Şimdi Ara

Vodafone 500dk+1000sms+1gb 23tl (Freezone 19tl) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.910
Cevap
49
Favori
144.953
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: komikadam

arkadaşlar. bence bu tarifenin sakıncalı yönleri

1- öncelikle 19 yaş altı kişi hat sahibibnin 1.derece yakını olacakmış
    2- tarifenin fiyatı konusunda taahhüt verilmiyor yani gelecek ay 30-40 tl oldu diyebilirler
    3- 0850 ile başlayan nolar ücretli imiş. dakikalardan düşmüyor
    4- ücretlendirme 60 sn bazlı
    5- internete maalesef 1 gb sonrası otomatikmen kapatmıyorlar. illaki siz kontrol edeceksiniz diyorlar. yani çok büyük süprizlerle karşılaşılabilinir

bunlar arasında en önemlisi 2. madde fiyat konusunda söz vermemeleri
    bilginize

wuwww bence bu maddeler büyük puntalarla ilk sayfaya eklenmelidir

• quote:

Orijinalden alıntı: tosoon

quote:

Orijinalden alıntı: boa17

2 ay önce avea'ya geçmiştim şimdi vodafone'a geçebilirmiyim acaba herhangi bir taahhüt oluyor mu hat taşımalarda ? 3-6 ay diyen de var taahhüt yok diyende bilgisi olan varmı ?

Bu sorunu cevabını ben de merak ediyorum.

hattı istediğin zaman taşırsın ama bunun gibi hat taşıma kampanyalarından faydalanmak için hattın 90 gün başka operatörde açık kalması lazım. vodafone sitesinden kampanya ayrıntılarını oku orda yazmışlardır ufak puntolarla.

şimdi baktım da ayrıntılarda yazmamışlar, bi arayıp sormak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA006 -- 17 Mart 2013; 11:01:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayfatih2000

quote:

Orijinalden alıntı: wordstoxic

quote:

Orijinalden alıntı: Constantine34

Arkadaşlar geçişi bugün yapsak, 19'unda pakete dahil edilebiliyor muyuz ? Ayrıca geçiş ücreti alınıyor mu avea faturasız hattan vodafone faturasıza geçicem, bir diğer hattımda avea faturalı onuda vodafone faturasız yapıcam bir sorun olur mu bilgi alabilirsem sevinirim.

kardeş ben bugün geçtim ek bir ücret yok zaten hat açılana kadar ayın 19 unu geçer bile açılınca da OZGUR KOMPLE yazıp 7000 e gönderdiğinde direkt başlıyor.

26 yaş sınırı sıkıntı oldu mu? herhangi biri olmuyor diyorlar. illa ki 1.derece akraba olması gerektiği söyleniyordu

yaş sınırım tutuyordu zaten bu dün tam 25 e girmiştim. 26 yaş altı olacak diyor. Tarifeden bağımsız 25 yaş ve altı (yani şu hayatta henüz daha 9493 gün geçirmemişsen) Vodafone bireysel hat sahibi veya kullanıcıları FreeZone'lu olabilir. eğer 26 yaş üstüysen yanında soyadın tutan herhangi birisi olabilir. sana gidipte aile nüfus kayıt örneği getir diyecek değiller heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: abcdef_23

arkadaşlar vodafone hattım var benim sms ve internet istemiyorumiher yöne sadece konuşma min 500 dk en uygun tarife sizce hangisi... öneriniz nedir

Avantajlı paketler numara taşıma ile oluyor, mevcut abonelere ne aveada ne vodafoneda ne turkcellde bi cacık yok... avea aylık 20₺ yükleme şartı ve 12 ay sabit fiyat garantisi ile 15₺ karşılığı 500 dk 5000 sms veriyor. avea dan ayrılalı 90 gün olmuş veya numara daha önce avea'ya hiç taşınmamışsa yararlanabilirsiniz.
    Detaylar:http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/15TLye500dk5000SMS
    NOT: Link açılmazsa yeniden tıklayınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

Ya arkadaslar hatti 26 alti arkadasa devretsem oyle yaparim guvendigim biri problem olmaz devir ucretli mi avea da

50x veya 55x ile başlayan hatların devri 1 Ekim 2013'e kadar tüm avea bayilerinde ücretsiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

quote:

2- tarifenin fiyatı konusunda taahhüt verilmiyor yani gelecek ay 30-40 tl oldu diyebilirler
    5- internete maalesef 1 gb sonrası otomatikmen kapatmıyorlar. illaki siz kontrol edeceksiniz diyorlar. yani çok büyük süprizlerle karşılaşılabilinir

bilginize

kardeşim her geçen gün rekabet artıyor. belki 23-25 lira diyebilir ama o kadar da yükseltmezler. ayrıca zaten faturasız hat en kötü ihtimal bir kaç ay diğer tarifelerine geçip geri avea ya dönebilirsin. 3 ay da mı sürmeyecek bu fiyattan. avea da yeni gelene her zaman kapılar sonuna kadar açık.

