Şimdi Ara

Vodafon 3g KONTRATLI '1000 tl hedıye cekı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Su anda ttnet sınırsız 1mb hızmetı kullanmakdayım ve su anda 45 tl oduyorum tabı bunun yanındada sırf ınternet ıcın telefon hattı mevcut ve onada para verıyorum yanı ınternet masrafı normalın ustune cıkmıs oluyor.. Bunun yanındada notebook ıle ısyerıne gıttıgımdede ınternet sorunu yasıyorum. Vodafona gecen gıttım ve 3g paketlerı ıle ılgılı bılgı aldım.. 24 ay kontrat yapsam aylık 45 tl kadar 3.6mbps+ 3g modem+ coklu modem verılıyor.. tabı sınırsız olmuycak 5gb kota var ben bısey ındırmesemde bısey kaybetmıs sayılmam ama masraflar acısından avantajlı gıbı gozukuyor... Telefon hattınada para vermıycem, Kısacası durum bu ama benım kafama takılan fatura kabarık gelırmı.. Turkcell de bu tarz 1 2 sorun kulagıma geldı.. Kontrat var nasıl olsa hesabı yukledıkce yukleyelım derlerse, 3 5 hesabı yaparken zarara gecerım? Tecrubesı olan ya da kullanan arkadasların cevabını beklıyorum..
    Son olarakda 1000tl hedıye cekı olayı var.. Yenı bır notebook dusunuyordum fakat hıc masraf yapmak ıstemıyordum bu cekde benım ıcın cok ıyı olucak.. Buda gecmem ıcın bır neden sayılabılır.. Ama dedıgım gıbı faturada haksız kazanc elde etmeye calısabılırler mı?

• Guncel
  • vodafone da fatura stop olayı var. endişelenmene gerek yok.
  • 100 Tl fatura stop var. Zaten 1000 TL hediye çekli alırsanız 75 TL fatura gelecek. Bindirmiş olsa dahi 25 TL bindirebilir.
    o konuda sıkıntınız olmasın. Pek sorun görmedim vodafone kullananlarda.

1000 TL hediye çekli olanı mı alacaskınız yoksa 24 ay sözleşme ile Modem + çoklu modem + 5gb internet mi alacaksınız ona karar verin ve uygulamaya başlayın derim..

Ama 3G çekim alanında olduğunuzdan eminseniz...
  • 1000 tl hedıye ceklı olanı alırsam faturaya yansıyormu bu? Cekım alanına gelınce benım tasınıcagım ev goztepede, mantık olarak orada cekmesı gerekıyor ama tabı almadan emın olmak lazım.. Bunu nasıl sorguluyabılıyorum, bunun yanındada hız ve cekım alanı acısından nasıl bır performans alabılırım?
  • GÜNCEL
  • quote:

Orijinalden alıntı: longburak
    1000 tl hedıye ceklı olanı alırsam faturaya yansıyormu bu? Cekım alanına gelınce benım tasınıcagım ev goztepede, mantık olarak orada cekmesı gerekıyor ama tabı almadan emın olmak lazım.. Bunu nasıl sorguluyabılıyorum, bunun yanındada hız ve cekım alanı acısından nasıl bır performans alabılırım?

sorgulama işlemini 3g uyumlu bir cep telefonuylada yapabilirsin.

ama çok emin olmak istiyorsan müşteri hizmetlerini arayıp temsilciye ev adresini verip bölgende 3g olup olmadığını kontrol ettirebilirsin hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_(87) -- 21 Mayıs 2010; 9:33:54 >
  • quote:

Kafamda tek soru kaldı onuda vodafon yerıne burdan ogrenmeyı tercıh ederım cunku menfaatler ıcın bazen ayrıntıları gızlıyebılıyorlar.. Bu 1000 tl lık cek bana faturada yansıyor mu? yanı bana cekı taksıtle satmıs mı oluyorlar?

