Şimdi Ara

VODAFONE 25 TL ve üzeri her yüklemenize 30 gün geçerli 1 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
3
Favori
5.862
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce hep 20 yüklerdim, dün 25 tl yükledim

VODAFONE'dan gelen mesaj:

"31.07.2016 18:59'a kadar geçerli 1 GB hediye internet hattınıza tanımlandı. 25 TL ve üzeri her yüklemenize 30 gün geçerli 1 GB daha hediye! son gün 6 Temmuz"

edit: ekran görüntüleri

(aslında günlük fırsatlarda değerlendirilebilirdi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALKAMB -- 2 Temmuz 2016; 15:53:02 >

• bugün 25 tl yukledim. bana hediye gelmedi ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReCoMaX R kullanıcısına yanıt
    belki tarifenle ilgilidir, yada parça parça almışsınızdır

ertanboyer demişki:
    "ben 3 aydır alıyorum ekstradan zaten 25 tl yüklemeye sen geç kalmışsın hocam"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALKAMB -- 2 Temmuz 2016; 15:51:20 >
  • Bana da gelmedi birşey. Ben numara taşımayla geldim. 25 lira yukledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Size özel yükleme ve harcama tekliflerinizi öğrenmek için KAZAN yazıp 4455’e ÜCRETSİZ yollayın binlerce dakika ve MB kazanma fırsatını kaçırmayın!

diyor

• Bimcell her 20 lira yuklemeye 1 gb veriyodu. Pttcell'e gectim 12 liraya 300 dk + 300 sms + 300 mb + 1 gb veriyo diye biliyodum toplam 4 gb internet yuklemisler. Her ay 4 gb gelirse mukemmel olur. Birde 3 liraya 1 gb internet daha veriyo 15 liraya 5 gb kebap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 3 Temmuz 2016; 22:56:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALKAMB

daha önce hep 20 yüklerdim, dün 25 tl yükledim

VODAFONE'dan gelen mesaj:

"31.07.2016 18:59'a kadar geçerli 1 GB hediye internet hattınıza tanımlandı. 25 TL ve üzeri her yüklemenize 30 gün geçerli 1 GB daha hediye! son gün 6 Temmuz"

edit: ekran görüntüleri

(aslında günlük fırsatlarda değerlendirilebilirdi)

25 yerine 30 yüklüyorum ben. bedava dakikaya mesaja ve internete doyuruyor resmen. Bu ay kendi paketim hariç 4 gb internet gelmiştir en az.

Gelelim niye alıntıladığıma. fırsat 2gb tarifesinde olduğun görünüyor mesajlarda. mega3gb tarifesine geçersen 3 gb internet 600 dakika için 19 liraya alabilirsin forumda konusu var bir vak istersen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayalet_tr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,

mega3gb geçişi yapmıştım, mesajın devamı onla ilgili.

(özel nedenlerden tatillerde nete giremediğim için cevap gecikti)

sanırım konu artık biten fırsatlar bölümünde olmalı
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    eşim ve kızımın biri bimcell de 15 tl 500 dk+1 gb ve 20 tl yüklemeye 500 sms+1 gb ile kullanıyorlar iyi tarafı diğer bimcellilerle konuşma bedava..

büyük kızım ilk pttcel 14'lük tarifede (hız sınırsız 128 kb, faturalı) whats ap için yeterli. sınırsızın hatrına duruyor.

aslında vodafone mega2gb tarife daha cazip 15 tl 400 dk+sms+2 gb... en azından 2 gb garantili (hediye gelirmi, iptal olurmu tasası yok)

(geciken cevap için özür...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALKAMB -- 8 Temmuz 2016; 9:20:31 >
  • Bittikçe dolan 2GB tarifesindeyim. Gecen ay 30 lira yukledim. Bir ay geçerli 2 GB hediye internet verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaydi -- 8 Temmuz 2016; 10:18:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALKAMB

eşim ve kızımın biri bimcell de 15 tl 500 dk+1 gb ve 20 tl yüklemeye 500 sms+1 gb ile kullanıyorlar iyi tarafı diğer bimcellilerle konuşma bedava..

büyük kızım ilk pttcel 14'lük tarifede (hız sınırsız 128 kb, faturalı) whats ap için yeterli. sınırsızın hatrına duruyor.

aslında vodafone mega2gb tarife daha cazip 15 tl 400 dk+sms+2 gb... en azından 2 gb garantili (hediye gelirmi, iptal olurmu tasası yok)

(geciken cevap için özür...)

Pttcell'de de her ay 2 gb+ 300 mb garanti. Tarifede zaten 300 mb veriyo 12 ay boyuncada 1 gb hediye, 3 lira daha verip 1 gb daha aliniyo. Yani 15 liraya 2.3 gb

Pttcellilerle 3500 dk + heryone 300 dk+ 300 sms var.

Vodafone sarji cabuk bitiriyo bu genel bi problem. Ayrica pttcell'de ptt kargoda %20 indirim var. Beni gibi ayda 4-5 kargo gonderenler icin avantaj. Bu yuzden pttcell daha avantajli.

• 25 tl yukledim 1gb hediye geldi.
    öteki hattımda yuklemiştim 500dk + 500mb gelmişti.
  • Türk telekom 50 Tl yükleyince 1 gb hediye veriyor (aylık)

Az önce 40 lira yükledim 1 hafta geçerli 1 gb verdi. Türk telekom kampanyalarda hep geride.
  • Turkcell hiç vermiyor geçicem başka yere artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylardır 30 lira yüklememe rağmen hiçbir hediye internet vermiyor. Acaba neden.

• Çünkü eşeğin 2016 sından dolayı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.