Şimdi Ara

Vodafone 500dk+1000sms+1gb 23tl (Freezone 19tl) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.910
Cevap
49
Favori
144.953
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arda.Cetin

20.04 Tarihinde turkcell taahütüm bitiyor ,bu kampanya 05.04 e kadarmış anladığım kadarıyla kötü oldu.

Benim de 15.04'te 3 ay tamamlanacak. Umarım uzatırşar kampanyayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut abonelete vermemeleri kötü.

• aveanin duzenli periyodlarla fatura gecirmesinden bikinca taahhutum biter bitmez o hati da tasidim vodafona.zaten yaklasik 10 yillik vodafone kullanicisiyim.tarife cok uygun zaten 1 gb interneti 19 tl veriyo vodafone.yalniz iki freezone hatimda bu kampanyadan yararlanamiyor. ama yinede aveaya gecmem. simdilik sadece uzanamadigim cigere pis diyorum. zaten 1 gb internet bana yetmez ki.1 gb internet icin hizi yavas bile plsa sinirsiz internetimi iptal edemem haci. yine de mevcut vodefone liler de faydalanaydi iyiydi:-(

• arkadaşlar anneanne torununu gösterebilirmi yani birinci derece yakın sayılırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 17 Mart 2013; 13:26:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr0range

vodafone freezoneda aylık 1.3 lira alınmayan tarife var mı?Yada bir ara numarasıyla gelenden 1 yıl almama falan vardı o var mı?

Aveaya 23+1.3 veriyorum eger 19 a malolucaksa vodafone geçerim malum ögrenciyiz :D hem değiştirmeyi seviyorum :D

ilk sorumun cevabını buldum

Değerli faturasız abonelerimiz,

Şu ana kadar faturasız yeni aktivasyonlardan alınmayan telsiz kullanım ücreti 1 Ocak 2013 ve sonrasında alınmaya başlanacaktır. Numarasını Vodafone’a taşıyan veya devir işlemi gerçekleştiren faturasız abonelerimizden 31 Aralık 2013’e kadar, yani bu işlemleri gerçekleştirdikleri ilk senenin sonuna kadar, Telsiz Kullanım Ücreti alınmamaya devam edecektir.

1 yılda garanti sabit ücret olsa hemen geçerim aveaya 25 e gelen paket 19 a gelicek.

• Arkadaslar simdi devir isleminde hat 0 statusune kavustuguna gore bn baska arkadasimin uzerine hatti devredip tekrar alsam bu kampanyadan faydalanabilecekmiyiz ?
    Sonucta hat deaktif olup yeniden aktif oluyo. Tek dezavantaji 3 ay numara tasiyamama olacak o kadar.

• Paketteki dakikaların atış periyodu 60 saniyedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Avea hattımı taşıdığımda bu kampanya geçerli olursa hemen vakit kaybetmeyip geçeyim

Cekim gucu hangisinin iyi hocam

• arkadaşlar genç avantaj tarifesindeyim ama 5 ay daha taahüt olayım var...bu tarifeye geçme şansım var mı acaba??
  • turkcell hattımı taşımayı düşünüyorum, öncelikle yaşım 34 olduğu için hattı yiğenimin üzerine nasıl devrederim? kendisi 20 yaşında
  • arkadaşlar 2 ay once bimcell'e gecmiştim. şimdi vodafone'a geçebilir miyim? 3 ay muhabbeti vardı bi zamanlar hala var mı o. 2 aylıkken hat taşıyabilir miyiz??
  • bu kampanyaya geçtik diyelim sonradan bir değişiklik yaparlarsa ne yapıcaz?taahhüt olayı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stkgcl

quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Avea hattımı taşıdığımda bu kampanya geçerli olursa hemen vakit kaybetmeyip geçeyim

Cekim gucu hangisinin iyi hocam

Vodafonenin her zaman daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

Ya arkadaslar hatti 26 alti arkadasa devretsem oyle yaparim guvendigim biri problem olmaz devir ucretli mi avea da

50x veya 55x ile başlayan hatların devri 1 Ekim 2013'e kadar tüm avea bayilerinde ücretsiz.

yok benim ki 544 lü hat devir ücreti ne kadar...

544 lü hat yalnızca vodafone iken bir başkasına devredilebilir. vodafone a geçirmek lazım. bu durumda bu kampanyadan yararlanılabilir mi bilmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende vodafone hesabını bilen Tarife var
    Bu freezone a gecebilir miyiz? Yalnız yaş şartı ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: GoStoP

arkadaşlar 2 ay once bimcell'e gecmiştim. şimdi vodafone'a geçebilir miyim? 3 ay muhabbeti vardı bi zamanlar hala var mı o. 2 aylıkken hat taşıyabilir miyiz??

+12345
  • Peki bu tarifeye geçsem, 1gb bittikten sonra yeni internet paketi almak istesem ne kadar?

• quote:

Orijinalden alıntı: englishmuallim

quote:

arkadaşlar 2 ay once bimcell'e gecmiştim. şimdi vodafone'a geçebilir miyim? 3 ay muhabbeti vardı bi zamanlar hala var mı o. 2 aylıkken hat taşıyabilir miyiz??

+12345

Geçebilirsiniz. 3 ay bekleme durumu yeni hat açılışlarında ve hattı devir alma durumunda geçerlidir.
  • 25 yaş altı olup olmama AVEA gibi TC kimlik no göndermeyle mi oluyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: use2000

quote:

Orijinalden alıntı: englishmuallim

quote:

+12345

Geçebilirsiniz. 3 ay bekleme durumu yeni hat açılışlarında ve hattı devir alma durumunda geçerlidir.

ben yaklaşık 1 ay once avea açık hattı ustume aldım. Ben yararlanamaz mıyım şimdi?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.