Şimdi Ara

Vodafone 500dk+1000sms+1gb 23tl (Freezone 19tl) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.910
Cevap
49
Favori
144.953
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu paketteki internetin hizi ne kadar acaba?Bir cepnetli olarak gecsem mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

quote:

Arkadaslar benim hat avea... faturali olarak gecebiliyormuyuz bu tarifeye.yoksa kontorlu hattami donusecek gecis yaparsak.bilgisi olan arkadaslardan cvp bekliyorum.

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Komple_Ozgurluk_Paketi.php?&icmp=mdd_freezonekomple

Özgürlüğü seçenler, FreeZone faturasıza geçiyor! FreeZone’un şimdiye kadarki en avantajlı herşey dahil paketi Komple Özgürlük paketiyle artık tüm ihtiyaçların tek pakette!

26 yaş altı gençlere diyor..26 yaş üstü olunca kayıt olamayacakmıyız.?

26 yaş altı gençlere özel! FreeZone’dan Komple Özgürlük
    Şimdi Vodafone FreeZone’a numaranı taşı ya da Vodafone’dan yeni bir faturasız hat al, sadece 19 TLye özgürce konuş, mesajlaş ve internete gir!
    Her Yöne 500 Dakika + Her Yöne 1000 SMS + 1 GB İnternet ayda sadece 19 TL
    http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Komple_Ozgurluk_Paketi.php?&icmp=mdd_freezonekomple

Herkes için geçerli olan >>> Süper Komple Paketi
    Hemen Vodafone’lu olun, 19 Mart’tan itibaren Süper Komple Paketi’nden yararlanmaya başlayın! Yeni hat alarak ya da numaranızı taşıyarak Vodafone faturasız tarifelerinden birini seçin, ayda sadece 23 TL'ye her yöne geçerli tam 500 dakika, 1000 SMS ve 1 GB internet alın!
    http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Super_Komple_Paket.php

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

Bu paketteki internetin hizi ne kadar acaba?Bir cepnetli olarak gecsem mi acaba?

Normal şartlardaki 3G hızı... Bölgenizde alabildiğiniz hız ile telefonun alım gücünün kesişimi.

• quote:

quote:

Bu paketteki internetin hizi ne kadar acaba?Bir cepnetli olarak gecsem mi acaba?

Normal şartlardaki 3G hızı... Bölgenizde alabildiğiniz hız ile telefonun alım gücünün kesişimi.

Normal 3g hizi ne seviyede suanda biliyor musunuz?Benim cepnet 100mb'dan sonra 10kbps fslan dusuyor rezalet bir durum

• Mevcut hattım Annemin adına, geçiş sırasında ne gibi bir prosedür uygulanıyor? Annemin ya da kimliğinin yanımda olması gerek mi?
    Diğer sorum bu tarifelere geçiş resmi olarak başladı mı?
  • quote:

hız aynıdır.
    ama 1gb tan sonra kesiliyor internet.
    bendede cepnet 100 var
    ama vodafone lular yararlanamıyor kampanyadan
    yeni hatlar ve numara taşıyanlar
  • Arkadaşlar vodafone cep merkezlerinden genç arkadaşlarımızı kullanıcı olarak tanımlatıp freezonelu olabiliyoruz hat sahibiyle aynı kişi olmasına gerek kalmıyor bu sayede bu pakettede aynı şekildedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaqquine -- 17 Mart 2013; 0:14:04 >
  • Arkadaşlar, acaba 1gb bittikten sonra ekstra 1gb alabiliyor muyuz bilen var mı. Avea da seç paketleri ile alabiliyorum. 2gb zor yetiyor.
  • Gecen sene aveanin yaptiginin aynisi degil mi bu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar benim hat avea... faturali olarak gecebiliyormuyuz bu tarifeye.yoksa kontorlu hattami donusecek gecis yaparsak.bilgisi olan arkadaslardan cvp bekliyorum.

Özgürlüğü seçenler, FreeZone faturasıza geçiyor! FreeZone’un şimdiye kadarki en avantajlı herşey dahil paketi Komple Özgürlük paketiyle artık tüm ihtiyaçların tek pakette!

Şimdi Vodafone FreeZone’a numaranı taşı ya da Vodafone’dan yeni bir faturasız hat al, sadece 19 TLye özgürce konuş, mesajlaş ve internete gir!

Hemen Vodafone’lu olun, 19 Mart’tan itibaren Süper Komple Paketi’nden yararlanmaya başlayın! Yeni hat alarak ya da numaranızı taşıyarak Vodafone faturasız tarifelerinden birini seçin, ayda sadece 23 TL'ye her yöne geçerli tam 500 dakika, 1000 SMS ve 1 GB internet alın!

