Bildirim
Vodafone 29 TL olan Kamu Tarifesi Hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: tanriseven
Babamla birlikte bu tarifeye geçtik ama babamın ilk faturası 39 TL gelmiş.
6 ay boyunca 29 TL olması gerekiyor malum.
Benimde güncel faturam 42 şu an. Hadi SMS falan var ama 3-5 tane...
Sizde durum nedir?
http://resim.donanimhaber.com/m_46656875/mpage_3/key_/tm.htm -
aynı durum bende de geçerli, benim 40.30 tl gibi bir borç görünüyor, turkcellden vadofone geçtiğim içindir diye düşünmüştüm ama sebebini anlamış değilim henüz.. -
42 görünüyor, henüz faturam gelmedi, heycanla bekliyorum.!!! -
güncel faturalarda indirim görünmez fatura nisan 26-27 gbi gelir belli olur herşey çnkü herkeste görüntü aynı -
Bekleyeceğiz bakalım.. Gerçi babamınki 39 geldi... Değişen birşey olmadı; fırsat bulup arayamadım henüz zaten... -
Babama mesaj gelmiş az önce...
Sayın abonemiz, hatalı düzenlenen faturanız sebebiyle 8.71 TL Nisan ayı faturanızdan düşülecektir diye...
Herhangi bir talebimiz olmamıştı henüz, muhtemelen sistemsel bir hata yüzündendir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 21 Nisan 2011; 2:24:01 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Noxco
42 görünüyor, henüz faturam gelmedi, heycanla bekliyorum.!!!
quote:
Orijinalden alıntı: hidoretti
aynı durum bende de geçerli, benim 40.30 tl gibi bir borç görünüyor, turkcellden vadofone geçtiğim içindir diye düşünmüştüm ama sebebini anlamış değilim henüz..
quote:
Orijinalden alıntı: tanriseven
Babamla birlikte bu tarifeye geçtik ama babamın ilk faturası 39 TL gelmiş.
6 ay boyunca 29 TL olması gerekiyor malum.
Benimde güncel faturam 42 şu an. Hadi SMS falan var ama 3-5 tane...
Sizde durum nedir?
Tarife ilk duyurulduğunda numara taşıma kampanyasından(NT) yararlanarak geçenlerdenim,yani şimdiye kadar 1 faturam geldi,yeniside yani 2. faturam da 16 nisanda kesildi yakında adresime gelir.Malum faturalar 15 ini içerecek şekilde 16 sında kesilmesine rağmen vodafone sistemlerine 5 gün geç geçiyor genellikle.Adresime de sanırım 25 nisandan önce gelmez.
Bu kısa açıklamaları yazdım,çünkü bu soru sanırım sık sık soruluyor forumda.Açıklamalarımı dikkatle okursanız sonuçlara sahip olacağınıza inanıyorum bazı istisnalar yaşanabilecek olsa da.
Daha önce de diğer arkadaşlara verdi,ğim cevap gibi cevap vereyim hatta daha anlaşılır açıklayayım:vodafone.comtr deki My Vodafone deki güncel faturanız indirimsiz fatura olsa gerek,yani benim şimdilik görüşüm anladığım bu.Çünkü benim de güncel faturam My Vodafone de 42 TL küsür idi,ama ben panik yapmadan bunun düşülmemiş indirimler içerdiğini düşündüm ve haklı çıktım.Hatta 15inde fatura kesilmesine rağmen ayın 18inde girdiğimde güncel fatura hala 42 TL küsür idi.Oysa ben ilk geçenlerdendim ve ilk geçenler en fazla 19 gün kullanmışlardı,ben de 18 gün kullanmıştım.Bana ilk ay hesabına göre 16 TL civarı gelmesi gerekiyordu ki zaten 17 küsür Tl fatura geldi,yani güncel faturamda 42 görünmesine rağmen 17 geldi.Sanırım güncel ekranda görülenler indirimler ve kampanya avantajlarının düşülmemiş hali oluyor herzaman.
Özetle ve önemle bir not düşmek gerekirse güncel faturalar sizi yanıltmasın.Kesilecek kesin faturalar indirimlerle birlikte azalacaktır.Yalnız istisnalar olabilir,tarife bedava dakika kullnımı dışına çıkanların faturaları fazla gelebilir faturalar sisteme geçtiğinde.
-
Myvodafone'da belirtiyor zaten indirimleri içermediğini...
Ama yukarıda da yazdığım gibi, iade için mesaj geldi. Üstelik bir şikayetimiz henüz olmamıştı; belki bazı faturalandırmalarda, yanlışlık yaptılar ve düzeltiyorlar... -
kampanya bitti degilmi arkadaslar? -
kampanya bitimi ile ilgili tarih siteden kaldırılmıs. -
vodafone shop u aradım, 27 nisana kadar uzatılmış. -
Selam arkadaşlar. Her yöne 1000 dakika 29 tl. faturalı tarifeye turkcell'den 18 Nisan'da geçtim. Biraz önce myvodafone'dan kullanım sürelerine baktım. Bugün itibarıyla konuşma sürelerimin günlük dökümünü inceledim. Toplamda 2475 saniye konuşmam var. Yani 41 dakika civarı. Ancak 2424'e sms ile kullanım yazıp attığımda kalan her yöne süreniz 591 dakika diye sms geldi.
