Şimdi Ara

VLC player aynı anda 2 tane açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vlc playerdan aynı anda iki tane çalıştırmak istiyorum böyle bir özelliği var ama bir türlü çalışmıyor nasıl başarabilirim bunu

• Üzerinden çok vakit geçmiş ama ben de aynı şeyi arıyordum programı kurcalarken buldum belki gören birisinin işine yarayabilir diye yazıyorum:

Araçlar>Ayarlar>Gelişmiş Ayarlar>Oynatma Listesi>"Dosya Yöneticisinden Başlatıldığında Tek Bir Kopya Çalışsın" kutucuğunun işaretini kaldırınca aynı anda birden çok vlc açabiliyoruz.
  • berke.han kullanıcısına yanıt
    saol hocam
  • Ne demek hocam işe yaradıysa ne mutlu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke.han

Üzerinden çok vakit geçmiş ama ben de aynı şeyi arıyordum programı kurcalarken buldum belki gören birisinin işine yarayabilir diye yazıyorum:

Araçlar>Ayarlar>Gelişmiş Ayarlar>Oynatma Listesi>"Dosya Yöneticisinden Başlatıldığında Tek Bir Kopya Çalışsın" kutucuğunun işaretini kaldırınca aynı anda birden çok vlc açabiliyoruz.

Çok teşekkür ederim
  • Kendi konusunu bulamadım, konuya gom playerdan iki tane açmaya çalışırken geldim Gom playerda birden fazla açmayı buldum, ayrı konu açmak istemedim bulan burayı da bulur. Gom playerda ayarlara(preferences) girdikten sonra general sekmesinde aşağılarda "Allow multiple instances of GOM Player to be opened." şeklindeki cümlenin karşısını tiklediğinizde gomdan birden fazla açabiliyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 PC den 2 KO açma yöntemi.
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.