Şimdi Ara

Siccin (26 Eylül 2014) +18 yerli korku filmi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
5.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ımmortals35

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

quote:

quote:

13.03.2014 de DVD de

Neden bluray değil be .

Aynen hocam adam akıllı görüntü ile korku filmi izleyemiyoruz Türk filmlerinde

deli olmamak elde değil biliyormusun, herşeyi geçtim çıkarsınlar şunları web-dl 720p ve 1080p ne olcak

Aynen hocam bu aralar çıkıyor mucize nin falan. Ama korku filmlerinde görmedim bende

Bak şimdi olayın saçmalığına bak avucunun içi kadar olmayan telefonların 1080p yani full hd ekranı ne 1080p'si 2K ya geçiyor, biz halen tr yapımları filmlerimizi DVD olarak çıkarıyoruz ,hadi gelde delirme sanki büyük yokluktayız, tmm BD çıkarmasınlar felan anlarımda web-dl bence iyi bir seçimdir izleyici için, nedir bu kadar zor olan anlamak mümkün değil, aslında bunu bilerek yapıyorlar biliyormusun ..

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

quote:

Orijinalden alıntı: Anterman

ya abi biz mümkünse korku sektöründen çekilelim ya bu nedir amerikanın bir grup genç,vampir,zombi,psikopat vs vs gibi bir çok alanda korku tarzı var biz anasını satim sadece cin ceberi çekeriz yeter ya

Sen amerikanın bir grup genç,vampir,zombi,psikopat vs vs gibi şeylerin Türk halkında çok büyük etki yaptığını mı sanıyorsun.

Amerikan film sektöründen biri belgeselde soylemişti amerikan halkı vampiri cadıyı zombi yi gerçek olma ihtimali en yüksek şey olarak görüyor.

Türkler de ise kurt adam görse kovalar vampir görse bu ne ya der gerçekte olabilirliği en düşük şeyler sadece anlık izleyince korkan filmden çıkınca unutulan şeyler.

Ama dini figürler Türk halkında her an olabilir duygusu barındırdığı için daha etkili.

Amerika da artık şeytan çıkarmadan şeytani ruhlardan karanlık gölgelerden bıktı ama yapılıyor.

+1

• Amerika da supernaturel den tutun da American horror Story yada Constantine filminin dizi versiyonuna kadar bu denli buyu sihir şeytan yapımları izleniyor iken kalkıp bizde niye cin var demeyin.

Ne deyin onlardaki efektler şahane bizdede öyle efektler olsun deyin.

Konu 3asagi 5 yukarı hep aynı olur izleyici cezbeden efektler korkutma ogeleri ve işleyistir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Amerika da supernaturel den tutun da American horror Story yada Constantine filminin dizi versiyonuna kadar bu denli buyu sihir şeytan yapımları izleniyor iken kalkıp bizde niye cin var demeyin.

Ne deyin onlardaki efektler şahane bizdede öyle efektler olsun deyin.

Konu 3asagi 5 yukarı hep aynı olur izleyici cezbeden efektler korkutma ogeleri ve işleyistir.

Aynen hacı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film ilgili yerlere düştü mü acaba :) Bilgisi olan var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

13.03.2014 de DVD de

Neden bluray değil be .

deli olmamak elde değil biliyormusun, herşeyi geçtim çıkarsınlar şunları web-dl 720p ve 1080p ne olcak

Aynen hocam bu aralar çıkıyor mucize nin falan. Ama korku filmlerinde görmedim bende

Bak şimdi olayın saçmalığına bak avucunun içi kadar olmayan telefonların 1080p yani full hd ekranı ne 1080p'si 2K ya geçiyor, biz halen tr yapımları filmlerimizi DVD olarak çıkarıyoruz ,hadi gelde delirme sanki büyük yokluktayız, tmm BD çıkarmasınlar felan anlarımda web-dl bence iyi bir seçimdir izleyici için, nedir bu kadar zor olan anlamak mümkün değil, aslında bunu bilerek yapıyorlar biliyormusun ..