Myvodafone'a göre 959 dakika, 2424'e göre ise 591 dakika tarife limiti aşmadan görüşebilirim.
Aralarında o kadar büyük fark var ki anlamak mümkün değil
Hangisine inanayım? Lütfen bir yardımcı olun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: family guy
Selam arkadaşlar. Her yöne 1000 dakika 29 tl. faturalı tarifeye turkcell'den 18 Nisan'da geçtim. Biraz önce myvodafone'dan kullanım sürelerine baktım. Bugün itibarıyla konuşma sürelerimin günlük dökümünü inceledim. Toplamda 2475 saniye konuşmam var. Yani 41 dakika civarı. Ancak 2424'e sms ile kullanım yazıp attığımda kalan her yöne süreniz 591 dakika diye sms geldi.
Myvodafone'a göre 959 dakika, 2424'e göre ise 591 dakika tarife limiti aşmadan görüşebilirim.
Toplu süre ücreti yeni abonelerde ilk ay için; Yeni Cep Kamu Maxi 1000' e abonelik tarihinden fatura kesim tarihine kadar olan süre ile orantılı olarak alınır.
kullanım yazıp gönderdiğin doğrusudur,
-
quote:
Orijinalden alıntı: family guy
18 Nisanda geçtiğine göre,27 günlük hak ettiğin dakika yüklenir,ve 27 günlük fatura hesap edilir.1000 dakikayı 30 güne böl,onu 27 ile çarp=çıkan sonuç senin ilk faturanda yada ilk ay hak ettiğin bedava dakikadır.
Benim hesabıma göre 900 dakika hakkın var 16 Mayısa kadar konuşabilmen için.Bunun 41 dakikasını harcadım diyorsan 900-41=859 dakikan kalır.
MyVodafone deki hesabın yanlış olduğu kesin,çünkü myvodafone ye çok bağlı kalma çok şeyde,ilerdede bunu göreceksin.My Vodafone mesela sana gelecek fatırayı yüksek gösterecektir ama daha düşük gelecektir,ilerde bunu da yaşayacaksın.
Kullanim yazip gönderdikten sonra gelen mesaja göre 591 dakikan kalması da ilginç.Çünkü sen eğer 18 nisanda geçtiysen,ve eğer 15 mayısta faturan kesilecekse 27 günü içerecektir faturan ve 27 güne denk gelen bedava dakika verilmeli.Bu da 900 dakika etmeli.
Benim düşüncem bu,kesin bilgi değildir,yine de sen musterihizmetleri@vodafone.com adresine mail at,mailde hattın sahibinin adını soyadını ve numaranı yaz.
Ararlar 2 gün içinde.Bu aralar 20 saat içinde aradıkları da oluyor. :)
-
Cevaplar için teşekkür ederim.
Evet, müşteri hizmetlerine dün mail attım. Bakalım onlar bu durumu nasıl açıklayacaklar. Benim tek istediğim konuştuğum süreyi net olarak bilebilmek. Böylece fatura aşımı yapmadan, tarifeye göre hareket etmek.
Bu arada myvodafone'da gözüken faturam 26 küsür lira. Tüm görüşmelerim numarası ve süresi ile sms'ler de dahil olarak gözüküyor. Hepsinin tutarı "0" tl. Üşenmeden tek tek hepsini excel'e girip topluyorum 41 dakika, 1000'den çıkarıyorum (yanlışmış) kalan 950 civarı olmalı diyorum.
Demek benim tarifem 18 Nisan'da başladığı için 1000 değil yaklaşık 900 dakika imiş. Fakat böyle de olsa ya myvodafone'daki görüşme sürelerim yanlış, ya da 2424'ün verdiği kalan sürem yanlış. -
Arkadaşlar ben de bugün vodafone a gectim kamu 29 tl heryöne 1000 dk hala açık yani kampanya. Forumda yazilanlardan sonra korktum acikcasi. Fazla geliyormuş konusmadigin halde fln.. Umarım bir sıkıntı yaşamayız. -
29.04.2011 tarihinde bu tarife, yeni abone alımına ve geçişlere kapatılmış olup, kayıtlı tüm abonelerimiz mevcut koşullar ile hizmet almaya devam edecektir. -
uzatsa tam süper olacak -
7-8 aydan bu yana Vodafone Kamu Maxi 1000 tarifesindeyim. İnternete girmek için aylık internet kullanıyorum ortalama 30 mesaj atıyorum, bir bakıyorum 70-80 TL'den aşağı değil. İnternete girmedim, bir iki mesaj attım fatura gene 60-70 oranlarında. 6 aylık 29 TL MAXİ KAMU'ya geçtim bu sefer de 50-60 TL'den aşağı değil. Ne iş anlamadım bende. Onun için ilk fırsatta kaçmayı düşünüyorum Vodafone'den.
Benzer içerikler
- pasif hat ne demek
- yurtdışından aranmak ücretli mi vodafone
- vodafone tarife iptal etme sms
- bu numarayı arama izniniz yok
- vodafone hat devir ücreti
- hat takılı ama şebeke yok
- vodafone superbox fiyat
- iphone servis yok hatası
- özel numara bulma
- ağda kayıtlı değil sorunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X