Şimdi Ara

Vodafone 29 TL olan Kamu Tarifesi Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih_

7-8 aydan bu yana Vodafone Kamu Maxi 1000 tarifesindeyim. İnternete girmek için aylık internet kullanıyorum ortalama 30 mesaj atıyorum, bir bakıyorum 70-80 TL'den aşağı değil. İnternete girmedim, bir iki mesaj attım fatura gene 60-70 oranlarında. 6 aylık 29 TL MAXİ KAMU'ya geçtim bu sefer de 50-60 TL'den aşağı değil. Ne iş anlamadım bende. Onun için ilk fırsatta kaçmayı düşünüyorum Vodafone'den.

Ayrıntılara bakıp itirazını yap bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

Arkadaşlar ben de bugün vodafone a gectim kamu 29 tl heryöne 1000 dk hala açık yani kampanya. Forumda yazilanlardan sonra korktum acikcasi. Fazla geliyormuş konusmadigin halde fln.. Umarım bir sıkıntı yaşamayız.

Bende korkmuştum açıkçası ama gerek yok :)

Babama fazladan gelmişti, hiçbir itiraz henüz yapmamış olmamıza rağmen mesaj geldi. Yanlış hesaplanmıştır, sonra ki faturanızdan düşülecektir diye...

Bende de güncel fatura 40 küsür gözüküyordu; ki indirimler dahil değil diye belirtiyor MyVodafone'da.

Neyse fatura geldi 29,30 TL. Yani korkulacak birşey yok.

Vodafone'a geçtiğinize şükredeceksiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 1 Mayıs 2011; 14:07:44 >
  • artık avea da tcl gibi 444 lu numaralar cagrı bası ucretli oldu ! ...

"""
    Tarifenizde, 444 ile başlayan** aramaların yurt içi ücretlendirmesi görüşme başına 40 kuruştur.

** Yurt içinde Avea hatlarınızdan yaptığınız 444 1 500 ve 500 Avea Müşteri Hizmetleri aramaları, görüşme başına 45 kuruş olarak ücretlendirilmektedir.
    """

--------------------------

Süper Kamu tarifesi

Ucretlendirme/ sekmesi
    --------------------------
    http://www.avea.com.tr/tr/sta/personell/tarifeler/heryone_1000.shtml?pagemenu=personell.heryone1000&pagemenu=personell

• 29.04.2011 tarihinde bu tarife, yeni abone alımına ve geçişlere kapatılmış olup, kayıtlı tüm abonelerimiz mevcut koşullar ile hizmet almaya devam edecektir.

---------------------------------

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/yeni-cep-kamu-1000-maxi.php
  • Bana 44 lira gelmiş.
    29 lira paket ücreti, 9 lira sms, 1,5 liralıkta mh yi arama ve bir kaç luzumsuz kalem var, 40 lira etmiyor. Bu 4 lira neyin nesi anlamadım. MH yi aradım kdv falan filan dedi uzatmak istemedim.
  • açılış vergi taksiti 4.5 tl olabilir
  • 444 lü nolar vodafone da ücretsiz dimi? yani bu tarife kapsaminda?Myvodafone dan güncel gorusmeler bakdim. Henüz 1 hafta olmamasina ragmen ve hic konusmama ragmen 38 tl diyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 4 Mayıs 2011; 20:59:36 >
  • Bende vodafone kamu her yöne 1000 dak 29 tl tarifesinde idim banada 41 tl fatura geldi bende mail attım bana dönüş yaptılar yanlışlık olduğunu hattınıza iade edilceğifalan söylediler fakat ben avea ya numaramı taşıdığım için ileriki bir tarihte bana iade edeceklerini fax falan çekecekmişim bu ne saçmalık dünya çapında şirket üyelerini soyup parasını çalıştırıp faiziyle geri ödeme yapacak
  • ilk 6 ay 29 tl

sonraki aylarda 40 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem
    ilk 6 ay 29 tl

sonraki aylarda 40 tl

Öyle biliniyor :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.