Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar iyi günler Uzun zamandır merak ettiğim ve denemek istediğim Ubuntuyu indirdim ancak hep çekincelerim olmuştu yanlış bişe yapar mıyım bilgisayara bi zarar gelir mi diye araştırdım VMWare isimli bi sanal makina oluşturan yazılımla kurmaya karar verdim...daha doğrusu yanlışlıkla kurdum.şöyle oldu bi kaç tutorial videosu izledim ancak ubuntuyu orada live cd olarak başlatacak sandım gelgelelim VMWare direk ayırdığım 20 gb lık kısıma sanırım kurulumu yaptı.şimdi VMWare i çalıştırınca ubuntuyu açıyorum ancak ortada ufak bir ekranda açılıyor.başlangıçta olduğu gibi Wİndows açılıyor (aslında buna sevindim çünkü mavi ekran göreceğim veya hard diskteki herşey yok olup gideek diye o kadar korktum ki hard diskin bir yedeğinin olmasına rağmen) Ancak sorum şu VMWare içerisindeki ubuntu nasıl kaldırılacak? VMWare i açınca sol tarafta ubuntu seçeneği var onu seçip başlatıyoruz ancak sağ tıklatınca hard diskten kaldır gibi seçenekler var.onlardan birisini mi uygulayacağız yoksa başka bi şekilde mi? yardımcı olursanız çok sevineceğim... çok çok teşekkürler şimdiden.