Şimdi Ara

Siccin (26 Eylül 2014) +18 yerli korku filmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
5.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siz ne bekliyodunuz ya sanki zannedersin türkiye her yıl 4 5 tane özgün seneryolu süper flim çıkarıyordu korku flimlerinde cin perili konu flimleri beğenmiyonuz bence önce adam gibi flim çıkmalı türkiyedenki ondan sonra korku flimlerinden iyiy bişeyler çıksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer!

quote:

Orijinalden alıntı: Anterman

ya abi biz mümkünse korku sektöründen çekilelim ya bu nedir amerikanın bir grup genç,vampir,zombi,psikopat vs vs gibi bir çok alanda korku tarzı var biz anasını satim sadece cin ceberi çekeriz yeter ya

Özentiliğinde bu kadarı işte.

özentilik yapmıyorum benim demek istediğim neden farklı alanlarda korku filmi çekmiyoruz ilkokullusun yüzde yüz anlamadığına göre
  • milletin özenip, yerlere göklere sığdıramadığı "The Conjuring" şi de izledim ve film bittikten sonra gram etkisi kalmadı. izlerken de resmen "bu ne la, hep aynı senaryo" dedim...

öteki taraftan, Musallat resmen s*çırtmıştı beni...

gece karanlıkta, evde tek başına, dev ekran falan hayatta izleyemem doğruya doğru...
  • Dabbe 5'e gittik umduğumuzu bulamadık buna da gideceğim inş. iyidir fragmana aldanmamak lazm.
  • Yinemi cinli film yeter be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anterman

ya abi biz mümkünse korku sektöründen çekilelim ya bu nedir amerikanın bir grup genç,vampir,zombi,psikopat vs vs gibi bir çok alanda korku tarzı var biz anasını satim sadece cin ceberi çekeriz yeter ya

Sen amerikanın bir grup genç,vampir,zombi,psikopat vs vs gibi şeylerin Türk halkında çok büyük etki yaptığını mı sanıyorsun.

Amerikan film sektöründen biri belgeselde soylemişti amerikan halkı vampiri cadıyı zombi yi gerçek olma ihtimali en yüksek şey olarak görüyor.

Türkler de ise kurt adam görse kovalar vampir görse bu ne ya der gerçekte olabilirliği en düşük şeyler sadece anlık izleyince korkan filmden çıkınca unutulan şeyler.

Ama dini figürler Türk halkında her an olabilir duygusu barındırdığı için daha etkili.

Amerika da artık şeytan çıkarmadan şeytani ruhlardan karanlık gölgelerden bıktı ama yapılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Lightning

milletin özenip, yerlere göklere sığdıramadığı "The Conjuring" şi de izledim ve film bittikten sonra gram etkisi kalmadı. izlerken de resmen "bu ne la, hep aynı senaryo" dedim...

öteki taraftan, Musallat resmen s*çırtmıştı beni...

gece karanlıkta, evde tek başına, dev ekran falan hayatta izleyemem doğruya doğru...

üst mesajda yazdığım geçerli olmuyor. Sen dini figürün olabilme yüzdesini yüksek görüyorsun ama The Conjuring de ki olayların hayal ürünü olduğunu düşünüp aman bu da olur mu ya diyorsun.

Adamlar paranormal activity ilk izlediklerinde koltularından fırlamıştı tabi bizde ama sonrası bayatladı niye aman artık yuh yani diyoruz.

• Emple kullanıcısına yanıt
    Ne guldum ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Siccin (26 Eylül 2014) +18 yerli korku filmi
  • The Conjuring'i izledim klişenin dibine vurmuşlar resmen.Birçok kişinin beğenmesi beni şaşırttı.Sanırım fazla film izleyince artık bu tarz filmler ilgimi çekmemeye başladı.Oysaki korku türünü çok seven birisiyim.Çok zor bir tür zaten klişenin ötesine geçmeye çalışmak.

