Şimdi Ara

vLite ile Vista SP1 Entegre (Resimli Anlatım) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
23.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Başarısız uyarısı alıyorum neden acaba 3 kez denedim aynı uyarı çıkıyor

vLite ile Vista SP1 Entegre (Resimli Anlatım)

vLite ile Vista SP1 Entegre (Resimli Anlatım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Savaş Murçak -- 21 Ocak 2009; 19:22:52 >
  • Arkadaslar ben birşey sormak istiyorum bügün vista sp2 beta sürümünü indirdim acaba sp1 entekreli yaptığım dvd nin üzerine sp2 entegre edebilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nezuk -- 6 Şubat 2009; 23:45:34 >
  • Slm ben bu Windows AIK i yüklüyorum ama hala vLite'ye giriş yaptığımda waik install çıkıyorum install' a tıklıyorum yine indirdiğim dosyaya gidiyor anlamadım halbuki pc de yüklü waik neden böyle yapıyor.
  • arkadaslar original vista home Fransizca var ama sp1 ve sp2 yuklu degil ben simdi sp1 ve sp2 yi indirdim bunlari vistaya nasil entegere edecegim...

ikinci sorum office 2007 yide entegre etmek istiyorum

yardimci olursaniz cok sevinirim

saygilar
  • Sp2 yi de bu şekilde entegre edebilir miyiz?
  • Bilmeyenler için basitbir anlatım.
  • SP2 vlite'ın mevcut sürümüyle entegre olmuyor malesef,ama başka yolu var biraz uğraştırsada. Ayrıca SP2'yi SP1 li bir Vista üzerine entegre etmeniz veya kurmanız gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_tr

SP2 vlite'ın mevcut sürümüyle entegre olmuyor malesef,ama başka yolu var biraz uğraştırsada. Ayrıca SP2'yi SP1 li bir Vista üzerine entegre etmeniz veya kurmanız gerekiyor.

Hocam bende sp1 li vista var. Onun üzerine sp2 yi entegre edebiliriz o halde. Doğru mu?

Bir de şimdi vlite'ı sitesinden indirdim ama benden 862 mb lık bir dosya indirmemi istiyor. Onu kurmadan açmamız mümkün değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 6 Temmuz 2009; 9:05:26 >
  • quote:

Hocam bende sp1 li vista var. Onun üzerine sp2 yi entegre edebiliriz o halde. Doğru mu?

Bir de şimdi vlite'ı sitesinden indirdim ama benden 862 mb lık bir dosya indirmemi istiyor. Onu kurmadan açmamız mümkün değil mi?

quote:

Windows AIK klasöründeki wimgapi.dll dosyasını VLite klasörüne kopyala

v lite ile sp2 entegre olmuyor diğer yolu da cok uğraştırıyor benim tavsiyem sağlam bi msdn vista iso linki bulup indirmendir .
  • O zaman Vlite ın yeni sürümünü bekleyelim.
  • sp2dede bu işlemi yapabilirmiyiz
  • imzamdaki autovista ile 32 ve 64 bitlik sürümleri tek dvdde birleştirebilirsinz
  • slm ravers veya selomcak hocam öncelikle hayırlı günler bişey sorcaktım bi ricam olcaktı ben bu sp1 entegre işini dün yaptım şu an dvd ye yazdım ama vista ultimate seçeneğini tıkladım bu sadece ultimate de mi sp1 entegreli olcak diğer sürümlerde olmıcak dimi olmasada sorun deil ben zaten vista ultimate 64 bit kullanıyom hep bide sp2 yi de aynı şekilmi entegre etcez dvd nin içine yardım edersen sevinirim maksat güncellemelerden kurtulmak bu sp1 ve p2 yi yüklemek toplam 3 saati buluyo zamanım yok buna
  • Güzel bir konu çok yararlı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.