Aynen hocam haklı olabilirsin şimdi baktım film çıkmış dvd.rip tabi yine adam akıllı sürüm çıksa bari

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

13.03.2014 de DVD de

Neden bluray değil be .

Aynen hocam haklı olabilirsin şimdi baktım film çıkmış dvd.rip tabi yine adam akıllı sürüm çıksa bari

azı bulamayan çoğu bulamaz bunada yetinelim napalım

• 2musallat filminden sonra bu pekte korkutucu değildi. Ara ara hareketlendi filmin sonu neredeyse gelecek hala tam korkmadım dedim içimden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cinayet silahı : tarhana çorbası
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

cinayet silahı : tarhana çorbası

:D

• Son yıllarda dabbe etkisiyle bu tarz filmler çoğalmıştı. Ama bir çoğuda kalitesizdi. Açıkcası bu olmuş. Yer yer insan geriliyor. Gece sessiz ortamda seyredip korkmadım diyen yalan söyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Son yıllarda dabbe etkisiyle bu tarz filmler çoğalmıştı. Ama bir çoğuda kalitesizdi. Açıkcası bu olmuş. Yer yer insan geriliyor. Gece sessiz ortamda seyredip korkmadım diyen yalan söyler.

Vala ben özellikle dabbe 4. filminde hayran kalmıştım ve gerçekten çok etkilemişti beni. onun dışında musallat her iki filmi de çok iyiydi yine bu filmin yönetmeni çekmişti o filmleri de sanırım. ama bu film beni hiç etkilemedi. bi türlü filmin içine giremedim, çekim kalitesi berbattı sanki eline kamera almış çekmiş gibiydi. sonu ayrı bir hayal kırıklığı olmuş sanki çekecek ekipmanları kalmamışta bitirmişler gibi. daha iyi bekliyordum sanırım beklentiyi yüksek tuttuğum için böyle oldu.
    bakalım dabbe 5 gelsin bari o düzgün olsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: sencer!

quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Son yıllarda dabbe etkisiyle bu tarz filmler çoğalmıştı. Ama bir çoğuda kalitesizdi. Açıkcası bu olmuş. Yer yer insan geriliyor. Gece sessiz ortamda seyredip korkmadım diyen yalan söyler.

Vala ben özellikle dabbe 4. filminde hayran kalmıştım ve gerçekten çok etkilemişti beni. onun dışında musallat her iki filmi de çok iyiydi yine bu filmin yönetmeni çekmişti o filmleri de sanırım. ama bu film beni hiç etkilemedi. bi türlü filmin içine giremedim, çekim kalitesi berbattı sanki eline kamera almış çekmiş gibiydi. sonu ayrı bir hayal kırıklığı olmuş sanki çekecek ekipmanları kalmamışta bitirmişler gibi. daha iyi bekliyordum sanırım beklentiyi yüksek tuttuğum için böyle oldu.
    bakalım dabbe 5 gelsin bari o düzgün olsa.

Dabbe serisinin en iyisi bence 4 üncü serisiydi. Zehr-i cin de o kadar da beklentiyi yüksek tutmamak gerekir izlemediyseniz

• Öyle yapıcam zaten bide üstüne aylarca dvd'si çıkmadı soğudum filmden
  • Son 10 gün hocam :D

• Filmi dun gece izledim. Kendini izlettiren bir film ozellikle cocuk olayi beni bir kiz babasi olarak garip bir hale soktu. Bir Dabbe kadar sert ve detayli olmamasina ragmen kendi turu icinde iyi bir film.

• Filmi dün akşam izleme fırsatı buldum. Cidden fena olmamış. Kesinlikle izlenebilecek düzeyde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

Filmi dün akşam izleme fırsatı buldum. Cidden fena olmamış. Kesinlikle izlenebilecek düzeyde.

Aynen güzel film

• Şu korku filmlerini bir türlü sevemedim nedense, hele yerli korku filmleri daha da berbat oluyor.
    Anca Testere falan olursa izlerim ama oda korku filmi olarak gelmiyor gözüme. Onu daha çok işkenceleri görmek için izliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.