Şimdi Ara

Vodafone 500dk+1000sms+1gb 23tl (Freezone 19tl) (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.910
Cevap
49
Favori
144.953
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scat_lift

Biraz önce görüştüğüm temsilci işini iyi yapanlardanmışta saçmalamadan, hikayeler uydurmadan durumu açıkladı. Bende self servisten kontrol ettim. Meğer tüm paketler bitmiş. 2042,44 MB bundle kullanımı var. Nasıl bitti anlamadım. Su gibi içti

Bazen işini yapabilen müşteri temsilcisiyle karşılaşılabiliyor zor da olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Bu tarifeyi yine uzatsalar iyi olacak. Avea faturali kullaniyorum. Buradaki tarife kadar kullanimim var ve 50 tl civari fatura oduyorum.

Hesap kesim tarihim yetismedigi icin vodafona gecemedim. Bir ay bunu kullanip oyle gecmem lazim. Kararsiz kaldim napsam

Bir ay kullanmadan geç, yine kardasın

O zaman hesap yapalim. Simdi gecersem kullanmadan 47 tl lik faturayi ustlenmis olacagim. Ayrica faturalidan ayrilinca avea bana ne kadar daha fatura kesecek bilemiyorum. (30 tl gibi duymustum, bilenler soylesin)

20 tl de vodafoneye yukletmem lazim olunca, neredeyse bir ayda 100 tl vermem gerekecek.

Beni asil dusunduren 500 dk her yöne yeter mi. Kontorlu ile faturalidaki dk farkliligi var. Daha da az konusmus olacagim.

İşin icinden cikamadim, sizce ne yapayım. Ay sonuna kadar yetisir de sanirim tasima. Zaten diger ay bu tarife kacarsa, aveaya 47 tl daha odeyecegim zaten 100 tl olacak. Vodafona Gecmek lazim sanırım

Avea eger yeni cikardigi faturali tarifesine 500 dk hy ve 1 gb internete birde sms ekleseydi hy 1000 gibi, simdi ugrasmamis olacaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 22 Nisan 2013; 1:16:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell hattımı üzerime aldıktan 89 gün sonra Vodafone'a geçiş için başvurdum. 20 Nisanda yani 90. günde Vodafone'dan hoşgeldin mesajı geldi. Fakat bu sabah yani 22 Nisan'da taşıma talebimin reddedildiğine dair mesaj geldi. Mesajda reddedilme nedeni bile yazmıyor.

Vodafone'u aradığımda onların tarafından görünmeyeceğini, Turkcell i aramamı söylediler. Turkcell i aradığımda devir işlemimde herhangi bir problem olmadığını, bir Turkcell bayisine gidip tekrar kontrol ettirmemi söylediler.

BTK dan baktığımda ise numaram dün hem vodafone hemde turkcell de görünmesine rağmen bugün sadece turkcell de göründüğünü fark ettim. Yani mesaj hatalı değil. Taşıma işlemim gerçekten iptal edilmiş. Bugün tekrar başvuracağım. Beni böyle yıldıramayacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: T0L6@

Turkcell hattımı üzerime aldıktan 89 gün sonra Vodafone'a geçiş için başvurdum. 20 Nisanda yani 90. günde Vodafone'dan hoşgeldin mesajı geldi. Fakat bu sabah yani 22 Nisan'da taşıma talebimin reddedildiğine dair mesaj geldi. Mesajda reddedilme nedeni bile yazmıyor.

Kime olup kime olmayacağı şansa mı kalmış nedir anlamadım. Ben sırf bu tarife için önce Turkcelle, Turkcell aktif olduktan 1 gün sonra vodafone a taşıdım çat diye oldu. Üstelik 19 lira olanı yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 22 Nisan 2013; 12:57:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Turkcell hattımı üzerime aldıktan 89 gün sonra Vodafone'a geçiş için başvurdum. 20 Nisanda yani 90. günde Vodafone'dan hoşgeldin mesajı geldi. Fakat bu sabah yani 22 Nisan'da taşıma talebimin reddedildiğine dair mesaj geldi. Mesajda reddedilme nedeni bile yazmıyor.

