Şimdi Ara

vodafone 3g ilk 3 ay ücretsiz dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone'dan ilk 3 ay ücretsiz 18 ay taahhütlü olarak 5gb kotalı kampanyadan faydalanarak 3g mobil modem aldım.

İlk 3 ay boyunca sadece 7 TL olan hat kullanım ücretinin fatura edileceği söylendi.Az önce gelen mesajı aynen kopyalıyorum..

07 Kasim 09-06 Aralik 09 donemine ait faturaniz 39.50 TL, son odeme tarihi 28.12.2009'dur. Odeme yaptiysaniz bu uyariyi dikkate almayiniz.Vodafone

Bu ne demek oluyor vodafone???

Ucuz Telsim'den kalma ayak oyunlarını UCUZ VODAFONE devam ettiriyor..

Vodafone'dan 3g mobil modem alacak arkadaşlar bir kez daha düşünsün derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erk44 -- 15 Aralık 2009; 5:23:22 >

• kotanı ne kadar kullandın myvodafonedan ayrıntını inceledin mi

quote:

Orijinalden alıntı: erk44

Vodafone'dan ilk 3 ay ücretsiz 18 ay taahhütlü olarak 5gb kotalı kampanyadan faydalanarak 3g mobil modem aldım.

İlk 3 ay boyunca sadece 7 TL olan hat kullanım ücretinin fatura edileceği söylendi.Az önce gelen mesajı aynen kopyalıyorum..

07 Kasim 09-06 Aralik 09 donemine ait faturaniz 39.50 TL, son odeme tarihi 28.12.2009'dur. Odeme yaptiysaniz bu uyariyi dikkate almayiniz.Vodafone

• quote:

Vodafone'dan ilk 3 ay ücretsiz 18 ay taahhütlü olarak 5gb kotalı kampanyadan faydalanarak 3g mobil modem aldım.

nekadar kota kullandığınızı incelemenizi tavsiye ederim çünkü sizden 3g internet 5gb kotalının parasını almış olsalar 39.50 tl değil farklı rakam gelmiş olması lazımdı.
    eğer 5gb ı 1mb bile aşmışsanız sizi kademe kademe farklı paketlerde ücretlendirmiş olabilirler.

• muhtemelen kotanı çook geçmişsin yani ilk 3 ay ücretsizlik 5gb ile sınırlı geçtikçe normal limit aşım ücreti alıyorlar benim 4. ayım ve ilk 3 ay 9 lira civarında ödedim
  • kotanı geçtiğin için gelmiştir o.Dİkkatli kullanmanızı tavsiye ederim.
  • Vodafone 18 aylık pakette ilk 3 ay bedava. Evet bu doğru.
    Bazı abonelerde sistemsel problem olduğu için ilk ay 53 TL gibi bir ücretlendirme gelenlerde oldu. Buda doğru.
    Vodafone yapılan başvurularda bu abonelerden 4. ay ücret alınmayacağı belirtildi. Buda doğru...

Ancak size gelen 39.50 mantık dışı. 7 TL si zaten vergi + sabit ücret. Geri kalan 32.5 ise 5 Gb internet paketinin ücreti değil.
    Muhtemelen SMS gönderimi yaptınız veya kota aşımında bulundunuz...

100 MB fazladan internet kullanımının ücreti kota aşımında 5 TLdir. Bu sebeplewww.vodafone.com.tr adresinden my Vodafone kısmına girerek şifre almanız ve yapılan işlemleri kontrol etmenizi öneririm.

Yine de bir sorun yada yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız en yakın Vodafone Shop'a uğrayarak ICRM kaydı aldırınız ve Vodafone tarafından size yapılacak geri bildirimi bekleyiniz...

• saçma sapan şeyler önce bi araştırın da
  • bende sorunumu paylaşmak istiyorum 28.11.2009 aldık 5 gb 18 taahütlü modem.ilk 3 ay bedava dedi sadece 3,5 tl gibi ek ücret yansıyacak dedi.okey dedik.
    neyse ayın 30 unda sms geldi.3,67 gb kullanmışsınız diye.tabi biz itiraz ettik 2 günde nasıl olur .incelemeye alacaklarını söylediler.
    ayın 11 nde yine bir sms geldi 100 tl data kullanımını aştınız tebrikler sınırsız interneti kullanabilirsiniz diye.ne inanamadık .sms sorgu yapıtorum 5,45 cevap geliyor.tabi tekrar aradık daha incelemede faturanız çıkmamış 21 nde kesim tarihi deiler.bu arada sizn 4 gb kullanmanız lazım dı neden dediğimizde 28.11 aldık kesim tarihi 21 i ya oyuzden 4 gb tekabul ediyormuş.ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedasem

