Bildirim
Vladimir`i Nasıl Bilirsiniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben iyi bilirim de vladimir türkleri pek sevmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrongWind -- 10 Nisan 2016; 22:59:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Topta iyi
solo derken? -
eğlenceli ve efso hero oynayana tabikide -
Rework yiyecek. Az bekle bence. -
topta iyi soloda berbat soloda oynayanlar hep feedliyor genelde
Ben soloda kullanıcam kardeş top bana göre değil. -
Çok güçsüz şuan bu meta iş yapmaz
quote:
Orijinalden alıntı: SEANKingston
Zyra filan da yenilenecekti. Baya zamandır yapmadılar şu dedikleri rework işini.
Bir-iki yamaya gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: MRTFR
quote:
Zyra filan da yenilenecekti. Baya zamandır yapmadılar şu dedikleri rework işini.
Bir-iki yamaya gelir.
Oynanmayan bi sampiyonu bufflamak yerine sen tut rework getir. Riotun bu mantigi cok ama cok sacma. Zyra yetenek setiyle gayet iyi durumda ona nasil bi rework getirebilirsinki sanki. Ver buff i olsun bitsin
vladimirin şuan metada çok iş yapıcagını düşünmuyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: MeGaDave06
quote:
quote:
Bir-iki yamaya gelir.
Oynanmayan bi sampiyonu bufflamak yerine sen tut rework getir. Riotun bu mantigi cok ama cok sacma. Zyra yetenek setiyle gayet iyi durumda ona nasil bi rework getirebilirsinki sanki. Ver buff i olsun bitsin
Rework yiyince daha OP oluyorlar çünkü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MeGaDave06
quote:
quote:
Bir-iki yamaya gelir.
Rework yiyince daha OP oluyorlar çünkü.
Op olmalari icinde reworke gerek yok ama
Zyra ap de gitse tankta gitse suan gayet iyi durumda. Poke u mükemmel. Vladin ise hasari cok cok arttirilmasi lazim mesela ultisine ve q suna buff verilebilir.
Vlada rework sacma bence skillset olarak minyon dalgasi, dodge, tf baslatma konusunda gayet iyi durumda
-
Şuan iş yapmıyor, reworkten sonra ne olacak bakalım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X