vlc playerdan aynı anda iki tane çalıştırmak istiyorum böyle bir özelliği var ama bir türlü çalışmıyor nasıl başarabilirim bunu
Üzerinden çok vakit geçmiş ama ben de aynı şeyi arıyordum programı kurcalarken buldum belki gören birisinin işine yarayabilir diye yazıyorum:
Araçlar>Ayarlar>Gelişmiş Ayarlar>Oynatma Listesi>"Dosya Yöneticisinden Başlatıldığında Tek Bir Kopya Çalışsın" kutucuğunun işaretini kaldırınca aynı anda birden çok vlc açabiliyoruz.
berke.han
kullanıcısına yanıt
saol hocam
Ne demek hocam işe yaradıysa ne mutlu :)
quote:
Orijinalden alıntı: berke.han
Üzerinden çok vakit geçmiş ama ben de aynı şeyi arıyordum programı kurcalarken buldum belki gören birisinin işine yarayabilir diye yazıyorum:
Araçlar>Ayarlar>Gelişmiş Ayarlar>Oynatma Listesi>"Dosya Yöneticisinden Başlatıldığında Tek Bir Kopya Çalışsın" kutucuğunun işaretini kaldırınca aynı anda birden çok vlc açabiliyoruz.
Çok teşekkür ederim
Kendi konusunu bulamadım, konuya gom playerdan iki tane açmaya çalışırken geldim Gom playerda birden fazla açmayı buldum, ayrı konu açmak istemedim bulan burayı da bulur. Gom playerda ayarlara(preferences) girdikten sonra general sekmesinde aşağılarda "Allow multiple instances of GOM Player to be opened." şeklindeki cümlenin karşısını tiklediğinizde gomdan birden fazla açabiliyorsunuz