bende sorunumu paylaşmak istiyorum 28.11.2009 aldık 5 gb 18 taahütlü modem.ilk 3 ay bedava dedi sadece 3,5 tl gibi ek ücret yansıyacak dedi.okey dedik.
    neyse ayın 30 unda sms geldi.3,67 gb kullanmışsınız diye.tabi biz itiraz ettik 2 günde nasıl olur .incelemeye alacaklarını söylediler.
    ayın 11 nde yine bir sms geldi 100 tl data kullanımını aştınız tebrikler sınırsız interneti kullanabilirsiniz diye.ne inanamadık .sms sorgu yapıtorum 5,45 cevap geliyor.tabi tekrar aradık daha incelemede faturanız çıkmamış 21 nde kesim tarihi deiler.bu arada sizn 4 gb kullanmanız lazım dı neden dediğimizde 28.11 aldık kesim tarihi 21 i ya oyuzden 4 gb tekabul ediyormuş.ya

Zaten vodafone mobil connect ile fatura edilen kota hiç bir zaman bir birini net tutmuyor..

Mobil program hep eksik hesaplıyor ne hikmetse...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sedasem

bende sorunumu paylaşmak istiyorum 28.11.2009 aldık 5 gb 18 taahütlü modem.ilk 3 ay bedava dedi sadece 3,5 tl gibi ek ücret yansıyacak dedi.okey dedik.

Zaten vodafone mobil connect ile fatura edilen kota hiç bir zaman bir birini net tutmuyor..

Mobil program hep eksik hesaplıyor ne hikmetse...

% 10-15 oranında bi farksa zaten normal aynı şey adsl kotanızı da bi programla takip ediyor olsanız aynı fark oluyor adsl kullananlar iyi bilir teknik açıklamasını daha iyi bilen arkadaşlar yapar.

Birde önemli bi ayrıntı bu 3g internet paketlerinde kotayı sadece download değil download + upload oluşturuyor haliyle daha çabuk dolmasına bi etkendir.Ama anlaşılan bazı detaylara hakim olmamayla alaklı sorunlar sizinki.

• benim 4.cu fatura donemim 7lira fatura gozukuyor.. hani 3 ay 7 liraydi. 4ncu faturaya geldik halen 7lira almaya devam ediyor.
  • Evet benim de 4. ay sonunda faturam 8.5 lira olarak görünmekte. İlk ay alınan ücretin içinde daha önceden faturalı hattınız mevcut değilse devletin aldığı özel iletişim vergisi var. Vodafone bayisinin sizi bu konuda bilgilendirmesi gerekirdi.
  • çok yetersiz vodafone bu konuda..kotanızın nasıl doldugunu anlayamıyosunuz bile..bu işte bi iş var

ayrıca izmirde sehir merkez dısında turkcellin canavar gibi 3g hizmeti sagladıgı yerlerde vodafone ile edge baglanabiliyosunuz..

kesinlikle turkcellden vazgectigim pişmanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linqual

çok yetersiz vodafone bu konuda..kotanızın nasıl doldugunu anlayamıyosunuz bile..bu işte bi iş var

ayrıca izmirde sehir merkez dısında turkcellin canavar gibi 3g hizmeti sagladıgı yerlerde vodafone ile edge baglanabiliyosunuz..

tamam da eski konuyu niye hortlattın ki şimdi evet limit aşımları geç bildiriliyor olabilir arkadaşım da yaşadı hatlarımızı iptal ettik en iyi şikayet yöntemi söylenme değil numara taşımadır, taşı ve kurtul

• quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

quote:

çok yetersiz vodafone bu konuda..kotanızın nasıl doldugunu anlayamıyosunuz bile..bu işte bi iş var

tamam da eski konuyu niye hortlattın ki şimdi evet limit aşımları geç bildiriliyor olabilir arkadaşım da yaşadı hatlarımızı iptal ettik en iyi şikayet yöntemi söylenme değil numara taşımadır, taşı ve kurtul

kardes 1 yıllık vpodefone mobil modem kampanyasına girdim..ondan önce 2 yıl turkcell connect kart kullanmıstım..3g cıktı vodafone turkcell edgesinden bile kotu..
    bu kampanyayı iptal etme imkanım olsa dakka durmam ztn

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

quote:

kardes 1 yıllık vpodefone mobil modem kampanyasına girdim..ondan önce 2 yıl turkcell connect kart kullanmıstım..3g cıktı vodafone turkcell edgesinden bile kotu..
    bu kampanyayı iptal etme imkanım olsa dakka durmam ztn

ah be kardeşim bu kontrat imzalama yok mu geçen bir TİM'deyken bir adamcağız geldi ben de fatura ödüyordum, VINN aldı bölgemde iyiymiş torun söyledi dedi, kontrat imzalayacaktı, görevli aman amca kontratsız al iptal etmen icap eder bir sürü para ödersin dedi, TİMlerde uyarılıyor insanlar artık sanırım çok kişinin canı yandı, birazda milletimize özgü bir durum, anlamadan ne olduğunu kavramadan teknoloji mi ooo hemen alıyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.