Türk korku filmlerini hiç izlemedim.Önemli olan yabancı filmlerle karşılaştırmak olmamalı zaten adamların ellerinde efect teknikleri çok gelişmiş.O yüzden filmin ne kadar izlenebilir seviyede olduğu ve öncekilerin üstüne neler kattığı önem kazanıyor.Üstüne ekliyorsa o zaman başarılıdır benim gözümde.
  • İzlediğim en etkileyici cin filmi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musallat tan sonra alanında yapılmış en başarılı film diyebilirim. Oyunculuklar şahane, bu tarzda filmlerden hoşlananlar vizyondan kalkmadan mutlaka izlesin derim.

• açmayın korkunçlu kadının uzun metrajlı hali gibi olmuş bu nedir arkadaş devamlı aniden yüksek sesle bir şeylerin fırlaması, çıkması, yemin ediyorum o kadar çok ani sesler ve aşırı kulak patlatan sesler var ki bir an kulak zarlarım patlayacak sandım valla, he film gerdi mi cidden gerdi fena gerildim (belki de sesten bilemiyorum) makyajlar falan çok iyi olmuş hiç yapay durmamış ilk defa bir Türk filminde makyajları bu kadar beğendim çok başarılı idi, filmin akışı ara ara sıksa da izlettiriyor kendini sonunda da güzel bir ters köşe yapmışlar iyi olmuş saçma sapan yapmamışlar hiç değilse şu ses olayı hariç filmi beğendim kendi dalında başarılı olmuş gidin izleyin arkadaşlar tavsiye ederim.
  • efendim "korkunçlu korkunçlu" şeyleri korkunç bir hevesle tüketen biri olarak şunu söylemek istiyorum ki Siccin gerçekten harikulade bir korku filmi.
    türk korku sinemasının ana temasının cinler olduğunu zaten biliyoruz; fakat hiçbir filmde cindi büyüydü böyle güzel işlenmemişti. tabii burada yine bir alper mestçi filmi olan musallat 2'yi de yad etmek istiyorum. her ikisi de türk sinemasında ender bulunacak türden filmler. gerek senaryolarındaki özen gerek yapım kaliteleri gerek başroldeki bayan oyuncuların başarısı vs . muhteşem filmlerdi, ötesi var mı?

şu "vay efendim yine mi cin" meselesine de değinmek istiyorum. kardeşim, zorla mı izletiyorlar?? gitmezsin, indirmez veya dvd'sini almazsın o kadar.
    maalesef ki Siccin şu ana kadar 305 gibi bir seyirciye ulaşmış bundan sonra da taş çatlasa 330 bin falan olur. güzelim filme yazık oldu yani.
    alper mestçi'ye bu güzel film için, pınar çağlar gençtürk'e de o müthiş performansı için teşekkürlerimi sunarım. bilet parama sonuna kadar değdi. eğer bir kişiye bile mesajımla ulaşabilirsem Siccin'i kesinlikle tavsiye ederim.

• Çöp
  • 13.03.2014 de DVD de

• quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

13.03.2014 de DVD de

Neden bluray değil be .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

13.03.2014 de DVD de

Neden bluray değil be .

Aynen hocam adam akıllı görüntü ile korku filmi izleyemiyoruz Türk filmlerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Btuhan35 -- 12 Mart 2015; 8:24:37 >
  • quote:

quote:

quote:

13.03.2014 de DVD de

Neden bluray değil be .

deli olmamak elde değil biliyormusun, herşeyi geçtim çıkarsınlar şunları web-dl 720p ve 1080p ne olcak
  • quote:

quote:

quote:

quote:

13.03.2014 de DVD de

Neden bluray değil be .

deli olmamak elde değil biliyormusun, herşeyi geçtim çıkarsınlar şunları web-dl 720p ve 1080p ne olcak

Aynen hocam bu aralar çıkıyor mucize nin falan. Ama korku filmlerinde görmedim bende

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.