Bildirim
Vladimir Pentakill (Dereceli TR) [GÜNCEL]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk pentanı beğendim, 2. Si biraz overfed oldugun icin basit olmusta o da fena değil. Ligini merak ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MrWyatt
İlk pentanı beğendim, 2. Si biraz overfed oldugun icin basit olmusta o da fena değil. Ligini merak ettim
Altın 4 hocam. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Biolystick
geçenlerde smurfun birinde bende atmıştım replay videosu var du bi yere upload edebilirsem atayım :D
edit: oldu galiba :d
Napmışsın lan öyle
Youtube'a upload edemedin mi
Kanal telif yemişti bir proje için bir belgesel kesidi atmıştım sunuda açıp izletmek için (bildiğin national geographic belgeseli :D) yeni açmak zor gelmiştide senin için ekledim artık bir laykını alırım :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Biolystick
Kanal telif yemişti bir proje için bir belgesel kesidi atmıştım sunuda açıp izletmek için (bildiğin national geographic belgeseli :D) yeni açmak zor gelmiştide senin için ekledim artık bir laykını alırım :D
Yeni açmak 5 saniye sürüyor zaten ben daha kolay olurdu diye demiştim diğeri de iyiydi yoksa
-
böyle vlad oynayanlara imreniyorum tf kısmını az çok becersem de laning de hep kaybederek başlıyorum w yu yanlış kullanıyorum. -
o e skili patlayinca orgazm oldum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kazanırsam dia3 olacağım maçta öyle bir hırs yapıp full build vladla duvarın arkasından flashlayıp, 1v5 girip quadra atıp 9 honorla oyunu taşıdığım replay geldi aklıma...
duygulandırdın...
Tebrik ederim. Heroyu seviyorsun belli, devam et. -
Gönül isterdi ki galio tank olmayaydida o da e ye öleydi ama sanırım Vlad tfde nasıl oynanır ders niteliğinde yapmışım
-
Güzel penta olmuş kanka herkes atamıyor
Güzel oynamışsın hocam tebrikler. Vladimir harbi OP hero ya.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594
Bu mesaj silindi. -
Eyw arkadaşlar.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7563747EA
Bu mesaj silindi.
50 k ip vardı. Mavi öze dönünce 250 k mavi öz oldu. Nick değiştire değiştire bitti. Sezon 1 den beri oynadığım hesap her şey açık.
hocam bende genelde vlad oynarım bana rün ve build önerirmisin top oynarken kullanabileceğim? -
-
Yukarıda verdiğime ek olarak farklı - başka rün ve item dizilimleri de mevcut fakat oyun tarzıma en uygun olanı bu benim için. Özellikle %45 CDR oynamak fark ettiriyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X