Şimdi Ara

VOB dosyası Hk. yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar forumda bayağı araştırma yaptım. DVD film düzenleme hakkında bayağı bilgi edindim. ( özellikle nodara resimli anlatımı için )
    Simdi benim derdim yeni aldığım dvd kayıt eden canon dc201in kayıt formatı ile ilgili.
    Çektiğim videoyu yani dvd formatındaki (vob,VTS) filmimi düzenlemek istiyorum.

Pc ime iki program indirdim. pinnacle 11 ve Ulead 11
    Ulead ile ilgili daha çok bilgi topladığım için onun üzerinde duruyorum.

1- Çektiğim filmi pcme kayıt ettim. Ancak Ulead programında Vob dosyasını göstermeyi basaramadım.
    Nasıl göstermem gerekiyor?

2- İndirdiğim bu iki program yeterli ve iyimidir? ( yapmak istedigim sadece cektiğim amatör filmlerimi kesmek-bir iki yazı eklemek geçiş animasyonu ve altına müzik eklemek)

Bu konuda yardımlarını bekliyorum.
    simdi den teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dosi -- 25 Şubat 2008; 12:02:33 >

• güncell
  • Merhabalar...
    Canopus ProCoder 2 programı ile bilgisayarınıza kaydettiğiniz .vob uzantılı dosyalarınızı .avi uzantılı dosyalara çevirirseniz en az kayıpla düzenlemeler yapabileceğinizi umuyorum.
    Kolay gelsin.
  • Teşekkürler ancak söylediğiniz programı bulamadım.
    Benim bulduğum program WINAVI Video Converter V 7,7 bununla avi ye cevirebiliyorum. Bu programda uygundur herhalde ?

simdi cektiğim video 3 parçalı ben bunlardan hangisini convert etmem gerekiyor? En alttkine bastığımda program ölece duruyor

VOB dosyası Hk. yardım lütfen
  • softarchive.net adresinden arama yaparak ProCoder 3 versiyonona ulaşabilirsiniz.
  • Evet dediğiniz programla AVI yapabildim.
    Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.