Şimdi Ara

Vodafone 500dk+1000sms+1gb 23tl (Freezone 19tl) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.910
Cevap
49
Favori
144.953
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende geçmeyi düşünüyorum 26 yaş üstündeyim başka tc numarasıyla 19 tl lik pakete girebilirimiyim. avea da tc no gönderme yeterli oluyordu bunda farklımı
  • 10-12-15 yaslarında yeğenlerim var. Onları kullanıcı olarak gösterebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar geçişi bugün yapsak, 19'unda pakete dahil edilebiliyor muyuz ? Ayrıca geçiş ücreti alınıyor mu avea faturasız hattan vodafone faturasıza geçicem, bir diğer hattımda avea faturalı onuda vodafone faturasız yapıcam bir sorun olur mu bilgi alabilirsem sevinirim.
  • 6 ay sonra bu tarifeye zam gelir.demedi demeyin.

şöyle ugun bir net+ses faturalı tarife çıksa da oraya demir atsak .
    numara taşımaktan dön dön başım döndü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

6 ay sonra bu tarifeye zam gelir.demedi demeyin.

2 yıldır freezone abonesiyim. Hiç fiyat değişikliği ile karşılaşmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mete_bey

quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

6 ay sonra bu tarifeye zam gelir.demedi demeyin.

2 yıldır freezone abonesiyim. Hiç fiyat değişikliği ile karşılaşmadım.

olabilir.
    bu tarifede süre vermiş mi voda?
    hayır....kaçak güreşmiş..bu da zam yapacam demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter_06

Geçen hafta başkasının üzerine kayıtlı olan avea hattımın btk kapsamında üzerime devrini yaptırdım. Bu durumuda da 3 ay operatör değiştirememe durumu oluşuyor mu? Diğre avea hattımı turkcele taşıdım bunuda vodafone taşıyımda aveadan ebediyen kurtulayım istiyorum.

Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum...
  • 50 gun once vodafoneden avea ya gecmistim simdi tekrar vodafone gecsem bu kampanyaya girebilirmiyim acaba...

• 5 tl yüklü faturasız hat 32 tl ohayo! Diğerlerinde de mi böyleydi?
  • bana 25TL her yöne 500DK + 5000SMS+ face,twit ücretsizdi. + 5 tl dakkanı 2 ye katla da yaptım

30 tl bir yıl taahattüt ile 500DK+5000SMS+500MB internete çevirdi. internet de 24te başlayıp 15 te bitiyor tekrar diğer ayın 24ünde başladı 3 ay sonra bitti. ben internetim olduğunu sanıp 60 70 80 tl gibi faturalar ödedim... şuan net hiç kullanmıyorum 32 tl fatura geliyor.

hediyeleri tırrt dikkat edin 3 ay hediyeli internet olmasın
  • Ne zamana kadar bu fiyat ? Ayrintili bilgi var mi acaba?

• 6 ay önce vodafone faturasız satın almış olanlar yararlanabilecek mi acaba merak ediyorum.

Ben mesela freezone değilim ama sinemada freezone indirimi kullanabiliyorum. bunda da böyle bir şey olursa güzel olur.
  • ben şuan bu paketin aynısını avea da kullanıyorum (yıkılan paket) ancak avea nın çekim gücünde sıkıntı var, bir an önce bu tarife ye geçmek lazım
  • 500 dk çok az. Gerçi gençler için yeterlidir ama konuşanlar için min. 1000 dakika olsaydı fiyatta 25-30 arası olsaydı iyi olurdu.
  • Ben zaten freezoneluyum bu pakete geçmek için ne yapabilirim?

Veya benzeri türkcell paketi varmı ? ( 25 26 tl yi geçmeyen )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bore -- 16 Mart 2013; 20:08:40 >
  • Evdeki 5-6 tane hattı bu tarifeye geçireceğiz gibi gözüküyor. Avea'nın 19 tl ilk tarifeside yeni bitmişti zaten. Üstüne bu süper oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • +5 liraya 1000 dk yapsalar yok satarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurcanG

Beyler peki 1 ay almassak bir daha alamazmıyız 2.ay felan?

Komple Özgürlük Paketi, 30 günde bir abonenin hesabında yeterli TL bakiyesi olduğu anda düşülerek yenilenir. Kullanılmayan dakikalar dönem sonunda devretmez ve silinir. Yetersiz bakiye nedeniyle paket yenilenememişse yeterli bakiye koşulu sağlandığında yenileme yapılır.
    Kampanya koşullarında böyle yazıyor fakat o aradaki süre ne kadar olabilir acaba bende merak ediyorum , dediğin gibi 1 ay paket yapmak istemesek acaba 1 ay sonra kontör yükleyince sorunsuz yenileme yapılır mı ?

quote:

Orijinalden alıntı: bykutluay

50 gun once vodafoneden avea ya gecmistim simdi tekrar vodafone gecsem bu kampanyaya girebilirmiyim acaba...

bende şuan vodafoneluyum önce aveaya geçip tekrar vodafone a dönsem kampanyadan faydalanabilirmiyim

• kaç ay geçerli bu kampanya? diyelimki vodafonea geçtik 1 ay bu fiyattan kullandık gelecek ay zam geldi demesinler?
  • Kampanya yapacaklarına önce kendi bayilerine eğitim versinler.
    Ya da bi kampanya yaptıklarında bayilerine de haber verseler olmaz mı acaba?
    3 tane büyük bayiye gittim bugün , hem haberleri yok hemde bi artistler sormayın gitsin !! En son gittiğim bayide artık internetten sitelerine girip gösterdim off off ...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.