Kime olup kime olmayacağı şansa mı kalmış nedir anlamadım. Ben sırf bu tarife için önce Turkcelle, Turkcell aktif olduktan 1 gün sonra vodafone a taşıdım çat diye oldu. Üstelik 19 lira olanı yaptım. Bence 19 lira olanı denediysen 23, 23 lira olanı denediysen de 19luk olanla tekrar dene.

Yaşım 26 üzeri olduğu için kardeşimle birlikte gidip kullanıcı olarak onu gösterdim. Kardeşim de kendi hattını 1 hafta önce aynı bayiden Vodafone'a taşıdı. Onda bir problem olmadı. Bende sanırım 1 günden dolayı taşıma işlemim iptal edildi. Anlayamadığım daha önce hiçbiryerde taşımanın 90 gün yüzünden iptal edildiğini okumamıştım. Sanırım ilk bana denk geldi.

• ben de bugün taşıma işlemini başlattım :D yeni hat almıştım 92. gün de başvurdum bakalım hayırlısı inşallah geçerim :)
  • quote:

quote:

quote:

Kime olup kime olmayacağı şansa mı kalmış nedir anlamadım. Ben sırf bu tarife için önce Turkcelle, Turkcell aktif olduktan 1 gün sonra vodafone a taşıdım çat diye oldu. Üstelik 19 lira olanı yaptım. Bence 19 lira olanı denediysen 23, 23 lira olanı denediysen de 19luk olanla tekrar dene.

Yaşım 26 üzeri olduğu için kardeşimle birlikte gidip kullanıcı olarak onu gösterdim. Kardeşim de kendi hattını 1 hafta önce aynı bayiden Vodafone'a taşıdı. Onda bir problem olmadı. Bende sanırım 1 günden dolayı taşıma işlemim iptal edildi. Anlayamadığım daha önce hiçbiryerde taşımanın 90 gün yüzünden iptal edildiğini okumamıştım. Sanırım ilk bana denk geldi.

Aynen ben de kardeşimi kullanıcı gösterdim. Taşıma talebi reddedildi ise şu an 90 günü geçmiş olması lazım. Tekrar denesen olmuyor mu? Ayın 30una yetişir. Bugün yaparsan

• Arkadaşlar ben haddımı avea almıştım sonra vodafoneye geçirmiştim sonra tekrar avea ya geçtim şimdi vodafone a geçebilir miyim ?

Ne zamandır aveadayım onu da tam olarak bilmiyorum
  • geçebilirsin hocam bizzat arkadaşım vodafone'a git gel yaptı 10 gün içersinde yararlandı kampanyadan
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen ben de kardeşimi kullanıcı gösterdim. Taşıma talebi reddedildi ise şu an 90 günü geçmiş olması lazım. Tekrar denesen olmuyor mu? Ayın 30una yetişir. Bugün yaparsan

Sonunda hallettim. Önce Turkcell'e gittim. Oradaki müşteri temsilcisi önce bilgisayardan baktı ama çözemedi, sonra merkezden birini aradı. O da bir 15 dk beklettikten sonra taşıma işleminin tahmin ettiğim gibi 90 gün sınırına takıldığını ve bugün tekrar başvurursam sıkıntı çıkmayacağını söyledi. Bunu üzerine oradan çıkıp Vodafone'a giderek tekrar hat taşıma başvurusu yaptım. Artık bu sefer olacağına inanıyorum.

• Arkadaşlar benim hattım vodafone taahüütlü olduğu için buna geçemedim. Ancak kampanya iyi ve kontörlü olunca dğer hattımı taşıdım. Ama hiç kontör yüklemedim sorun olur mu? Taahhüt bitene kadar yüklemek istemiyorum boşa gidecek.
  • merhabalar , tarifeye geçtim , 1gb internet ve 2000dk almak için ne yapmalıyım ?
  • sinema için freezone kodu lazım dostlar.karsılıgında pepsı kodu verırım acil donun:)
  • Sonunda geciş için bas vurdum. AveA faturalı kamu tarifesindeydim. 2500 avea içi + 500 HY + 11 Bin Sms (100mms) + 1 gb net = 47 liraydı. Avea içi zaten cok konusmuyordum,

Şimdi neredeyse aynı kullanımla yarıdan daha az fatura vereceğim. Soy ismi tutan birinci derece akraba bulamadıgım için malesef 23 tl lik tarifeye gececegim.

