Şimdi Ara

Vodafone 500dk+1000sms+1gb 23tl (Freezone 19tl) (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.910
Cevap
49
Favori
144.945
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sonurakar

quote:

Orijinalden alıntı: dragon-34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dragon-34

vodafone hattmı kendi üzerime alıp freezone geçicem ama kullanıcı olarak 18 den küçük olan yeğenimi tanımlamayı düşünüyorum. Fakat bunda alt yaş limiti var mı? Şu yaşın altındakiler olmaz falan diyor mu?

12

hocam vodafone internet sitesinde 12 yaşla ilgili bir bilgi var mı? baktım ama göremedim.

444 0 542 MH'den edinilmiş bir bilgidir.

teşekkür ettim

• hattımı vodafona taşıdım cep özgür tarifesi ile bugun kullanıma açıldı. özgür komple yazıp gönderdim onay mesajı gelecektir dedi 1saattir gelmedi normalmidir? ekstra mesaj internet vs. istemiyorum sadece özgür komple olsun yeterli..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lapacı35

merhabalar , tarifeye geçtim , 1gb internet ve 2000dk almak için ne yapmalıyım ?

TL yüklemeden önce:

Tarifenin Cep Kazan olup olmadığını yeniden kontrol edin: *7000#, arama tuşu, 2, arama tuşu, 1, arama tuşu.

Cep Kazan değil ise 542 / 444 0 542 Müşteri Hizmetleri'ni arayıp tarifeyi Cep Kazan'a değiştirmelerini isteyin.

Cep Kazan ise FREEZONE yazıp 1525'e gönderin. FREEZONE üyeliğini onayla.

ABONE SUPER1GB yazıp 3636'ya gönder. (Ücretsiz 1 GB internet paketi için.)
    Paket hatta tanımlandıktan sonra IPTAL SUPER1GB yazıp yine 3636'ya gönder ki gelecek ay yenilenmesin. Hattına 30 gün tanımlı olacak.
    Paket hatta tanımlanamıyorsa da bir sonraki adıma geçmeden IPTAL SUPER1GB yazıp 3636'ya göndermeyi unutma; çünkü TL yükleme yapınca hattından 21₺ kesilmesin.

OZGUR KOMPLE yazıp 7000'e gönder.

ABONE yazıp 7506'ya gönder. (Vodafone dışından 10 dk arandığında hattına 0,5 TL gelir, kayıt-kullanım ücretsizdir.)

3G yazıp 3636'ya gönder. (3G aktivasyonu için - internet hızlı olsun)

En sonunda hattına en az 25 TL yükle, hiçbir ücret kesilmeden 2000DK Vodafone içi süre hattına gelir, 19 TL gider ÖZGÜR KOMPLE paketi gelir. (Başlangıç paketinden gelen 1 TL hâlâ hattındaysa 18 TL)

500DK+1000SMS+1GB+1GB+2000DK(Vodafone) güle güle kullan.

Adam işi bitirmiş

• @ScMoney Kampanya haricinde yapılması gereken bir şeyler eksik; ama hatırlayınca eklerim artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTNET konusunda zaten insanları aşırı derecede bilgilendiriyordunuz,buraya da el atmışsınız

Sizin gibi 10 kişiyle yeni bir devlet bile kurulur.Allah razı olsun valla
  • @ScMoney Teveccühünüz efendim... Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu...

• freezone olsun diye faturasız hat aldım.22 yaşındaki kardeşimin TC sini kullanıcı olarak tanımladık.buraya kadar iyi de kontör yükle sonra msj at dedi bayideki danışman 22 lira yükledi. KOMPLE ÖZGÜR yaz 7000 e gönder dedi. hatalı istek diyor gelen mesajda...arkadaşlar ne yapabilirim biriniz yardım edebilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ce788

freezone olsun diye faturasız hat aldım.22 yaşındaki kardeşimin TC sini kullanıcı olarak tanımladık.buraya kadar iyi de kontör yükle sonra msj at dedi bayideki danışman 22 lira yükledi. KOMPLE ÖZGÜR yaz 7000 e gönder dedi. hatalı istek diyor gelen mesajda...arkadaşlar ne yapabilirim biriniz yardım edebilirmi?

KOMPLE OZGUR yaz 7000 e gönder. Türkçe karakter kullanma. Ayrıca hatalı istek dememesi lazım. Eğer bi sıkıntı varsa da şartları taşımıyorsunuz filan der. Göndermede bi sıkıntı var sanki. Olmazsa müşteri hizmetleri kesin konuyu halleder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheartgs43 -- 23 Nisan 2013; 19:44:56 >
  • Çok sorulmuştur ama: hat sahibi 26 yaş üstünde, kullanıcısı altında ise 19 liradan kullanabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Çok sorulmuştur ama: hat sahibi 26 yaş üstünde, kullanıcısı altında ise 19 liradan kullanabilir mi?

