Şimdi Ara

vodafondan ramazan kampanya mesajı geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Degerli abonemiz, 1 gunluk 22.00-06.00 arasi gecerli 1GB size ozel 2 TL! Hemen INTERNET yazip 4455'e ucretsiz gonderin, Ramazanda internetin tadini cikarin!
    Arkadaşlar bu günlük mü veya aylık mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ReCoMaX R kullanıcısına yanıt
    Orada 1 gunluk 22.00-06.00 arasi gecerli yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 19 Haziran 2015; 13:55:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

Degerli abonemiz, 1 gunluk 22.00-06.00 arasi gecerli 1GB size ozel 2 TL! Hemen INTERNET yazip 4455'e ucretsiz gonderin, Ramazanda internetin tadini cikarin!
    Arkadaşlar bu günlük mü veya aylık mı?

Mesajda görmüyormusun günlük diyor vodafone'un bu yaptığı kampanya ise turkcell'in yaptığı ne? hepsini bedava verdi taçsız kral turkcell.

Bos Degilim Hafta Sonu Hediye SMS paketinden kalan SMS Heryone 5000ADET. 15.07.2015 tarihine kadar kullanabilirsiniz.

3G Sahur Internet Kampanyasi Faturasiz paketinden kalan Internet 2021,09MB. 16.07.2015 tarihine kadar kullanabilirsiniz.

Iftardan Sahura 2 Saat Kampanyasi paketinden kalan Heryone 120DK. 16.07.2015 tarihine kadar kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkcell bunu hep yapıyor zaten, Onlar konuşur, Türkcell yapar
  • Bir günlükmüş Vodafone alsın o kampanyayı Ebesine hediye etsin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4ACEB015E -- 20 Haziran 2015; 18:14:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea ve Vodafone hattım var. Avea sürekli kullandığım hat ve interneti de kullanıyorum Vodefon'un internetini bu kampanya ile denemek istedim. 1 ₺ 1 GB verdi ama interneti Avea dan çok farklı, hem daha hızlı hem daha kaliteli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca yanlış bilmiyorsam hocam 4455'ten yapılan işlemlerde vodafone'a bilgilerini kullanma onayı vermiş oluyorsun diye biliyorum.

• Aynı mesaj dün banada geldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.