Şimdi Ara

Vodafone - 4.5 G Çekmeyen bir yer bulursanız 4.5 gb hediye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
2
Favori
39.082
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vakur42

Aydın didim merkez mahallelerden efeler mah. deyim kanser olmak üzereyim. 1 haftalık tatili bu yüzden erken kesmeyi düşünüyorum. Dünyayla bağlantımız koptu resmen! Bırak 4.5 g çekmeyi telefonla konuşabilmek için cama yapışıyoruz. 10 GB versen ne olacak!
    Aynı sorun bizim memlekette de var. Tatil yüzünden aşırı kalabalık olunca istasyon kaldırmıyor. Bazen direk iptal oluyor hat hiç kullanılamıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

Aynı sorun bizim memlekette de var. Tatil yüzünden aşırı kalabalık olunca istasyon kaldırmıyor. Bazen direk iptal oluyor hat hiç kullanılamıyor.

Alıntıları Göster
    Aynısı bizim memlekette de var Zaten Edge hızında çekiyor bir de tatilci yoğunluğu olunca internet tamamen iptal. Burayı seçtiğimde talep ettiğiniz ürüne sahipsiniz dye hata veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vodafonea çekmeyen yeri bildirdim 4 senedir ne üç g ne de 4 g çekmiyor bana 4.5 GB internet verdi 3G ile 500mb zor kullanabildim sonra gerisi yandı gitti. Daha önce 2 kez lokasyonumda 3g çekmiyor diye şikayette bulunmuştum hiçbir şey yapılmadı şimdi reklam olsun diye internet veriyorlar. İyiki Türk Telekom mobil hattım var. Yoksa Turkcellin kazığını fena yiyeceğiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes 4.5 g çekmeyen yeri söylesin semtinde yakın olanlar oraya gitsin gb ını alsın neyin derdindesiniz amaç internet kazanmak değil mi koca karılar gibi tantana yapmayın.

• Mı düşmanı Vodafone. 5s'e 4.5 uyumlu değil diyor. Adi Vodafone

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fake Gps ile alınabilir. Denizleri seçin. Verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9272CFFD -- 26 Ağustos 2018; 20:59:1 >
  • beyler 4.5g ilk ciktiginda test yaptim 50 mbps leri zorlamistim. suan 4.5g gosterdigi kimi yerlerde 2-3 mbps e kadar dusuyor hiz. acaba kasitli olarak hiz dusumu yapmis olabilirler mi? vodafone kullaniyorum..

• Vyl kullanıcısına yanıt
    Kullanım arttıkça kapasite yetersiz kalıyor.

• Gece saat 3.34 ve Vodafone hediye çarkından bana 6 saat geçerli 5gb internet verdi Allah belanı versin Vodafone uyuyup uyanacağım ve internet yok olmuş olacak

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.