Şimdi Ara

vLite ile Vista SP1 Entegre (Resimli Anlatım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
23.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Cem

Arkadaşlar, SP1 ve office 2007 yi DVD ye nasıl entegre edebilirim. DVD den kurdugumda tüm bunlar kendiliğinden kurulmuş olmasını istiyorum.
    Böyle yapmak sorun yaratırmı.

Kendi soruma kendim cevap vereyim, gerek kalmadı pişmiş aşa konduk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serkan2060

Windows Vista X64 bitlik versiyonunuda bu şekilde SP1 i entegre edebilirmiyiz acaba arkadaşlar.

Edebilirsin be yapmadım ama deneyen arkadaş yukarda bunu yapabilmel için vliteyi 64 bit üstünde çalıştırmak gerekli uyarısı almış.
  • Öncelikle anlatım ve paylaşım için çok teşekkürler

Ben sp1 ile birlikte bütün driverleride(ekran kartı,hp protect tools,audio,modem vs) entegre etmek istiyorum.Bunu yapmak için inf dosyaları yeterli olurmu sadece.Eğer yeterli olursa bu inf dosyalarını nerede kayıtlıdır ve nasıl bulabilirim.
    Şimdiden herkese teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ravers

quote:

Orjinalden alıntı: Serkan2060

Windows Vista X64 bitlik versiyonunuda bu şekilde SP1 i entegre edebilirmiyiz acaba arkadaşlar.

Edebilirsin be yapmadım ama deneyen arkadaş yukarda bunu yapabilmel için vliteyi 64 bit üstünde çalıştırmak gerekli uyarısı almış.

Evet 64 bit SP1 entegrasyonu için 64 bit işletim sistemi kullanıyor olmanız şart...
    Ghost sagolsun.Yedekteki imajı 5 dakikada yükleyip istediğimi yapabiliyorum...

Alen arkadaşımızın anlatımı ile ben aşagıdaki resimdeki gibi hem 64 hemde 32 bit SP1 li vistaları tek DVD içerisinde topladımmmmm.
    Anca bu kadarı sığdı tabiki....Tşk. Alen........

vLite ile Vista SP1 Entegre (Resimli Anlatım)

• Peki 64 bit vistada 32 bit entegresi yapılabiliyormu bunu deneyen varmı arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: selomcak

Peki 64 bit vistada 32 bit entegresi yapılabiliyormu bunu deneyen varmı arkadaşlar?

Denemeye gerek yok....
    Destekler.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: (eryen @ Apr 26 2008, 01:53)
    Bu arada ekleyeyim.
    vLite ile oluşturulan Vistalar bozuktur.
    Çoğu kullanıcı bunu fark etmeyecektir. Basit internet makinesi olarak kullanıldığı için.

En basit test.
    Sysprep moduna sokun bir defa. Bir daha çıkıyor mu?

Eyvah yandık arkadaşlar bir arkadaş böyle diyor yaptığımız vistalar bozukmuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: selomcak

quote:

Orjinalden alıntı: (eryen @ Apr 26 2008, 01:53)
    Bu arada ekleyeyim.
    vLite ile oluşturulan Vistalar bozuktur.
    Çoğu kullanıcı bunu fark etmeyecektir. Basit internet makinesi olarak kullanıldığı için.

En basit test.
    Sysprep moduna sokun bir defa. Bir daha çıkıyor mu?

Eyvah yandık arkadaşlar bir arkadaş böyle diyor yaptığımız vistalar bozukmuş...

Ghost kullanıyorum ve Sysprep moduna hiç gerek duymam.
    Ayrıca vistalar bozuk görüşe katılmıyorum...
  • @musadilek bak bu cevabı vermiş arkadaş;

quote:

Orjinalden alıntı: 'eryen' date='Apr 28 2008, 02:29' post='246388'

Tabiiki gördüm. Offline olarak eklenebilecek olsa idi. Microsoft bu tür bir güncelleme çıkaraktı.

Lakin TrustedInstaller, Servicingstak gibi direkt SYSTEM kademesinde çalışan servisler, modülleri güncellenmesi gerekli.
    Lakin vLite. Software hiv dosyasını registere atıp çalışması yetecek kadar girdileri ekleyerek. Update işlemini yapmasını sağlıyor.

Tabi, Online bir sistemde bu servisler aktivasyon (crack falan değil.) esnasında yanlarında pek çok başka servisleri de güncelliyor.

vLite yaklaşık 3500 servis dosyasını yeni sürümeleri ile değiştiriyor. Eskilerini direkt siliyor.
    Ama vista bu tip müdahalelere karşı çok zayıf. Eski servis/modüllerin silinmeden önce online kaldırılması gerekli. Yoksa o servi/modülü isteyen, gerektiren bir uygulama gönderdiği konutu yanlış kavrayabilecek/tanımlayamıyacak/farklı sonuç üretecek bir servis ile başbaşa bırakılıyor.

