Şimdi Ara

VODAFONE 360 H1 OTURUM AÇMA ! (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç gündür bu telefonu kullanıyorum, ancak gerek forumdaki yetersiz bilgiden gerekse bilgilerin dağınıklığından dolayı istediğim bilgilere ulaşmakta zorluk çekiyorum.

Şimdi sorunumu özetliyorum, umarım yardımcı olursunuz ve bu sorunu yaşayan herkes defalarca sormak zorunda kalmaz.

---

Hattım AVEA, ve vodafone.360 oturumunu telefonumdan açamıyorum.

Örneğin haritalar ikonuna tıkladığımda " yalnızca telefon modu. Uygulama başlatmak için oturum açın" uyarısıyla karşılaşıyorum.

Ayarlardan vodafone360 oturumunu açmaya çalıştığımda ise " Ağ yanıt vermiyor, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" gibi bir uyarı ile karşılaşıyorum.

Bilgisayar üzerinden vodafone360.com dan üye de oldum. Ancak cep telefonuma gerekli mesajı göndermediler !

---

Sizden ricam AVEA ile oturum açmayı başarmış, ya da oturum açmayı bilenlerin yardımda bulunması. Benimle aynı durumda çok sayıda insan var eminim. Eğer şurda hepimiz bu forumdan faydalanıyorsak ilgili olacağınızı düşünüyorum.

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simply_freedom -- 27 Şubat 2011; 15:30:27 >

• benimde aynı sorunum var az kaldı tırlatmak üzereyim neden olduğunu anlayamadım ama ben pcden vodafon 360 kayıt oldum kontrol ettim telefonumada mesajda geldi ama telefonu ilk açtığımda denilenleri harfiyen uygulamama rağmen oturum açma başarısız diyor ne olur bi akıl
  • telefonun ınternet ayarlarında bir sorun ve/veya telefonun gereklı yenı guncellendırmelerı eksık.csc pda gıbı dosyalarınızı guncellemenız gerekıyor.atlık5 onerilir
  • kardeş sorrunu nasıl çozdün acaba aynı sorun bendede var
  • mrblar.ya gercekten o kadar sinirlendimki suan anlatamam yani.nedir bu vodafone 360oturum ac falan gerekenleri yapmama ragmen halen yok ag yanit vermiyo yok acilmiyo bole sacmalikmi olur kardesim bunun bir cozumu yokmu allah askina yaw GOREVLILER LUTFEN ILGILENSIN.....
  • hocam hepiniz şanslısınız. haziran dan önce üyelik aldınız vodafone dan sanırım.şimdi o site kapalı ben üyelik alamıyorum.bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
  • üyeliğini kullanmayan arkadaş benim mailime atarsa sevinirim..
    namik-koksal@hotmail.com
  • arkadaşlar üyeliğini kullanmayan varsa gönderebilirmi bana 360 üyeliği sadece yurt dışında geçerlidir.TR de desteklenmiyor hazirandan önce üyeliği olan bana gönderirse sevinirim.boşuna türkiyede uğraşmayın
    ombk_1975@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.