5 GB İNTERNET PAKETİ
    75 TL x 24 AY = 1800 TL
    kampanya koşulları böyle.

şimdi bize sunulan 5 gb internet fiyatı normalde 45 x 24 ay taahhüt = 1080 tl

geriye kalan tutar 30 x 24 ay = 720 tl.verilen hediye çeki 1000 tl - 720 =280 tl'lik bir indirim görülüyor.
  • Ozaman normal alıcam ındırım cekı ayrıyetten verılıyormus gıbı dusunmustum.. Cevaplar ıcın tesekkur ederım.
  • quote:

Ozaman normal alıcam ındırım cekı ayrıyetten verılıyormus gıbı dusunmustum.. Cevaplar ıcın tesekkur ederım.

280 tl indirimi nereden bulacaksın hocam az buz bir indirim değil bence.
  • Alınan yer teknosa olunca o ındırım zaten dırek yokoluyo.. Vatandabılgısayardan alsam ben notebook'u zaten en az okadar ındırım alırım dıye dusunuyorum.. Kredı kartları ıcın olan kampanyalar vs durumlar, ayın urunlerı..
  • quote:

Alınan yer teknosa olunca o ındırım zaten dırek yokoluyo.. Vatandabılgısayardan alsam ben notebook'u zaten en az okadar ındırım alırım dıye dusunuyorum.. Kredı kartları ıcın olan kampanyalar vs durumlar, ayın urunlerı..

BİMEKS'i gezmeni öneririm fiyatlar daha uygun gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Alınan yer teknosa olunca o ındırım zaten dırek yokoluyo.. Vatandabılgısayardan alsam ben notebook'u zaten en az okadar ındırım alırım dıye dusunuyorum.. Kredı kartları ıcın olan kampanyalar vs durumlar, ayın urunlerı..

BİMEKS'i gezmeni öneririm fiyatlar daha uygun gibi.

Aslında suanda oncelık ınternette ben bılgısayarı ındırım cekı olursa dusunuyordum suanda ole bır durum olmadıgına gore 1 sene kadar daha ıdare edebılırım notebookla.. 3g modemle ılgılı de kafamda soru ısaretı kalmadı cevaplar ıcın cok tesekkur ederım.
  • 75 liraya paket alip da hic 75 lira odeyen oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

75 liraya paket alip da hic 75 lira odeyen oldumu?

ilk hat vergileri 12 taksite bölünerek ekleniyor..
  • Arkadaslar ben vodafon 3g modem aldım. Kontrat olayına hıc gırmeden vodafondan 110 tlye 7.2kbps destekleyen bır modem aldım. yanına 20 tl yuklu kontorlu bır hat ıle beraber toplam 144 tl ye gereklı olan herseyı almıs oldum. Su an kullanım acısından bır sorun yasamıyorum ama bellı bır kullanımdam sonra ınternet hızı dusuyormus. Aldıgım yerdekı cocuk 7.2 olan hız yarıya yanı 3.6 ya dusuyor dedı. Bu arada tarıfemde haftalık sınırsız tarıfedır; 7.2kbps hızla nekadar kullanma hakkım var vede eger bu hakkı gecersem hızı nekadar olarak kullanırım?
  • quote:

Arkadaslar ben vodafon 3g modem aldım. Kontrat olayına hıc gırmeden vodafondan 110 tlye 7.2kbps destekleyen bır modem aldım. yanına 20 tl yuklu kontorlu bır hat ıle beraber toplam 144 tl ye gereklı olan herseyı almıs oldum. Su an kullanım acısından bır sorun yasamıyorum ama bellı bır kullanımdam sonra ınternet hızı dusuyormus. Aldıgım yerdekı cocuk 7.2 olan hız yarıya yanı 3.6 ya dusuyor dedı. Bu arada tarıfemde haftalık sınırsız tarıfedır; 7.2kbps hızla nekadar kullanma hakkım var vede eger bu hakkı gecersem hızı nekadar olarak kullanırım?

Buradaki konuyu incelenemenizi öneririm. Sorularınızın cevapları orada yer alıyor.
    http://forum.donanimhaber.com/m_39287332/mpage_1/key_vodemnet/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 10 Haziran 2010; 20:36:20 >

• 1gb kotayı gecdıkden sonra kağnı arabası mısalı hızmet verıyor... Kısaca dısarıda ıken cerez ıslerı halletmek ıcın mantıklı!! Onun dısında adls yerıne kullanıyım mantıgı 3g nın mevcut kalıtesınde pek mumkun degıl anlasılan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.