vs vs gibi bir çok alanda korku tarzı var biz anasını satim sadece cin ceberi çekeriz yeter ya
  • ilginç. Sevmiyorum bu tür filmleri ama merak ettim
  • Alper Mestçi'yi beğenirim özellikle Musallat filmiyle bendeki yeri ayrıdır.

Trailer'ı çok beğendim baya etkileyici olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim için gerçek korku filmleri bunlar işte. Adamı resmen sıçırtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

başka bi yerli korku filmi konusuna yazdıklarımın aynısını buraya aktarıyorum.

adamlar daha napsın size ? hiç bi şeyi de beğenmiyosunuz. tamam film sektöründe iyi değiliz belki ama korku filmlerinde bizimkileri tek geçerim. bi dünya hollywood yapımı filmde dahil, korku filmleri izlemişimdir. korkutmuyor kardeşim onlarda. hollywood da olsa, bollywood da olsa, avrupa sineması da olsa korkutmuyor. cadı, şeytan, zombi, kurtadam. bunlar hayalürünü olduğu için bana saçma geliyor. tamam bizimkiler din üzerinden gidiyor diyosunuz da sonuçta adamlar korku filmi yapıyor. kitleler neden korkuyor araştırıyor ve TR halkının en çok korktuğu şeyi kullanıyorlar. ben olsam bende cadı, madı kullanacağıma bunu kullanırım. amerika bile korku filmlerinde bunlar yaşanmış olaylardan alınmıştır gibi klişe ibareyi her zaman kullanıyor. hele paranormal activity gibi neredeyse kahkaha attığım ne amaçla çekildiği belli olmayan bi tür var. onları korku filmi diye adlandırmıyorum bile.

TR halkında psikolojik baskı oluşmuş. amerika neye gülüyosa bende ona gülecem, amerika neyden korkuyosa bende ondan korkacam diye bi algıyı soktular bizim yeni nesle. bizimkiler de amerikan filmlerinden korkmasa bile popüler kültür olduğu için ay çok korkunç diyolar. bizim siccin, dabbe, azazil in fragmanlarını bile izlerken gerim gerilen millet nedense gerçekleri yazmak yerine bu ne ya hiç korkunç değil dediklerinde kendilerini cool hissediyolar. kardeşim korktuğunuz şeyden korkmuyorum demek coolluk, adamlık değildir. korkuyosanız cidden korkutmayı başardı sağlam film olmuş diyin. popüler akıma karşı durun, ayakta durun. adamsınız diyip ayakta alkışlayayım.

+1

• Musallatin yeri arkadaşın dediği gibi bendede ayrıdır onun yönetmeni yapıyorsa sağlamdır bence. Din üzerinden prim yapıyorlar cart curt diyen arkadaşları anlamıyorum ben. Elin amerikalısı cinli seytanli film yapınca dinle alakası olmuyorda bizim türkler yapınca mi oluyor ? Geçen Korku seansını izledim millet abartmış be arkadaş yo yani amerikalı yapınca şahane bir film oluyor o filmi bizim türkler yapsa yine din üzerinden prim yapıyorlar diye saçma sapan yorumlar yaparlar. Nedir bu yabancı aşkı anlamış değilim biraz kendi sinemamıza değer versek şu an sinemamızdaki saçma sapan filmler bu kadar çok olmaz. Eskisi kadar bizde sinema zevki çıtası diye birşey yok bu beni çok üzüyor ve önüne gelen film çekiyor sırf bu sinemadan filmden anlamayan kitle yüzünden. Filme gelicek olursak traileri izledim baya iyi duruyor gidilesi bir film. Eylülde vaktim olunca gitmeyi düşünüyorum sinemada izlersek bunu baya fena olur .

• yok elcin yok siccin s*kcini çıkarmasalar bari
  • kız '' ya cehenneme giderse '' sahnesinden sonra gelen hwaaaaa çığlığı favorim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saiyan94

Yine din üzerinden prim.Saçma sapan cin'li filmler bıktırdı artık.

ilk zamanlar dabbe cikmisti cidden muthisti ki filmden baya baya etkilenmistim ama su an 3 unu cikartmislar yok musallatin yapimcilarindan falan bunlarda iyice baydi artik
  • Arkadaş bu ne biçim fragmandır ya. Sıçtık altımıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepsen

Musallatin yeri arkadaşın dediği gibi bendede ayrıdır onun yönetmeni yapıyorsa sağlamdır bence. Din üzerinden prim yapıyorlar cart curt diyen arkadaşları anlamıyorum ben. Elin amerikalısı cinli seytanli film yapınca dinle alakası olmuyorda bizim türkler yapınca mi oluyor ? Geçen Korku seansını izledim millet abartmış be arkadaş yo yani amerikalı yapınca şahane bir film oluyor o filmi bizim türkler yapsa yine din üzerinden prim yapıyorlar diye saçma sapan yorumlar yaparlar. Nedir bu yabancı aşkı anlamış değilim biraz kendi sinemamıza değer versek şu an sinemamızdaki saçma sapan filmler bu kadar çok olmaz. Eskisi kadar bizde sinema zevki çıtası diye birşey yok bu beni çok üzüyor ve önüne gelen film çekiyor sırf bu sinemadan filmden anlamayan kitle yüzünden. Filme gelicek olursak traileri izledim baya iyi duruyor gidilesi bir film. Eylülde vaktim olunca gitmeyi düşünüyorum sinemada izlersek bunu baya fena olur .

