Şimdi Ara

Vlog için kamera tavsiyesi ve editlemek için program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba vlog için kamera tavsiyesi istiyorum xiaomi mi nasıldır ? Ve yanında hangi aparatları almam lazım maks 350 civarı verebilirim ve İ Movie gibi basit bir editleme programı varmı

Kamerayı time Lapse ve vlog için kullanıcam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aksiyon kamerasıni ceptelefonu na göre tek avantajı geniş acısını güncel bir cep telefonu ile de bana göre vlog cekile bilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asig

Aksiyon kamerasıni ceptelefonu na göre tek avantajı geniş acısını güncel bir cep telefonu ile de bana göre vlog cekile bilirsin

Timelpse flnda yapmayı düşünüyorum sizdede sadece telefon ilemi çekeyim ? Ama şarjı çok çabu biter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce başla bakalım telefonla dene aksiyon kamerasına ile ayni işi yapıcak vlog çok beğenilirse ona göre tavsiyede bulunuruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçen ne kadar belirtmemişsin ama bir vlog kamera yerine dediğin gibi Xiaomi Yi gibi aksiyon kamerası kullanabilirsin. Hatta alabilirsen Yi 2 al çok memnun kalırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPerience

Bütçen ne kadar belirtmemişsin ama bir vlog kamera yerine dediğin gibi Xiaomi Yi gibi aksiyon kamerası kullanabilirsin. Hatta alabilirsen Yi 2 al çok memnun kalırsın

maksimum 350 verebilrim peki bu ürünün yanında neler almalıyım ?
  • Farklı ihtiyaçların tabi olacaktır ama yanında monopodun olsun zaten set halinde satılan versiyonu da var. Keşke bütçen olsa da sarsıntı engellemek için de aslında monopod yerine bir el gimbalı tavsiye etsem. Çok pahalılar cidden 🙈

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ileride sony rx100mark 4 tavsiye ederim dslr olarakda 700d 70d 80d para fazla tabi giris seviyesi olaraksa xiaomi aksoyon kamerasi olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.