İş hattım olması sebebiyle 3 ay sonra avea yi yine düşünebilirim.
  • Hat amcamın üzerine,vodafone bayisine gitsem kendim halledemiyormuyum şimdi tekrar amcamı mı goturmek zorundayım?
  • Vodaofone'den Avea'nın Yıkılan Tarifesine geçtim, 1.5 ay tahammül edebildim. Hemde yamuk yaptılar şimdi tekrar Vodafone geçtim. 7 Senedir Vodafone kullanmış biri olarak vodafone gibisi yok diyorum.. İnşallah kısa zamanda şu taşıma işlemi halledilirde, 30 nisan olmadan kontörümüzü yükler tarifemizi alırız. Bu arada hat babamın üzerine kullanıcı bilgileri olarakda benin bilgilerim verildi. Freezonlu olabilirim galiba.
  • Ben Vodafone'a geri dönmeden önce Vodafone'dan ayrılalı en az 100 gün olmuştu; ama bu 1GB ücretsiz interneti Vodafone'dan son ayrılmadan önce kullandığım için şimdi hattıma ücretsiz internet verilmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapacı35

merhabalar , tarifeye geçtim , 1gb internet ve 2000dk almak için ne yapmalıyım ?

TL yüklemeden önce:

Tarifenin Cep Kazan olup olmadığını yeniden kontrol edin: *7000#, arama tuşu, 2, arama tuşu, 1, arama tuşu.

Cep Kazan değil ise 542 / 444 0 542 Müşteri Hizmetleri'ni arayıp tarifeyi Cep Kazan'a değiştirmelerini isteyin.

Cep Kazan ise FREEZONE yazıp 1525'e gönderin. FREEZONE üyeliğini onayla.

ABONE SUPER1GB yazıp 3636'ya gönder. (Ücretsiz 1 GB internet paketi için.)
    Paket hatta tanımlandıktan sonra IPTAL SUPER1GB yazıp yine 3636'ya gönder ki gelecek ay yenilenmesin. Hattına 30 gün tanımlı olacak.
    Paket hatta tanımlanamıyorsa da bir sonraki adıma geçmeden IPTAL SUPER1GB yazıp 3636'ya göndermeyi unutma; çünkü TL yükleme yapınca hattından 21₺ kesilmesin.

OZGUR KOMPLE yazıp 7000'e gönder.

ABONE yazıp 7506'ya gönder. (Vodafone dışından 10 dk arandığında hattına 0,5 TL gelir, kayıt-kullanım ücretsizdir.)

3G yazıp 3636'ya gönder. (3G aktivasyonu için - internet hızlı olsun)

En sonunda hattına en az 25 TL yükle, hiçbir ücret kesilmeden 2000DK Vodafone içi süre hattına gelir, 19 TL gider ÖZGÜR KOMPLE paketi gelir. (Başlangıç paketinden gelen 1 TL hâlâ hattındaysa 18 TL)

500DK+1000SMS+1GB+1GB+2000DK(Vodafone) güle güle kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

quote:

Orijinalden alıntı: dragon-34

vodafone hattmı kendi üzerime alıp freezone geçicem ama kullanıcı olarak 18 den küçük olan yeğenimi tanımlamayı düşünüyorum. Fakat bunda alt yaş limiti var mı? Şu yaşın altındakiler olmaz falan diyor mu?

12

hocam vodafone internet sitesinde 12 yaşla ilgili bir bilgi var mı? baktım ama göremedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

quote:

vodafone hattmı kendi üzerime alıp freezone geçicem ama kullanıcı olarak 18 den küçük olan yeğenimi tanımlamayı düşünüyorum. Fakat bunda alt yaş limiti var mı? Şu yaşın altındakiler olmaz falan diyor mu?

12

hocam vodafone internet sitesinde 12 yaşla ilgili bir bilgi var mı? baktım ama göremedim.

444 0 542 MH'den edinilmiş bir bilgidir.

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.