BU VERDİĞİNİZ LİNKTE AÇIKLAMAYI OKUDUGUMDA YETERLİ BAKİYENİZ OLDUGUNDA HER AY HATTINIZA TANIMLANACAKTIR DİYOR..SANIRIM FATURASIZDAN BAHSEDİYOR..BEN EN İYİSİ VODAFONE BAYİSİNE GİDİP KENDİM SORAYIM..TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİ VE YARDIM İÇİN..

• quote:

quote:

quote:

Normal 3g hizi ne seviyede suanda biliyor musunuz?Benim cepnet 100mb'dan sonra 10kbps fslan dusuyor rezalet bir durum

Aldığım 1 gb paketlerinde sitede 65536 Kbps - 64 Mbps yazıyor, ben Afyon'da 2-3 Mbps arası görüyordum...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

BU VERDİĞİNİZ LİNKTE AÇIKLAMAYI OKUDUGUMDA YETERLİ BAKİYENİZ OLDUGUNDA HER AY HATTINIZA TANIMLANACAKTIR DİYOR..SANIRIM FATURASIZDAN BAHSEDİYOR..BEN EN İYİSİ VODAFONE BAYİSİNE GİDİP KENDİM SORAYIM..TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİ VE YARDIM İÇİN..

Rica ederim, zaten faturasız bir kampanya bu.

Komple Özgürlük Paketi, 30 günde bir abonenin hesabında yeterli TL bakiyesi olduğu anda düşülerek yenilenir. Kullanılmayan dakikalar dönem sonunda devretmez ve silinir. Yetersiz bakiye nedeniyle paket yenilenememişse yeterli bakiye koşulu sağlandığında yenileme yapılır.
    Abone talep ederse paketini iptal edebilir. Konuşma paketini iptal etmek için abone “IPTAL OZGUR KOMPLE" yazıp 7000'a mesaj atabilir. 30 günlük sürenin sonuna kadar abonenin paketindeki dakika, SMS ve internet hakkı geçerli olup, 30 günün sonunda paket iptal edilir ve yenilenmez.

• Aveadan buna gecelim bide vodafone deneyelim bakalim

• İşte buuuuuuuuu....

Avea senden kurtuluyorum artıkkkkkkkkkkkk
  • Aveadan önce yapsa Vodafone'a geçerdim ama Avea da fena değil şu an :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inishmore -- 17 Mart 2013; 0:44:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Constantine34

Arkadaşlar geçişi bugün yapsak, 19'unda pakete dahil edilebiliyor muyuz ? Ayrıca geçiş ücreti alınıyor mu avea faturasız hattan vodafone faturasıza geçicem, bir diğer hattımda avea faturalı onuda vodafone faturasız yapıcam bir sorun olur mu bilgi alabilirsem sevinirim.

kardeş ben bugün geçtim ek bir ücret yok zaten hat açılana kadar ayın 19 unu geçer bile açılınca da OZGUR KOMPLE yazıp 7000 e gönderdiğinde direkt başlıyor.
  • bu kampanya yeni bir faturasız hat tarifesi mi yoksa mevcut herhangi bir vodafone faturasız tarifesine hattımızı taşıyıp üzerine bu paketi mi satın alacağız?
  • gecen hafta bimcele geçmiştim bu daha iyimiş buna geçelim bakalım.
  • Bilmiyorum istanbulun merkezinde yaşadığımdan mi acaba ama aveadan memnunum , gecen sene salak gibi taahhüt verip 2 senelik blackberry +genç paket aldıydım vodafonedan şimdi vodafone elimde ama soğudum resmen.Avea ile aynı şartlar , arankazan falan derken güzel oluyor şimdi geçmeyle de uğraşılmaz.
  • quote:

http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/tarifeler/faturasiz-saniye-bazli-tarife

Vodafone Faturasız Saniye Bazlı Tarife ile bu kampanya alınabilir mi? Bilen var mı?

edit: Müşteri hizmetleri 444 0 542 yi aradığımda kampanyadan yararlanmak için Cep Özgür ya da Özgür Genç tarifelerinden birinde olmak gerektiğini söyledi.

Ben de aradım tüm tarifelerden alabilirsiniz dedi. Ben yeni hat alıp cep standart tarifesinden alabilirmiyim dedim alabilirsiniz tarife kısıtı yok dedi. Şimdi Kime İnanacaz Biz ?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.