Şimdi Ara

Vladimir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş bugün aldım her girdiğim oyunda feedledim nedendir bu hatam nedir sizce?

• Hatan noob olman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

Hatan noob olman.

Tebrikler çok yardımcı oldun dh ekibi olarak yarın sana plaket takdim edeceğiz.
  • Diğer champlara benzememesi ve ilk defa oynaman neden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum o champion'da tecrübesiz olduğun için...
    tavsiyem onunla bir süre ranked oynama normal oyun at, stream ya da video izle, kendini geliştirdiğinde ve alıştığında epey kullanışlı bir champion.
  • Alışman lazım heroya guide filan oku videolarını seyret .item dizilimin yanlışsa en büyük problem odur , Vladimirin skilleri poke(dürtme) amaçlıdır karsındaki heroyu deli sustainin ile rahatsız et sonra w yunu sona sakla veya ilk kullan çünkü mesela adam escape skillini attı w ile yaklas ve slowla veya adam ignite attı uzaklas ayrıca dive içinde kullanabilir , ultini daima ilk at ek hasar yardımcı olucaktır ozelliklede teamfight larda .
    Simdilik benden bu kadar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ByBarS_Bek

Arkadaş bugün aldım her girdiğim oyunda feedledim nedendir bu hatam nedir sizce?

Vladimir'in early gamei zaten kötü. Eğer early gamede agresif oynadıysan feedlemen normal. Oyun attıkça elin alışmaya başlar heroya. Zamanla her şey.

edit: http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/top-lane-vladimir-394080 Burada C9 Balls'un hazırladığı bir rehber var ona bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knee-Deep in the Dead -- 6 Ocak 2015; 15:05:19 >

• Konuya bekleniyorsunuz.
    @Tides Of Blood @Bloodimir
  • Early game'de uzaktan dürteceksin sürekli Q ile, bazı agresif champlar takasa girmeye çalışabilir, gaza gelip dalma, aradaki uzaklığı düşürtme. Gerekirse kule altına kadar kaç, sonra kovalayıp tekrar Q spamla. Gank falan yemezsen feedlemen için hiçbir neden yok. Ben early'si en rahat champlardan biri olduğunu düşünüyorum, Q'nun cooldown'ı düştükçe sustain'in artıyor, tradeden zararlı çıksan da çok hızlı biçimde iyileşebiliyorsun minyonlardan. Safe oynamak önemli early'de.
  • Büyüklere ms koyarsan rahat edersin

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok detayli degil ama kafandaki soru isaretlerini gidereceginden eminim.

http://forum.donanimhaber.com/m_72978501/tm.htm

xxxx herosuyla feedledim nasil oynayabilirim tarzi sorular yanitsizlardir dostum. Genel olarak her heroyla feedleyebilirsin. Karsi jungler camp yapar , mekaniklerini cozememisindir , nasil oynayacagini bilmiyorsundur , hangi lvl larda trade girebilecegini bilmiyorsundur e haliyle feedlersin. Buda tecrubeyle cozulecek bir sorun oynamaya devam et. Vladimir oynamasi kolaydir iyi oynamazi zordur. Farma odaklanmani oneririm rakibi q ile durtebildigin kadar durt.

Vlad adami oldurmeyen fakat surunduren bir hero. Kim olursa ol iyi bir vladimir oyuncusuna karsi hep %50 can alti oynarsin lane de. Vlad ile oynarken lvl 6,9 en guclu oldugun seviye. Bu seviyedeyken agresif oynamaya calis. Lane kaybediyorsan Cooldown ayakkabisi kazaniyorsan mpen ayakkabisi al. Farmi E ile yap adami Q ile harrasla. Simdilik bu kadar diyebilirim o.m atabilirsin bunlarin disindaki sorular icin. Veya rehberime bakabilirsin bircok soruyu cozer kafanda.

• 7-8 levele kadar pasif oynayacaksın karşındaki ile trade girmeyeceksin.Q skilinin bekleme süresi düştüğü an adama koridoru dar edeceksin.Simple as that
  • vlad oynama useless.
  • vlad saçma bi karakter 9-10 level e kadar farm yapıcakmıssın , yaptırmazlar...
  • Bu konuhala burdamımış yav. Tamam alıştım heroya mainim oldu resmen başka karakter oynamaz oldum daha 2. gün penta attım bir de useless diyor adamlar

• Vlad yüksek pozisyon bilgisi gerektirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightspunk

Vlad yüksek pozisyon bilgisi gerektirir.

Olsun ya bence çok zevkli hero bir de o flash atıp kaçan adamın ultiyle öldükten sonra chatten küfredip hack kullanıyorsun demesi yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: ByBarS_Bek

quote:

Orijinalden alıntı: nightspunk

Vlad yüksek pozisyon bilgisi gerektirir.

Olsun ya bence çok zevkli hero bir de o flash atıp kaçan adamın ultiyle öldükten sonra chatten küfredip hack kullanıyorsun demesi yok mu

• Ciddi pratik ister çünkü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.