Evet dostum kullanıcının 26 yas altı olması ve bunu belirtmesi yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ettim.
  • Dakikalar bitti, yeniden paket alabilir miyiz 1aylık süre dolmadan ya da sadece dakika alabiliyor muyuz bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

merhabalar , tarifeye geçtim , 1gb internet ve 2000dk almak için ne yapmalıyım ?

TL yüklemeden önce:

Tarifenin Cep Kazan olup olmadığını yeniden kontrol edin: *7000#, arama tuşu, 2, arama tuşu, 1, arama tuşu.

Cep Kazan değil ise 542 / 444 0 542 Müşteri Hizmetleri'ni arayıp tarifeyi Cep Kazan'a değiştirmelerini isteyin.

Paket hatta tanımlandıktan sonra IPTAL SUPER1GB yazıp yine 3636'ya gönder ki gelecek ay yenilenmesin. Hattına 30 gün tanımlı olacak.
    Paket hatta tanımlanamıyorsa da bir sonraki adıma geçmeden IPTAL SUPER1GB yazıp 3636'ya göndermeyi unutma; çünkü TL yükleme yapınca hattından 21₺ kesilmesin.

ABONE yazıp 7506'ya gönder. (Vodafone dışından 10 dk arandığında hattına 0,5 TL gelir, kayıt-kullanım ücretsizdir.)

En sonunda hattına en az 25 TL yükle, hiçbir ücret kesilmeden 2000DK Vodafone içi süre hattına gelir, 19 TL gider ÖZGÜR KOMPLE paketi gelir. (Başlangıç paketinden gelen 1 TL hâlâ hattındaysa 18 TL)

hocam ben yaklaşık 1 ay önce özgür paketi için vodafone hat aldım, direk geçtim özgüre, 3g de tanımlattım. şimdi ücretsiz 1 gb yapabilir miyim ? evet ise tekrar anlatır mısın anlayamadım da ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lgndkgn

quote:

quote:

TL yüklemeden önce:

hocam ben yaklaşık 1 ay önce özgür paketi için vodafone hat aldım, direk geçtim özgüre, 3g de tanımlattım. şimdi ücretsiz 1 gb yapabilir miyim ? evet ise tekrar anlatır mısın anlayamadım da ?

hattında kaç lira var?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lgndkgn

quote:

quote:

TL yüklemeden önce:

hattında kaç lira var?

26 lira

• Öncelikle belirtmek isterim ki bu ücretsiz 1 gb internetin normalde fiyatı 21 TL... Umarım hattından bu ücret kesilmez...

Paket hatta tanımlandıktan sonra IPTAL SUPER1GB yazıp yine 3636'ya gönder ki gelecek ay yenilenmesin. Hattına 30 gün tanımlı olacak...

• vodofone geçtim ve nerdeyse 7-8 gündür kullanıyorum. Bundan önceki 4 yıl türkcell kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim ki geçtiğime pişman oldum.Evde daha önce hiç problem yaşamazken şimdi tek diş geliyor -gidiyor.Konuşurken benim sesim karşıya gitmiyor yada ben onun sesini alamıyorum vs. Ayrıca benmi acaba öle anladım bilmiyorum s3 telefon kullanıyorum şarzım daha hızlı gitmeye başladı geldi bana.inşallah yanılıyorumdur. 90 günlük sürem bitsin eğer uygun türkcellede bir kampanya yakalarsam direk geçecem geri.
  • beyler sadece bende mi yoksa sizde de öyle mi, vodafone'a geçtiğimden beri şarj daha da az gidiyor zaten 1150 mAh cep telefonum var iyice az gitmeye başladı ayrıca avea'dan da hiçbir farkı yokmuş, avea'dan daha kaliteli olmasını beklerdim vodafone'un. aynı avea gibi kötü, al birini vur ötekine

şu öğrencilik bitsin, doğru turkcell'e. kazık mazık ama kalite veriyor adamlar
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 veya 1.5 sene önce falan Vodafone ye geçtim. Yine buna benzer bir kampanya vardı. Gençtarife diye her yöne 500 dakika + 5000 sms. O kampanya şimdi 37 tl oldu. 750 dakka + 5000 sms şeklinde kullanıyorum. Fakat bana pahalı geliyor. İlk sorum şu olacak. Şuan bu paketi kullanıyorum ve bu 23 tl ye 500 dakka + 1000 sms ve 1 gb internet paketine geçme şansım varmıdır ? Eğer yoksa Türkcell bana uygun bir teklif yaptı. Her yöne 400 dakika aylık 15 tl buna geçeceğim.
  • Geçen ay vodafone a geçiş yaptım suan 23 tl olan süper komple paketini kullanıyorum.
    Geçiş sırasında cebine göre tarifesinden açılmıştı hattım. Bu tarifedeyken super komple paketini aldım.
    Şimdi tarifemi cep kazan olarak değiştirsem (25 tl yüklemelerde vodafone içi 1000 dk kazanmak için) super komple paketini kullanmaya devam edebilir miyim?
    Geçiş yaptıktan sonra tarifesini değiştiren oldu mu acaba?
    Super komple paketini tarife değişikliğinden sonra kullanamazsınız demesinler ?
    Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.