Vista da hiçbir uygulama kendi içerisinde String, Menu, Dialog içermez. Tamamen dil dosyalarına bağımlıdır.
    Yeni sürüm dll (veyahut ne olursa olsun) ile birlikte eski sürüm dil dosyası kullanılmaya çalışıyor.

Bizzat. 11 sürümü de vLite ile entegre ettim. Bunları online hale getirip kullandım da.
    Hata var diyorsam vardır.

Sysprep'i bilmiyorsanız hata ile karşılaşma ihtimainiz dediğim gibi çok düşük.
    Bilgisayarı internette gezinmek. Arada oyun oynamak. Msn vesaire için kullanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravers -- 28 Nisan 2008; 8:54:06 >

• "Sysprep" ne oluyor arkadaşlar?
  • vlite ile bu iş olmuyor arkadaşlar oldu gibi gözüksede http://forum.donanimhaber.com/m_22873777/tm.htm buradan devam edelim...
  • sevgili arkadaşlar ben yükleme yapmak istiyorum aba bu şekilde uyarılar alıyorum bu nedemek acaba nerde hata yapıyorum 50 tane isim verdim kabul etmiyor bu velet yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azg21 -- 1 Haziran 2008; 16:42:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: azg21

sevgili arkadaşlar ben yükleme yapmak istiyorum aba bu şekilde uyarılar alıyorum bu nedemek acaba nerde hata yapıyorum 50 tane isim verdim kabul etmiyor bu velet yardım lütfen
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    ...........................

Sorun GÜLER den kaynaklanabilir....
    C: dizini içerisinde yapın.....
  • merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı ;
    toshiba notebook'umun yanında gelen ( vista basic ) recovery dvd si ile sp1 i entegre yapsam sonuç nasıl olur ? yoksa temiz bir vista dvdsi mi bulmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekans1z. -- 2 Haziran 2008; 19:02:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkyJackeR.!

merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı ;
    toshiba notebook'umun yanında gelen ( vista basic ) recovery dvd si ile sp1 i entegre yapsam sonuç nasıl olur ? yoksa temiz bir vista dvdsi mi bulmalıyım ?

recovery dvd si içerisinde sanırım donanım vb. de otamatik tanınıyordur...

kurulum kolaylığı istiyorsan aynen devam et ve kurulum sonrası sp1 yükle...

kurulum, donanım vb. biliyorsan SP1 li temiz bir DVD ile yola devam...
  • Beyler şu VLite ı kurdum açılışta WIM Filter die birşey çıkıyor. Install' a bastığımda beni Microsoftun şu sayfasına yönlendiriyor(bi'şey kurmam gerekiyor diyor)http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=94BB6E34-D890-4932-81A5-5B50C657DE08&displaylang=en ....
    Buda 800küsür MB ya ben burayı nasıl atlayacam ?? Cancel e bastığımda program açılmıyor???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Jolly Joker -- 13 Ağustos 2008; 13:05:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: The Jolly Joker

Beyler şu VLite ı kurdum açılışta WIM Filter die birşey çıkıyor. Install' a bastığımda beni Microsoftun şu sayfasına yönlendiriyor(bi'şey kurmam gerekiyor diyor)http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=94BB6E34-D890-4932-81A5-5B50C657DE08&displaylang=en ....
    Buda 800küsür MB ya ben burayı nasıl atlayacam ?? Cancel e bastığımda program açılmıyor???

arkadaşım ilkönce microsoftun sayfasından o dosyayı indirip kur.Vlite programını tekrar aç.Eğer aynı ekranla karşılaşırsan bilgisayarından wimgapi.dll dosyasını bulup kopyala ve vlitenin kurulu olduğu dizine yapıştır.Bende de aynı sorun oldu bu şekilde hallediliyor.Kendi forumlarından baktım...

• Anlatım için çok teşekkürler kardeş ellerine sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLLy_DJ

Entegrasyon işlemini ben de yaptım. Ultimate X64 sürümünde yaklaşık 4,5 saat sürdü. (Bu ne kadar normaldir bilemiyorum.)

Oluşan DVD'nin boyutu 4,60 GB

Elimdeki Vista DVD'sinde Vista'ya ait tüm sürümler yer almakta. Tüm sürümlere uygun SP1'i entegre ettiğimde, entegre ettiğim kadar oluşacak ISO'nun boyutu da mı büyüyecek acaba?

anlaöadığım vistanın tüm sürümlerine neden entegre etme gereği duyuyorsunuz 1 tanesini kurmayacakmısınız sonuçta

Birde ahcı direverı nasıl entegre ederiz anakart p35 ds3r

• Teşekkürler Kardeşim Sağolasın ;)

Selametle ......
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.