Musallat inanılmaz bir filmdi. Bildiğin büyüklerimizin hani akşamları köylerde çok olurlar, hamamlarda çok olurlar söylemleri üzerine kuruluydu.

Cinlere falan hiç inanmayan arkadaşımla izlemiştim. Film bittikten bir iki saat sonra gece beni uyandırıp dışarı çıkalım demişti resmen filmin içinde kalmış :)))

Dinimizde yer alan bizden birşeyler olduğu için ister istemez etkisi farklı oluyor. Fragmanıda bence gayet kaliteli eleştirilecek bir yanını bulamadım. Amerikan sineması yıllardır çekiyor ve bizde çekelim. Ürün kaliteli olduktan sonra gerisi önemli değil.

• Aynen hocam bizimkilerde korku filmlerinde şu an ki sektör için biraz olsun yol kat edebiliyor. Aslında yabancı sektör sinemasini eleştirmek istedim biraz. Daha önceki yorumumdada bahsettiğim gibi korku seansı şöyle yok böyle diyorlar açtım izledim o kadar abartılacak bir yanı yok. Bak şunun garantisini veriyim hocam o filmi bizim Türkler yapmış olsaydı inan filmi yerden yere vururlardı ama yabancı yapınca adamlar öve öve bitiremiyor. Ha bizim sektör insanımızda kötü etkiler bırakıyor çoğu yönetmen baktı bu film tuttu gerisini çekeyim diye berbat ediyor filmi daha sonrada bizim insanımız al işte yine din üzerinden prim diye yok gidilmez izlenmez diye saçma sapan düşünceler içinde buluyor kendini bu bizim sinema sektörümüzdeki para düşkünü yönetmenlerin suçu diyebilirim. Dediğiniz gibi bence kaliteli bir yapım gibi duruyor umarım yine hüsrana uğratmazlar. Saçma sapan komedi filmlerine gideceğine git bu filmi izle diyebilirim. Kesinlikle sinemada izlenmesi gereken bir film diye düşünüyorum. Fragmanı izlerken bile insan bir garip oluyor umarım yine hüsranla sonuçlanmaz. @mRt_007

• quote:

Orijinalden alıntı: hepsen

Aynen hocam bizimkilerde korku filmlerinde şu an ki sektör için biraz olsun yol kat edebiliyor. Aslında yabancı sektör sinemasini eleştirmek istedim biraz. Daha önceki yorumumdada bahsettiğim gibi korku seansı şöyle yok böyle diyorlar açtım izledim o kadar abartılacak bir yanı yok. Bak şunun garantisini veriyim hocam o filmi bizim Türkler yapmış olsaydı inan filmi yerden yere vururlardı ama yabancı yapınca adamlar öve öve bitiremiyor. Ha bizim sektör insanımızda kötü etkiler bırakıyor çoğu yönetmen baktı bu film tuttu gerisini çekeyim diye berbat ediyor filmi daha sonrada bizim insanımız al işte yine din üzerinden prim diye yok gidilmez izlenmez diye saçma sapan düşünceler içinde buluyor kendini bu bizim sinema sektörümüzdeki para düşkünü yönetmenlerin suçu diyebilirim. Dediğiniz gibi bence kaliteli bir yapım gibi duruyor umarım yine hüsrana uğratmazlar. Saçma sapan komedi filmlerine gideceğine git bu filmi izle diyebilirim. Kesinlikle sinemada izlenmesi gereken bir film diye düşünüyorum. Fragmanı izlerken bile insan bir garip oluyor umarım yine hüsranla sonuçlanmaz. @mRt_007

Hocam zaten soyle bir durum var onlardada boyle inançlar var sadece bizimkinden farklı. Ellerindeki imkanlar falan derken adamlar güzel filmler çekiyorlar ve cidden Amerika hem seri katil hemde boyle doğaüstü mevzularda bolca malzemeye sahip.

Bizim elimizde seri katilden çok cinli malzeme çok ondan dolayıda yapımcılar bunun üzerine düşüyor. Korku Seansında hatırlarsan Annabelle bebek vardı mesela onun hikayesinin gerçek olduğuna inanılır ve şimdi ayrı olarak filmi çekiliyor.

• korku filmi diyince halloween den başkası yalan böyle efekt makyajla korku filmi çekiyolar hala yıl 2014
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anterman

ya abi biz mümkünse korku sektöründen çekilelim ya bu nedir amerikanın bir grup genç,vampir,zombi,psikopat vs vs gibi bir çok alanda korku tarzı var biz anasını satim sadece cin ceberi çekeriz yeter ya

Özentiliğinde bu kadarı işte.
  • hep aynı konu hep aynı şeyler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.