Şimdi Ara

vLite ile Vista SP1 Entegre (Resimli Anlatım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
23.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • katılımsız kurarken kullandıgınız key hangi surume ait ?
  • Peki arkadaşlar bu program ile Vista DVD'sinin içerisine dosya ekleyebiliyor muyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AL[e]N

katılımsız kurarken kullandıgınız key hangi surume ait ?

Herhangi bir key giymiyorum.O işi Kurulum sonrasına bırakıyorum.Yoksa hepsi bir DVD olmaz sanırım...

quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

Peki arkadaşlar bu program ile Vista DVD'sinin içerisine dosya ekleyebiliyor muyuz?

Tabiki.
    İster ISO oluşturmadan evvel vistaDVD içerigini kopyaladığımız dizine ek yaparak, istersek ISO oluşturduktan sonra herhangi bir ISO programı ile....
  • quote:

Orjinalden alıntı: musadilek20

quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

Peki arkadaşlar bu program ile Vista DVD'sinin içerisine dosya ekleyebiliyor muyuz?

Tabiki.
    İster ISO oluşturmadan evvel vistaDVD içerigini kopyaladığımız dizine ek yaparak, istersek ISO oluşturduktan sonra herhangi bir ISO programı ile....

Dizine ek yapmak dediğimiz tam olarak ne oluyor? nLite ile işlem yapmadan önce vistaDVD içeriğine istediğimiz klasörü kopyalasak daha sonra SP1'i eklesek bir sorun olur mu, daha doğrusu içeriğine kopyaladığım klasördeki program çalışır mı sorunsuz?
  • arkadaşlar vistaya sp1 entegre etmek istiyorum. bu işlemi xp üzerinde yapabilirmiyim. bir problem olurmu ?
  • vista cd içeriğini pcdeki klasore kopyalama işlemini yaparken son 10 sn kala explorer-dl dosyasında klıyor. yazan hata aynen şu dosya veya dizin bozuk ve okunamaz durumda. cd sağlam olduguna eminim. çünkü başka bir cd ile de denedim. aynısını ordada yaptı. bir türlü kopyalanmadı pcye dosyalar. xp kullanıyorum. acaba xpden olabilirmi. ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: basrimutaf

arkadaşlar vistaya sp1 entegre etmek istiyorum. bu işlemi xp üzerinde yapabilirmiyim. bir problem olurmu ?

Arkadaşım biraz yukarıya bak bakalım. Ben ne demişim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: basrimutaf

arkadaşlar vistaya sp1 entegre etmek istiyorum. bu işlemi xp üzerinde yapabilirmiyim. bir problem olurmu ?

Valla ben ısrarla xp üzerinde yapmayın derim adam bu
     vLite ile Vista SP1 Entegre (Resimli Anlatım)
    uyarıyı koydu ise oraya bi bildiği var işletim sistemi bu sorun olup olmadğını anlamak öyle kısa sürede belli olmaz işletim sistemi üzerinde belkide milyonlarca konfrigasyonlu işlemler yapmak mümkün yani bi gün gelir değişik bir işlem yaparken bir hata ortaya çıkabilir bunu kısa vadede anlamak imkansız çok kafa yordum bu işe detaylı anlatmak isterdim ama artık kafam almıyor şişiyor ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selomcak -- 21 Nisan 2008; 13:09:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: AL[e]N

ravers sana niye ceza verdiler .. ( hasankeyff , Lancelotta ALMIS )

Benimde Uyarım var 1 TAne :D

musadilek20

Evt Yaptıktan Sonra İSo Yaparsanız Oyle Oluyor.. Ama Uygula Derseniz Sadece Sectiginiz Surum OLur..

kozkir

Tek Tek İnf Dosyaları Göster Daha Saglıklı OLur...

EmRSrL

Eger WPI'yi Kullanmayi Ögrenirseniz İSTEDIIGIN HER PROGRAMI HER SISTEME EKLERSINIZ ::: windows kurulduktan sonra calisir.. 1 kere ..

EGER OGRENMEK ISTIYORSANIZ en ustteki siteyi tıklayın katılımsız kurulum bolumu var orda
    istedinigiz bulurusunuz VIDEO'lu

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=tnctr&btnG=Google%27da+Ara&meta=

ORNEK WPI EKRANI

Teşekkür ederim, Deniycem...

