Şimdi Ara

Vodafone - 4.5 G Çekmeyen bir yer bulursanız 4.5 gb hediye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
2
Favori
39.065
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    zioami note 3 kullanıyorum, bende de aynı sorun var. hattı samsung a7 ye taktım, yine de aynı uyarıyı verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xioami yi gormuyor

• Çekmeyen yer diye birşey yok, bulunduğunuz yerde hizmet var dedi, yine de verdi

• 3g cekeydi iyidi 4g istemezdik zaten bilincli veriyorlar nasil bitircen onu cekmeyen yerde, vodafone icin göçmü edelim.

• İstanbul'un göbeğinde bodrum kat olduğu için 4.5G'yi bırak normal 2G bile çekmiyor çoğu zaman

Edit: 4.5GB'ı veriyor ama seçtiğiniz alan 4.5G kapsama alanı içindedir ama çekmiyorsa telefon ayarlarınızı kontrol edin diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vandrak -- 20 Ağustos 2018; 9:3:37 >
  • Bende de mi max2 var cihazın 4.5g özelliği yok diyor.

Bırak 4.5g'yi her 3konuşmamdan 1i yarıda kesildiği için devamlı dakika iade mesajı geliyor😂

• kel birine tarak vermek gibi bir şey, hakaret resmen.
  • Dağda bayırda 4 .5 g çekiyor yeaa demek için Band 800 ve 900'ün dibine kadar sıyırıp verimlikilk bakımından nal toplayan vodafone'nun bir garip kampanyası
    Bu band aralığında LTE almak yerine 3.5G kullanmanız daha iyidir

https://forum.donanimhaber.com/lte-band-800-mhz--119173784
  • 24 saat geçerli 4.5gb verdi

Ne saçma operatör oldu şu Vodafone.

• istanbul bahçelievlerde oturuyorum benim evde normalde çekmiyor nasıl olacak :(
  • Bende Kastamonu'dayım bende de çekmiyor rezillik resmen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DARK KING kullanıcısına yanıt
    3.5 g yi ilk kez duydum 😄

• Ios telefonumda program guncel ama programi actigimda herhangi bir yer goremedim. Uygulamanin neresinde bilen arkadasin yardimini rica ediyorum.

• Aydın didim merkez mahallelerden efeler mah. deyim kanser olmak üzereyim. 1 haftalık tatili bu yüzden erken kesmeyi düşünüyorum. Dünyayla bağlantımız koptu resmen! Bırak 4.5 g çekmeyi telefonla konuşabilmek için cama yapışıyoruz. 10 GB versen ne olacak!

• agtr A kullanıcısına yanıt
    Hspa+ diye geçer

• byzahmet kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de max 2 var ayni durum bende de var acaba dedim imei demi sıkıntı var e devletten çift imei çıkıyor 2side ithalat yoluyla gelen mi max 2 diye cikiyor bi anormallik yok ama 4.5g desteklememek diye uyari veriyor anlamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CwLk -- 24 Ağustos 2018; 9:39:58 >
  • ist kagıthanede yaşıyorum geçen sene 6 ay Vodafone kullandım ev 4. katta önüm açık 4g yi kullanmayı bırak biriyle telefonla görüşemiyodum bile ses kesiliyodu sonundada hat düşüyodu en sonunda müşteri hizmetlerini aradım çekmiyor dedim yer neresi dedi ist kagıthane dedim bana şimdi test yapıcam dedi dedim herhalde uydudan bulacak beni 5 dakka sonra bana dönüp kagıthane topkapıyamı baglı diyince benim sigortalar attı agzıma geleni saydım ertesi gün telekoma geçtim 10 numara oldu ne zaman vodafone adını görsem mideme agrı giriyor
  • Muğla merkezde çekmiyor

Böyle bir durum yaşıyorsanız kullanamıyorum deyip iptal etme hakkınız var taahhüt olsa bile cezasız kapatabilirsiniz. Buna benzer durumu turkcellde yaşadım.4.5 gb onların olsun başka operatöre geçin.
    Çekmiyorsa ödediğiniz paralar iade falan dese anlayacağım da internete bağlanamayan birine internet paketi vermek çok mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA7DB07DC -- 24 Ağustos 2018; 13:20:26 >
  • Internetten çevremden Vodafone un sahtekarlık larını duydukça soğuyorum bu operatörden.

Biradere a101 den indirim çeki vereceklerdi vermediler. Fatura sabit 40 gelecekti 55 geldi.

Is arkadaşımın bedava dk ları bitmemesine rağmen 150tl fatura geldi. Dk var fatura yazıyor. Btk ya başvurdu.

Zorla iade aldı .

Kafam rahat olsun diye geçmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.