Şimdi Ara

VODAFONE 1000DK+1 GB ayda sadece 19 TL!(size özel,mevcut müşteri,yaş sınırı yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
4
Favori
3.465
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KAÇIRMAYIN! Her yöne 1000DK+1 GB ayda sadece 19 TL!
    Hemen IKILI BIN yazıp 7000e gönderin, tarifeye geçin.
    Son gün 5 temmuz.

size özel diye geldi.
    26 yaş üstüyüm yaş sınır yok yani.
    numara taşımada değil.

vodafone mevcut müşteriye kıyak yapmış :)
    tam benim istediğim paket, hemen geçtim.
    önceden 500DK+1 GB+1000 sms 25 tl kullanıyordum /sms hiç kullanmadığım için bu baya iyi oldu.

FATURASIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhtakif -- 3 Temmuz 2014; 12:27:09 >

• Aynısının Avea versiyonu da bana geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aKSeL051

Aynısının Avea versiyonu da bana geldi.
    Faturalı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Faturalı mı?

Alıntıları Göster
    avea versiyonunda ne yapılıyor bi deneyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysim47

avea versiyonunda ne yapılıyor bi deneyelim

Alıntıları Göster
    bayramlarda smsler işe yarıyor. şuana kadar 500dk'yı hiç bitiremedim ama ayda 5 TL karrımız olur.

burada da şöyle bir başlık varmış :http://forum.donanimhaber.com/m_93394967/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snomask -- 3 Temmuz 2014; 11:25:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snomask

bayramlarda smsler işe yarıyor. şuana kadar 500dk'yı hiç bitiremedim ama ayda 5 TL karrımız olur.

burada da şöyle bir başlık varmış :http://forum.donanimhaber.com/m_93394967/tm.htm

Alıntıları Göster
    30 tl ye 500dk/5000sms/2gb verdiler bana. ne zamana kadar bu fiyat devam eder acaba, bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: snomask

Alıntıları Göster
    Ne kadar süreyle geçerli acaba? Bende geçtim 2. hattım için biçilmiş kaftan bi tarife.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Ne kadar süreyle geçerli acaba? Bende geçtim 2. hattım için biçilmiş kaftan bi tarife.

Alıntıları Göster
    2 hattımda red tarifesinde, hatlardan birini eşim kullanıyor. onun hattına bunu yapsam bu tarifeye geçebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avionics

2 hattımda red tarifesinde, hatlardan birini eşim kullanıyor. onun hattına bunu yapsam bu tarifeye geçebilir miyim?

Alıntıları Göster
    deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avionics

Alıntıları Göster
    Teşekkürler ben geçtim. Yoksa 15 Temmuz'da aveya geçecektim. Bu tarife tam istediğim gibi.
    Haber verdiğiniz için tekrar tekrar teşekkürler.
  • Normalde Duble 1000 olan bu degil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daisuke

Normalde Duble 1000 olan bu degil mi?

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Faturalı mı?

faturasız
  • 25 liraya vodafone ile 2000dk heryone 500dk heryone 1000sms 2gb internet varken benim icin gereksiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daisuke

Normalde Duble 1000 olan bu degil mi?

bende baktım bunu buldumhttp://cepmerkezi.vodafone.com.tr/priceplans/duble-1000-tarifesi

Not : Vodafone'a numara taşıma ya da yeni hat tesisi yoluyla son 30 gün içerisinde katılmış bireysel faturasız aboneler için geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storage -- 3 Temmuz 2014; 12:37:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

25 liraya vodafone ile 2000dk heryone 500dk heryone 1000sms 2gb internet varken benim icin gereksiz
    bankalar ve kampanyalara ıvır zıvır mesajlar atılıyor en kötü 15-20 sms olsa iyi olurdu..bu haliyle bence eksik bir kampanya..diğer kampanya daha iyi ama yaş sınırı lüksü var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

25 liraya vodafone ile 2000dk heryone 500dk heryone 1000sms 2gb internet varken benim icin gereksiz

Hangi tarife acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: netmania

bankalar ve kampanyalara ıvır zıvır mesajlar atılıyor en kötü 15-20 sms olsa iyi olurdu..bu haliyle bence eksik bir kampanya..diğer kampanya daha iyi ama yaş sınırı lüksü var

benim bi önceki paketimde, banka kampanyasına katılımda ücret kesiyordu zaten 1000 sms olmasına rağmen
  • Kalan dakika bilgilerini nasil sorguluycaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersen

Kalan dakika bilgilerini nasil sorguluycaz?

ozet yaz 7000 gönder
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.