Şimdi Ara

Vodafone 500dk+1000sms+1gb 23tl (Freezone 19tl) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.910
Cevap
49
Favori
144.957
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

quote:

Orijinalden alıntı: Arda.Cetin

20.04 Tarihinde turkcell taahütüm bitiyor ,bu kampanya 05.04 e kadarmış anladığım kadarıyla kötü oldu.

Benim de 15.04'te 3 ay tamamlanacak. Umarım uzatırşar kampanyayı

Hocam benim 1 yıllık taahüt bitiyor iptal etmem halinde 89.94 tl erken iptal ücreti istiyorlar.İnşallah uzatırlarda vodafoneye geçerim aksi halde aveanın yıkılan paketine geçicem gaziosmanpaşada oturuyorum inşallah çekme sıkıntısı yaşamam aveaya geçince.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 hafta önce aveaya geçtim 1 hafta önce hattım taşınmıştı, 23 liralık tarifeyi yapmıştım, şimdi 3 hafta sonra tarife bitsin hemen vodafone geri döneceğim güle güle AVEA
  • mevcut aboneye de 25e verse güzel olurdu

• İyi ki böyle bir konu açılmış çünkü ne zamandır tarife arıyorum kendime uygun fakat bulamıyorum ki hala bu tarife bana uygun değil NEDEN? çünkü faturalı değil, faturalı olarak aveanın seç tarifesini kullanıyorum 500dk 2000 sms 2 gb internet ilk aldığımda 30 TL'idi aylık fiyatı ama bi kaç ay önce fatura 40-50 tl gelmeye başladı ve bu beni çok sinir etti, müşteri hizmetlerini aradım işte çok talep olduğu için o tarifeyi kapatmışlar ve fiyatını yükseltmişler aylık 40+ bi fiyat oldu. bu konudaki vodafone'un tarifesine geçmek isterim fakat faturalı değil bu kampanyanın ne zaman biteceği ne olacağı da belli değil.

BİRİ BANA AÇIKLASIN: neden Aveadaki faturasız hatta 20 tl olan tarife faturalı hatta 45 tl ? çok saçma değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: corpsecrazy

2 hafta önce aveaya geçtim 1 hafta önce hattım taşınmıştı, 23 liralık tarifeyi yapmıştım, şimdi 3 hafta sonra tarife bitsin hemen vodafone geri döneceğim güle güle AVEA

Sartlari oku da bulgurdanda olma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: corpsecrazy

2 hafta önce aveaya geçtim 1 hafta önce hattım taşınmıştı, 23 liralık tarifeyi yapmıştım, şimdi 3 hafta sonra tarife bitsin hemen vodafone geri döneceğim güle güle AVEA

Sartlari oku da bulgurdanda olma

Mesajı yazdıktan sonra haberim oldu 5 nisana kadarmış VODAFONE

• ilk ay internet sonra yok diyorlar var mi aslını astarini

• Mevcut vodafone abonesi arkadaşlar. Dün vodafone internet sitesinden şikayet bırakmıştım. Neden mevcut aboneler yararlanamıyor diye. Bugünvodafone internet biriminden aradılar. Talabinizi şikayet oluşturuyoruz olumlu yada olumsuz olarak size geridönüş yapılacaktır dedi. Sizde şikayette bulunursanız belki bizede inidirim gelebilir.
  • ben 1 ay önce bimcelle geçtim avea gibi aynı işte, hattım 3 yıllık numarası turkcell, bu kampanyaya geçmek istiyorum.bu kampanya faturasız ve 1 ay önce bimcelle geçtiğim için sıkıntı doğar mı acaba?
  • quote:

quote:

quote:

20.04 Tarihinde turkcell taahütüm bitiyor ,bu kampanya 05.04 e kadarmış anladığım kadarıyla kötü oldu.

Hocam benim 1 yıllık taahüt bitiyor iptal etmem halinde 89.94 tl erken iptal ücreti istiyorlar.İnşallah uzatırlarda vodafoneye geçerim aksi halde aveanın yıkılan paketine geçicem gaziosmanpaşada oturuyorum inşallah çekme sıkıntısı yaşamam aveaya geçince.

ben avea kullanıyorum, ankara'nın göbeğinde bahçelievler'de çekmiyor. vodafone ve turkcell var ev arkadaşımda, 2si de çatır çatır çekiyor. umarım şu kampanyayı uzatırlar biraz daha uzatırlar da kurtulurum avea çilesinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayzınhaym

ilk ay internet sonra yok diyorlar var mi aslını astarini

kim diyor
  • mevcut abonelere olmaması çok kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertozden

mevcut abonelere olmaması çok kötü

Nedenleri de bu.Sen zaten Vodafone'lusun başka kişileri kendilerine çekmek istiyorlar.Bana cazip geldi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben avea kullanıyorum, ankara'nın göbeğinde bahçelievler'de çekmiyor. vodafone ve turkcell var ev arkadaşımda, 2si de çatır çatır çekiyor. umarım şu kampanyayı uzatırlar biraz daha uzatırlar da kurtulurum avea çilesinden.

Mayıs 1 bile yeterli hocam inşallah uzatırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayzınhaym

ilk ay internet sonra yok diyorlar var mi aslını astarini

yok
  • nisan 87 doğumluyum olacak mı indirim? yıla mı bakıyorlar acaba?

• Süper tarife her yönüyle :) Daha kayıt alımları başlamadı ve en az 3 ay kayıt yapacaklardır
  • bu kampanyalardan hali hazırdaki hat sahipleri yararlanamıyor mu?
  • şuan avea daha avantajlı gibi duruyor değilmi...
  • Avea yıkılan paket kullanan arkadaslar bu tarifeye geçince kaybımız olacakmi=) alıştık simdi Avea'nın çekmecesi fakat buna karşılık ucuz hizmet vermesine buraya geçince pişman olmayalım bir de =)

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.