Hocam bugün bayiye gittim konuştum biz sisteme her şeyi yükledik diyor müşteri hizmetleri evrak bekleniyor diyor hangi birine inanıcam anlamadım operatör kilidi var diyor yeni taşıma yapmıyor 3 gündür bayiye gidip geliyorum sinirlendim artık taşımayın dedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone 15 gb 45 tl 31 aralığa kadar (2. sayfa)
-
-
bayi lerin sistemi farklı mı
-
Bugün bayiden aradılar bu tarifeye numara taşınmıyor red 20 ye taşıyalım dediler bu ne saçma sistem istemiyorum dedim kapattım evrak bile imzaladım 15 gb yazıyor sözleşmede nasıl geçiş yapılmıyor anlamadım ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım kimse geçiş yapamadı.
-
Bu tarife yada 20gb 69₺ olan a geçiş yapabiliyor muyuz varmı işin formulunu vs bilen yonlendirebileceginiz bayii varmı İstanbul da. Geç kaldık biz
Maalesef kampanyalar sona erdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu 15GB olana geçebilen oldunu bir bilginiz var mı?
Sözde yıl sonuna kadar olan bir kampanyaydı ama 1-2 gün içinde kapandı ve zamanında geçenlerden de geçişim oldu diyen olmamış. Aralık sonu ben de buna geçecektim o ara geçişi kapatmışlardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E7723167B -- 3 Şubat 2023; 0:44:55 >
Bilgim yok hocam, ama 20 GB olana geçen çok oldu forum da.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4 hat taşıdım hepsinin geçiş işlemi iptal edildi operatör tarafından mecburen red 20 tarifesine geçtim müşteri hizmetlerini arayıp 5 gb 12 ay hediyesi vardı diye blöf atarsanız 5 gb daha alıyorsunuz şu an 25 gb 69+10 tl veriyorum.
O zaman hata sonucu falan çıktı sanırım o tarife. O zaman kimseyi tarifeye almadan kapattılar sanırım.
+10TL dediğiniz nedir TKÜ mü? Yoksa +5GB nin bedeli mi?
Birde bu tarifede +5 var mıydı? Ben de Red 15 olmayınca Red 20 ye geçiş yaptım ama hiç +5 de var demediler bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E7723167B -- 3 Şubat 2023; 14:24:41 >
10 TL TKÜ 78,53 tl veriyorum hayır içeriğinde yok ama müşteri hizmetlerini arayıp bana 12 ay 5 gb demişlerdi derseniz 5 gb veriyorlar bunu en az 4-5 defa yaptım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X