Şimdi Ara

Vodafone 500dk+1000sms+1gb 23tl (Freezone 19tl) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.910
Cevap
49
Favori
144.953
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar örneğin hepsiburada.com,u aradık 0850 252 40 00 paketten mi yiyor

avea da paketten gidiyor bu durum güzel birşey

ama vodafonda sadece 444 lü telefondan bahs ediyor 085x bir açıklık getirmemiş

*Özel servis numaraları aramaları paket kapsamına dahil değildir. Paketi satın alacak olan abone bir özel servis numarası olmamalıdır.
    *444’lü numaralara ve 1’le başlayan 3 haneli numaralara yapılan aramalar sabit hat araması olarak değerlendirilecek ve paket kapsamında değerlendirilecektir.
    *Paketteki dakikaların atış periyodu 60 saniyedir.
  • Turkcell'den geçeseim geldi yemin ediyorum şuan..

30 tl'ye heryöne 150 tl yapıyorum.. + 250 mb internet paketi alıyorum. 1000 sms , 100 mb hediye geliyor 30 tl yüklediğim için.

Yalnız aylık kaç dakika konuştuğumu bilmediğim için her yöne dakika paketlerinde düşünce içerisine giriyorum.

son 6 ayda , ayda kaç dakika konuştuğumu nerden öğrenirim ?

--

Birde bu paketin bir zamanı yok dimi.. 2 yıl da kullanabiliyoruz , sonradan bindirmesinler bize ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Turkcell'den geçeseim geldi yemin ediyorum şuan..

30 tl'ye heryöne 150 tl yapıyorum.. + 250 mb internet paketi alıyorum. 1000 sms , 100 mb hediye geliyor 30 tl yüklediğim için.

Yalnız aylık kaç dakika konuştuğumu bilmediğim için her yöne dakika paketlerinde düşünce içerisine giriyorum.

--

Birde bu paketin bir zamanı yok dimi.. 2 yıl da kullanabiliyoruz , sonradan bindirmesinler bize ?

Web sayfalarında bireysel işlemler kısmında kullanım detayları ay ay yazıyor diye hatırlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsndnc

şuna netlik getirelim arkadaşlar eski aboneler yani hattını alalı 90 gün ve daha fazla olmuş olanlar hattını istediği zaman istediği hatta taşır tamam bunda sıkıntı yok ama bu tür kampanyalarda özellikle aveanın kampanyalarında aveadan diğer operatöre geçip tekrar numara taşıma ile aveaya gelecek olanlara 90 gün şartı koyuyor bu kampanya şartlarında öyle birşey yazmıyor ama bazı arkadaşlar müşteri hizmetleri ile görüştüm tekrar vodafone a gelecekler için 90 gün diğer operatörde kalması gerektiğini söylemişler açıkçası ben müşteri hizmetlerinin bu konularda çok biligi olduğunu düşünmüyorum kendi tecrübelerimden yola çıkarak kaynağı ve tecrübesi sağlam bir arkadaşımız bizi bu tekrar vodafone a dönme olayında 90 gün diğer operatörlerde bekleme şartı var mı yok mu aydınlatsa güzel olur

Çok haklısınız konu çok önemli ve hakkında net bi bilgiyok. Vodafone forum'a da konu açtım, MH'yide aradım. MH "şuan için hiçbir bilgimiz yok, kampanya çıtığında arayın" diyor.
    Burda da farklı görüşler fikir ayrılıkları var. Linke tıklayıp Kampanya ESASlarını incelediğimizde böyle bi kural olmadığını görüyoruz. En iyisi 19 Mart'ı bekleyip görmek.
    90 gün taşıyamama kuralını bizzat tecrübe ile biliyorum. Geçen sene Türkcell'e geçip 10. günde tekrar avea ya taşımıştım., o konuda sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

quote:

--

Web sayfalarında bireysel işlemler kısmında kullanım detayları ay ay yazıyor diye hatırlıyorum.

Son 3 ayı veriyormuş aynen baktım.. 450 - 650 dakika arası bir görüşmem var..

Turkcell'i de bırakmak istemiyoruz ne yapacaz..

• yaşım tutmuyor yahu
    bu pakete geçemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

yaşım tutmuyor yahu
    bu pakete geçemedim

aynı bu paketin yaş sınırı olmayanı var 23 tl süper komple tarifesi diye geçiyor
  • Arkadaşlar nüfus cüzdanınızda yazan sayfa no aynı olan birisi varsa sülalenizde26 yaş altı biri hemen müşteri hizmetlerini arayıp o kişi kullanıyormuş gibi kayıt yaptıracaksınız. Amca oğlu/kızı falan...
    birde freezonedan bana dün mesaj geldi: 500 dk konuşmak istermisin? hemen gnc500 yaz 7000 e gönder. bu mesaj gelen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheartgs43 -- 16 Mart 2013; 17:06:08 >
  • Avea yıkılan abonesiyim.
    Bu tarifeye geçmeyi düşünürüm.Ancak en az 1 yıl bana tarifenin devam edeceğini taahhüt etmeliler.
    3 ay sonra kusura bakmayın derlerse ben ne yapacağım?