• quote:

Orijinalden alıntı: zulu1616

Aveayla aynı. Fakat avealılar aveanın kampanyasından faydalanamadığından vodafona geçerler belki

avea 500 dk içeren yıkılan paketi mevcut müşterilere vermiyor, vodafone da o müşterilere gözü dikti: haklı mı, haklı... ama sabit fiyat garantisi olmayışı beni de endişelendiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

gecen hafta bimcele geçmiştim bu daha iyimiş buna geçelim bakalım.

bende 2 ay önce geçmiştim bimcelle bazı arkadaşlar 90 gün sınırı var diyor ne derece doğru acaba ben şimdi taşıdığımda komple özgür olamayacak mıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

Ya arkadaslar hatti 26 alti arkadasa devretsem oyle yaparim guvendigim biri problem olmaz devir ucretli mi avea da

50x veya 55x ile başlayan hatların devri 1 Ekim 2013'e kadar tüm avea bayilerinde ücretsiz.

yok benim ki 544 lü hat devir ücreti ne kadar...
  • beyler bu tarifede internet sadece ilk ay ücretsizmiş sonraki aylar tarifede internet yokmuş doğru mu?
  • 20.04 Tarihinde turkcell taahütüm bitiyor ,bu kampanya 05.04 e kadarmış anladığım kadarıyla kötü oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

beyler bu tarifede internet sadece ilk ay ücretsizmiş sonraki aylar tarifede internet yokmuş doğru mu?

Nerde gördünki böyle bişey yazmıyor sitede açıklamada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

quote:

beyler bu tarifede internet sadece ilk ay ücretsizmiş sonraki aylar tarifede internet yokmuş doğru mu?

bende geçecektim bayiye gittim son anda öğrendim vazgeçtim. ilk ay internet varmış sadece diğer aylar interneti parayla alacakmışız o zaman bende geçmem dedim vazgeçtim. avea süper kamu daha mantıklı oluyor aynı fiyata 2 gb internet kullanmış oluyorum en azından.
  • quote:

quote:

quote:

bende geçecektim bayiye gittim son anda öğrendim vazgeçtim. ilk ay internet varmış sadece diğer aylar interneti parayla alacakmışız o zaman bende geçmem dedim vazgeçtim. avea süper kamu daha mantıklı oluyor aynı fiyata 2 gb internet kullanmış oluyorum en azından.

Site de yazmıyor dün müşteri hizmetlerine sordum onlar da bişe demedi paket buymuş az önce de aveadan vodafone a geçmek için başvurdum ordada böyle bişe söylemediler bence siz başka bi şubeye gidip sorun yada müşteri hizmetlerini arayın

• quote:

quote:

quote:

böyle bir şey yok. bunu size söyleyen vodafone bayisi iş güzarlık yapmış. çünkü bayiler bu kampanyadan memnun değil. onlara faturalı genç avantaj tarifesine kayıt yaptırmaları için kota koyuyolar ve kota aştıkları her abone için prim veriyorlar. Beni de faturalı tarifeye geçirmek için çabaladılar. bu paket iyi değil faturalı verelim diyorlar... sonra itiraf etti faturalı tarifeye kaydederse prim alacağını...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lee enfield -- 17 Mart 2013; 12:48:20 >

• beyler genç avantaj kullanıyorum 500dk + 5000msj i 31.90tl ye kullanıyorum tarife degistirmek istesek hangisi en uygundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wordstoxic

quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

quote:

bilginize

kardeşim her geçen gün rekabet artıyor. belki 23-25 lira diyebilir ama o kadar da yükseltmezler. ayrıca zaten faturasız hat en kötü ihtimal bir kaç ay diğer tarifelerine geçip geri avea ya dönebilirsin. 3 ay da mı sürmeyecek bu fiyattan. avea da yeni gelene her zaman kapılar sonuna kadar açık.

Midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalim..ayrica 0850 her yone disinda olmasi bence buyuk eksi ;)

• vodafone freezoneda aylık 1.3 lira alınmayan tarife var mı?Yada bir ara numarasıyla gelenden 1 yıl almama falan vardı o var mı?

Aveaya 23+1.3 veriyorum eger 19 a malolucaksa vodafone geçerim malum ögrenciyiz :D hem değiştirmeyi seviyorum :D
  • quote:

Sayın Şafak Yıldırım,

Mailinize istinaden, 0505xxxxxxxxx numaralı hattınızı Vodafone'a taşıyarak; hat sahibi tarafından hat kullanıcısı olarak tanımlanmanız durumunda kampanyamızdan yararlanabilirsiniz.

Kampanya hakkındaki tüm detaylar için tıklayınız.

Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    Vodafone Müşteri Hizmetleri

--Original--
    Date: 3/16/2013 11:13:35 PM
    To: musterihizmetleri@vodafone.com
    Subject: Kampanyalar / Faturasız Hat Kampanyaları

Merhaba;

Numarasını Vodafone' a taşıyan ve 26 yaş ve altı aboneleriniz için başlattığınız "Vodafone Freezone her yöne 500dk + 1000Sms + 1Gb internet" kampanyanızın kampanya esaslarında 26 yaş altı sınırı olduğu belirtilmektedir. Ancak bu yaş sınırı, hat sahibi olan kişinin(hattın kayıtlı olduğu tckimlik numarasına sahip olan kişi) 26 yaş ve altı mı olması gerekmekte yoksa -farklı bir gsm operatörünün benzer bir kampanyasında yaptığı gibi- hat sahibinin yaşı fark etmeksizin hattı kullanan ve kampanyaya katılacak olan kişinin 26 yaş ve altında olması -ve bunu kanıtlaması(örn. tc kimlik no gönderilmesi gibi)- yeterli olmakta mıdır?

Örneğin; kullanmakta olduğum hat annemin üzerine ve kendisi 55 yaşında. Ancak, hattı yıllardır ben kullanmaktayım ve henüz 25 yaşındayım. Bu durumda izlemem gereken yol nedir? Hattı illa kendi üzerime mi almam gerekmektedir?

Bir de, kampanya şartlarında bu konuyla ilgili bir bilgi yer almamakta ancak, kampanyanın belirli bir tarihe kadar devam garantisi var mıdır? -mesela yine farklı bir gsm operatörünün benzer kampanyasında 1 yıl kampanya devam garantisi vermesi gibi-

Konuyla ilgili olarak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Saygılarımla;

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.