Şimdi Ara

vlad mi irelia mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Irelia
  • Vladla solo q da taşıması zor bana göre.Early cc ve damage olarak çok zayıf cooldownlar çok uzun roam kapasitesi yok ancak sen snowball olurken takımının en kötü kafa kafaya gitmesi lazım ki etkisi olsun oyuna.İrelia ile hem lane'i kazanıp hem roam atarak oyun taşıman daha rahat olur bence irelia al
  • Cc yoksunu(w var da çok riskli) Vlad tf'de çok iş yapıyor,Irelia carry'leri arkada tutuyor bi şekilde takımından uzak tutuyor.
    Benim fikrim Irelia.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vlad solo da risk li. Mid de daha iyi ama oda her rakibe karşı değil.
    Irelia oynarken hataları talafi edebilirsin ama vlad oynarken bir kere düşersen zor toparlarsın.

• İkisini de al ikisi de çok güçlü

• Irelia gayetgüçlü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Vladimir mi Ezreal mı?
    9 yıl önce açıldı
    Jinx mi Xayah mı ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • boşver vladı irelia al
  • Irelia. Vlad kadar pratik gerektirmiyor ve hem 1v1 damage'ı hem teamfight'daki tanky'liği soloq'da Vlad'dan daha iyi bir seçim yapıyor. AD olması da tower alma konusunda mid game'de büyük avantaj.
  • Simdide hem mid hem solo icin viktor kafami kurvaliyo dost kazogi modunda oynadim cok hosuma gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: pandoras35

Simdide hem mid hem solo icin viktor kafami kurvaliyo dost kazogi modunda oynadim cok hosuma gitti

Viktor, Vlad'dan fersah fersah ötede bir şampiyon ama Irelia soloq için daha viable.

Dost Kazığı'nda Viktor oynadıktan sonra edit: Mage seviyorsan Viktor al. Harika bir champ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 15 Şubat 2015; 19:33:28 >
  • her şartta irelia. vlad sever birisi olarak söylüyorum bunu
  • Irelia al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Solo Değil Top Lane
    2. Takımdaki kompozisyon önemli ama bana kalırsa top lane daha çok tanky olması taraftarıyım ve "vlad" ve "irelia" karşılaştırdığımda işlevsellik olarak İrelia.
    3. Ama İyi bir vlad oyuncusu olup top lanede durmak , kötü bir irelia oyuncusu olup toplanede durmak arasında dağlar kadar fark var . İkisinide oyna hangisine elin yatkınsa onu oyna . En az 20 maç at .. Dereceli girmeden önce
  • gnar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.