Bence en önemli ayrıntı tarifenin ne kadar devam edeceği.O da belirsiz.
    "Vodafone Komple Özgürlük Paketi’ni istediği tarihte sona erdirme veya kurallarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 16 Mart 2013; 17:08:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

arkadaşlar örneğin hepsiburada.com,u aradık 0850 252 40 00 paketten mi yiyor

avea da paketten gidiyor bu durum güzel birşey

ama vodafonda sadece 444 lü telefondan bahs ediyor 085x bir açıklık getirmemiş

*Özel servis numaraları aramaları paket kapsamına dahil değildir. Paketi satın alacak olan abone bir özel servis numarası olmamalıdır.
    *444’lü numaralara ve 1’le başlayan 3 haneli numaralara yapılan aramalar sabit hat araması olarak değerlendirilecek ve paket kapsamında değerlendirilecektir.
    *Paketteki dakikaların atış periyodu 60 saniyedir.

850li numaralar özel numra değildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslansın avea yola getirdin hepsini

• abi şaka mı bu? perşembe günü vodafone'dan avea'ya geçiş yapmak için başvuru yaptım sırf yıkılan paket için. şimdi vodafone aynısını yaptı. küfür etmeyeyim de ne yapayım siz söyleyin bana
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

quote:

--

Son 3 ayı veriyormuş aynen baktım.. 450 - 650 dakika arası bir görüşmem var..

Turkcell'i de bırakmak istemiyoruz ne yapacaz..

Tam olarak aynı durumdayım. Aveadan Turkcele geçmiştim çünkü Avea çekmiyordu; yanımdaki adamı arıyordum, "aradığınız aboneye ulaşılamıyor" diyordu.. mesaj gönderiyordum, ertesi gün iletiliyordu vs.. derken tekrar eskiden de kullandığım Turkcelle döndüm. Cep telefonu diye bir imkan varsa tüm operatörlerde çekim ve hizmet kalitesi olarak kesinlikle Turkcell standartlarında sunulmalı ve diğer firmalara Avea ve Vodafon'a devlet tarafından ya bu standartları yakalayın ya da lisansınızı iptal ediyoruz denilmelidir.

Neyse, faturasız hattıma her ay 30 TL yüklüyorum ve 500dk+100sms+100mb internet alıyorum. haricinde bakiyemi hep -8 TL de tutuyorum. Zırt pırt ücret kesemiyorlar, internetim bittiği zaman bağlantım da kesiliyor bu sayede.

Fakat internet genellikle az geliyor, ay sonuna yetişmiyor. Ben de arayıştayım ve Avea Vodafon fiyatlarını görünce çok şaşırıyor, her ne kadar kaliteli de olsa verdiğim paraya acıyorum. Bu firmalarda 500dk+1000sms+1gb Data 23 TL, Turkcellde bu paket 49 TL.. Kalitenin bedeli olmalı diye düşünüyorum ama 2 kat ücret de çok fazla.

Vodafon genel kalite olarak aveadan daha iyi deniliyor, kullanıcı yorumlarına bakıp Vodafona geçmeyi düşünüyorum. Ama şüphelerim var.

(Bizi böyle salak saçma şeylerle uğraştırdıkları için, doğru düzgün kalite standartları oluşturmadıkları için, Telekominikasyon kurumu diye birlik olup, masaya oturup, "sen kalitesi düşük ucuz hizmet ver, ben premium hizmet vereyim. Bu şekilde tüm halkı sağabildiğimizce sağalım, 40 çeşit tarife çıkaralım kafaları karışsın, güzelce öpelim" diye düşünen bu firmaları da, vatandaşını öpücük manyağı yapan-yaptıran devleti de saygıyla anıyorum, öpüyorum.)

• Numara taşıma ne kadar sürüyor beyler avea'dan geçeyim direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Arkadaşlar nüfus cüzdanınızda yazan sayfa no aynı olan birisi varsa sülalenizde26 yaş altı biri hemen müşteri hizmetlerini arayıp o kişi kullanıyormuş gibi kayıt yaptıracaksınız. Amca oğlu/kızı falan...
    birde freezonedan bana dün mesaj geldi: 500 dk konuşmak istermisin? hemen gnc500 yaz 7000 e gönder. bu mesaj gelen varmı?

teyze oğlu/kızı olur mu acaba? biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Freezone mesajları bana da geliyor. Oysa ben hattımı aylar önce Vodafone'dan Avea'ya taşımıştım ve yaşım 25 üzeriydi. Freezone 25 yaş ve altı kişilere hitap ediyor oysa ki. Bu mesajları neye göre gönderiyorlar bilmiyorum.
  • Arkadaşlar siteye nedense giremiyorum, verdiği 23 liralık tarife faturalı mı? Benim faturalı hattım var buna yapabilir miyim? (Freezone'lu değilim)

Bir de hattım Vodafone'da, numara taşıma veya yeni almada mı bu kampanya oluyormuş?

İlginize şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 16 Mart 2013; 17:31:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Numara taşıma ne kadar sürüyor beyler avea'dan geçeyim direk

Yaklasik 4 gun

• quote:

Orijinalden alıntı: Yetkili Bi Abi

abi şaka mı bu? perşembe günü vodafone'dan avea'ya geçiş yapmak için başvuru yaptım sırf yıkılan paket için. şimdi vodafone aynısını yaptı. küfür etmeyeyim de ne yapayım siz söyleyin bana

Ayni durumdayim vodafondan gectim 1 2 gunle kacirdim. Ama gercekten farki hissediyorsunuz avea da internet cok yavas

• Arkadaşlar ben cepnet kullanıyorum.İptal edince bir daha abone olunmuyor.Acaba tarife değişikliği yapsam cepnetim iptal olur mu?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.