Şimdi Ara

Vodafone 500dk+1000sms+1gb 23tl (Freezone 19tl) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.910
Cevap
49
Favori
144.953
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internet sınırsız mı acaba arkadaşlar cepnet gibi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone freezone uyeleri bu kampanyadan yararlanamiyor mu.deneyen var mi

• bugün gittim geçtim vodafone'a. ordaki çalışanların haberi bile yoktu kampanyadan. ben söyleyince siteden bakıp öğrendiler :D Sonra maillerine baktılar işte mail gelmiş bugün abone alımı açılmış. yani geçebilirsiniz zaten salı gününne kadar geçiş tamamlanmaz. ayın 19undan sonra haydolursunuz.
  • arkadaslar numara tasima ve yeni hat aliminda gecerli bi kampanyaymis "?"
    yanlismiyim hali hazirda vodafone abonesiyim faturasiz super tarife kullaniyordum
    degistirmek istiyorum cunki paketimi yenilemediler
    beni fitil etti. vodafone'da tavsiye edeceginiz bi paket varmi sadece konusma olsada olur.

• Benim hattım zaten Vodafone ve "cebine göre" tarifesini kullanıyordum peki ben "süper komple pakat"e geçebiliyormuyum bilen varmı?
  • bu konudaki pakete sadece yeni uyeleere acik hali hazirdaki abonelere yok bisey :D
    bana paket lazim

• Avea hattımı taşıdığımda bu kampanya geçerli olursa hemen vakit kaybetmeyip geçeyim

• Kampanya 19 Mart 2013 – 05 Nisan 2013 tarihleri arasında son 30 günde yeni hat alarak ya da numara taşıma yoluyla Vodafone'a geçişi tamamlanmış ve hattı aktif hale gelen bireysel faturasız hat aboneleri için geçerli olacaktır. Kurumsal hatlar bu paketten faydalanamaz.

Burayı tam anlamadım 19 mart a kadar hattı yeni taşınmış kişilere mi bu paket açık olacak
  • vodafone freezone luyum zaten ben ne geçiş yapabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by10ur

Kampanya 19 Mart 2013 – 05 Nisan 2013 tarihleri arasında son 30 günde yeni hat alarak ya da numara taşıma yoluyla Vodafone'a geçişi tamamlanmış ve hattı aktif hale gelen bireysel faturasız hat aboneleri için geçerli olacaktır. Kurumsal hatlar bu paketten faydalanamaz.

Burayı tam anlamadım 19 mart a kadar hattı yeni taşınmış kişilere mi bu paket açık olacak

kampanyaya katıldığın gün ile vodafone'a gçetiğin gün arasında 1 aydan fazla olmamalı. yani en fazla 1 aylık vodafone'lu olmalısın.
  • HERKES AYNI SORUYU SORMUŞ. MÜŞTERİ HİZMETLERİNE SORDUM, MEVCUT VODAFONE KULLANICILARI (FATURALI-FATURASIZ) KESİNLİKLE KATILAMIYOR. YA YENİ HAT ALACAKSIN, YA DA GEÇİŞ YAPACAKSIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkarat -- 16 Mart 2013; 21:05:53 >
  • Arkadaşlar şu an aveada faturalı tarifedeyim.Bu tarifenin daha kötüsüne 32 tl aylık ödüyorum.

Şimdi aveada faturalar 22 sinde kesiliyor.Eğer 23 ünde geçersem vodafone a faturayı tam odettiriyorlar.32 tl havaya para vermek istemiyorum.Sizce nasıl bir yol denemem lazım ?

19 unda başvursam 22 sine kadar yetişmezse avea faturayı keser.

Şu an hattımı taşımaya başvursam tarife açılmadan başvuru alırlar mı ?
  • arkadaslar bende avea yikilandayim vodafone 3g si olsun sebeke kalitesi olsun bariz belli simdi 26 yas ustu paket e gecmek istiyorum diyelim 6 ay sonra yari yolda birakirmi cep kazan tarifesine gecebiliyormuyuz cunku 1000 dk vodafone ici veriyor bu da sicagin sicagi yapiyor ne dersiniz

• 9 Ekim'de vodafon dn Avea ya geçmiştim ayın 19 unda vadofoneye geçsem olurmu acaba iki operatör arası 6 ay gibi bir kural varmıydı yoksa geçebilirmiyim? Fikri olan varmı acaba??

• Arkadaşlar bu tarifede 1 GB internetten sonra hız düşse de sınırsız internet varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurgenli

Arkadaşlar şu an aveada faturalı tarifedeyim.Bu tarifenin daha kötüsüne 32 tl aylık ödüyorum.

Şimdi aveada faturalar 22 sinde kesiliyor.Eğer 23 ünde geçersem vodafone a faturayı tam odettiriyorlar.32 tl havaya para vermek istemiyorum.Sizce nasıl bir yol denemem lazım ?

Bugünden itibaren başvuru alıyorlar. zaten bir pakete kaydolmuyorsunuz. vodafone a geçtikten sonra mesajla kampanyayı satın alıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lee enfield

quote:

Orijinalden alıntı: gurgenli

Arkadaşlar şu an aveada faturalı tarifedeyim.Bu tarifenin daha kötüsüne 32 tl aylık ödüyorum.

Bugünden itibaren başvuru alıyorlar. zaten bir pakete kaydolmuyorsunuz. vodafone a geçtikten sonra mesajla kampanyayı satın alıyorsunuz.

Teşekkürler.Keşke bugün başvursaymışım. Yarın da kapalıdır her yer.

Acaba vodafone a geçenlere bonus puan vs gibi migroslarda kampanya falan var mı ?

• benim hattım annemin üzerineydi.kendi üstüme taşıyıp geçebilirmiyim diye sordum m.h. ye olmuyormuş.(40tl geçiş ücreti alıyorlar hemde)
    geçen sene ben kendi üstüme alıcaktım hattımı.alırsan tarifen ve cepnetin iptal olur demişler(yeni abone alımı yok ikisininde)
    yani sıfır hat açılmış gibi olucak yani. mantıken faydalanmam lazım.
    vodafone mesaj attım faydalanamıyosam aveya geçiyom dedim :)

sıra şimdi tcellde :)
  • •Vodafone Süper Komple Paketi’ni istediği tarihte sona erdirme veya kurallarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. BU KAFAMI KARIŞTIRIYOR.. AVEA YIKILAN PAKETTEYİM AVEA 12 AY FİYAT GARANTİSİ VERİYORDU 19 TL DEN KULLANDIM SONRASINDA 23 TL OLDU.. VODAFONE YARI YOLDA BIRAKIR MI?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lee enfield

quote:

Orijinalden alıntı: by10ur

Kampanya 19 Mart 2013 – 05 Nisan 2013 tarihleri arasında son 30 günde yeni hat alarak ya da numara taşıma yoluyla Vodafone'a geçişi tamamlanmış ve hattı aktif hale gelen bireysel faturasız hat aboneleri için geçerli olacaktır. Kurumsal hatlar bu paketten faydalanamaz.

kampanyaya katıldığın gün ile vodafone'a gçetiğin gün arasında 1 aydan fazla olmamalı. yani en fazla 1 aylık vodafone'lu olmalısın.

Cevap için teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.