• Arkadaslar Ben 2 Kere Xp üzerinden Yaptim hata veriyor ... zaten programda uyarmıstı vista üzerinden yapın diye .. yarın hd geliyor ona kurarim sanal vista oyle denerim.. musadilek20 deneyim oyle cevaplarım.. galiba biryerde eksik birsey var..
  • arkadaşlar vista 32 bit üzerinden 64 bit olan vistaya entegre yapmak istediğimde aşağıdaki uyarıyı alıyorumm..ne yani 64 bite entegre için 64bit mi kullanmamız gerekiyor.

http://www.resim-yukle.com/viewer.php?id=img01/18/793750dfasds.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 22 Nisan 2008; 16:51:15 >
  • Ben bu işi beceremedim. Tam üç defa denedim. Elimdeki Vista Home Premium (Türkçe) DVD'si ile denedim ama hepsinde de aynı hatayı aldım. 1 saatten biraz fazla sürüyor işlem fakat sanırım tam sona yaklaştığında önce "İptal ediliyor" diye bir uyarı alıyorum. daha sonra ise aşağıdaki şekilde sonlanıyor işlem. Heralde Entegre edilmiş bir versiyon indirmekten başka çarem yok. Şuan kullanığım Vista'yı sözkonusu DVD ile kurdum, yani DVD'de bir sorun yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: burakkcbyk

arkadaşlar vista 32 bit üzerinden 62 bit olan vistaya entegre yapmak istediğimde aşağıdaki uyarıyı alıyorumm..ne yani 64 bite entegre için 64bit mi kullanmamız gerekiyor.

Yandık desene bende 64bit paketi indiriyorum demek 32 bit vistada olmuyor ...

quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Ben bu işi beceremedim. Tam üç defa denedim. Elimdeki Vista Home Premium (Türkçe) DVD'si ile denedim ama hepsinde de aynı hatayı aldım. 1 saatten biraz fazla sürüyor işlem fakat sanırım tam sona yaklaştığında önce "İptal ediliyor" diye bir uyarı alıyorum. daha sonra ise aşağıdaki şekilde sonlanıyor işlem. Heralde Entegre edilmiş bir versiyon indirmekten başka çarem yok. Şuan kullanığım Vista'yı sözkonusu DVD ile kurdum, yani DVD'de bir sorun yok.

Bence vlite final sürümü beklemeli...

• arkadaşlar vlite ile katılımsız kurulum için serial işini anlamadım ben
    pc nin kasasında yazan key ile everest te yazan key birbirinden farklı
    ben hangisini kullanıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: selomcak

quote:

Orjinalden alıntı: burakkcbyk

arkadaşlar vista 32 bit üzerinden 62 bit olan vistaya entegre yapmak istediğimde aşağıdaki uyarıyı alıyorumm..ne yani 64 bite entegre için 64bit mi kullanmamız gerekiyor.

Yandık desene bende 64bit paketi indiriyorum demek 32 bit vistada olmuyor ...

evet maalesef.bende bekliyeceğim final sürümünü inş buna çözüm getirrler.

• quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Ben bu işi beceremedim. Tam üç defa denedim. Elimdeki Vista Home Premium (Türkçe) DVD'si ile denedim ama hepsinde de aynı hatayı aldım. 1 saatten biraz fazla sürüyor işlem fakat sanırım tam sona yaklaştığında önce "İptal ediliyor" diye bir uyarı alıyorum. daha sonra ise aşağıdaki şekilde sonlanıyor işlem. Heralde Entegre edilmiş bir versiyon indirmekten başka çarem yok. Şuan kullanığım Vista'yı sözkonusu DVD ile kurdum, yani DVD'de bir sorun yok.

2 kez denedım aynı sorun bendede oldu.nerde hata yapıyorum anlamadım.

• Benim vista bilgisayarın içinde yani elimde DVD yok
    recovery sini aldım format atabiliyorum
    vLite ile entegre yapılabilir mi?
  • Arkadaşlar, SP1 ve office 2007 yi DVD ye nasıl entegre edebilirim. DVD den kurdugumda tüm bunlar kendiliğinden kurulmuş olmasını istiyorum.
    Böyle yapmak sorun yaratırmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 24 Nisan 2008; 0:23:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: redfanatic26

Benim vista bilgisayarın içinde yani elimde DVD yok
    recovery sini aldım format atabiliyorum
    vLite ile entegre yapılabilir mi?

evet bendede recovery cd var vista home premium 32 bit entegre yapılabilirmi?
  • Windows Vista X64 bitlik versiyonunuda bu şekilde SP1 i entegre edebilirmiyiz acaba arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.