Şimdi Ara

vlad rün tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler siz bu şampiyona gönül belki de kan verenlersiniz. bi rün sayfası tavsiyesi istiyorum sizden

• Pm atsana konu niye açıyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Pm atsana konu niye açıyon

Ben konu açmazsam, sen konu açmazsan kim açacak bu konuyu . şaka bi yana , başkaları da faydalansın konudan .

• quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Pm atsana konu niye açıyon

Ayrıca başka dh çelincirleri de görsün , fikrini ve kendi kullandığı ürünleri sôylesin. Ben bu iki kişiyi biliyorum ciddi anlamda Vlad sevdalısı

• O zaman konu açıklamasını değiştir sadece ikisinden yardım ister gibi yazmışsın kimse goruşunu yazmaz bu durumda

• Büyükler ms ya da ap Kırmızılar m.pen Sarılar armor maviler cdr solo da ad herolara karşı almanı tavsiye ederim spell olarak flash ghost ya da flash tp kullanabilirsin 7 lvl den sonra agresif olmaya başlayanbilirsin

• 3x ms quint
    9x mpen mark
    9x armor seal (scaling hp de kullanilabilir)
    9x mr glyph ( karsida ad olacaksa cooldown kulanabilirsin bunlarda)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warwick Benzeri Karakter?
    12 yıl önce açıldı
    Draven için ticket
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim planladığım rünler CD-R ,ve yarı yarıya zırh ve büyü direncinden vazgeçip, hp ve AP dizmek. Level başına can da olabilir, yani pasifini olabildiğince beslemek

• full can ya da full ap
    kabiliyet 30-0-0
    q can ceker
    w yere girer
    e bisey atar
    r hastalik bulastirir
    build hep can ya da full hp

• 21-9 ve ap build yapicaksan cd almadan yani - 9x flat hp , 9x mpen , 9x ap , 3x ap

9-21 veya mixed girip cd agirlikli split push-tanky vlad yapicaksan 9x hibrit pen , 9x hp per level , 9x ap per lvl , 3x ms veya spell vamp

an itibariyle cd rune ile girmek sacma sonucta core item lerini aldiginda %40 yapiyorsun. ap per lvl veya flat ap early game icin daha viable. trust me.

Ayrica rune olarak ap girip ayakkbiyi cd almak eger karsinizda pure m resist giden bir rakip yoksa her zaman daha avantajli. Ben her zaman cd botu aliyorum mid game gibi de void staff aldigim icin 15 m pen e ihtiyacim olmuyor. Tabi karsimda visage rushlayan shen varsa direk mpen bot ve maske alirim true dmg vurmaya baslarim.
  • 30 / 0 / 0

Ap ne varsa al

Q adamı emer

W duman olur

E yarasa fırlatır

R çamur atar

Pasifi vurmuyor boşver

• o ikisi aynı kişi değil mi ya :/

edit :http://forum.donanimhaber.com/m_51582329/tm.htm mübarek üçlü içerir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayburtlu -- 11 Şubat 2015; 0:41:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

o ikisi aynı kişi değil mi ya :/

hem evet hem hayir.
  • Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Saol Bro , io biriktikçe hem rün sayfası hem de rün dizicem Vladimir için. Vladimire kafayı takmadım ama bir rum sayfasından en fazla yararlanan şampiyon Vladimir gibi duruyor. Yani hyper carryler için as -ls , burst adcler için ad-arpen kullanılabilir hepsinde. Normal AP rünle her AP şampiyon idare edebilir ama özel rünle Vladimir parlar

• quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

Saol Bro , io biriktikçe hem rün sayfası hem de rün dizicem Vladimir için. Vladimire kafayı takmadım ama bir rum sayfasından en fazla yararlanan şampiyon Vladimir gibi duruyor. Yani hyper carryler için as -ls , burst adcler için ad-arpen kullanılabilir hepsinde. Normal AP rünle her AP şampiyon idare edebilir ama özel rünle Vladimir parlar

aynen oyle benim favorim 9x mpen 9x hp girip gerisini ap girmek. dorans shield ile baslayinca ap-hp-sustain mukemmel oluyor mesela.

ya da klasik ap rune page ile 14 m resist 9 armor yerine 220 hp 27 ap elde ediyorsun ki late game de bu pasifle birlesince cok guzel oluyor. pasifle calismasi icin degil zaten pasiften hp ap geliyor sende destekliyorsun rune page ile.

yani klasik ap rune page ile girip oynadiginda ve ayri rune page ile oynadiginda cok farkli keyif aliyorsun oyundan tamamen degisiyor oynayisin.

• Bir ara vlad oynamaya sarmıştım her tür rün ve build denedim en verimlisi 21-9 girip 9xmrpen/9xperlevelhp/9xperlevelap/3xap olarak kullanmak gibi geldi. Oynanış tarzına göre hertürlü build ve rüne müsayit bir hero ama benim gibi agresif oynamayı seviyorsan ofansif girip ap kasmak gayet güzel oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.