Şimdi Ara

Vodafone 500dk+1000sms+1gb 23tl (Freezone 19tl) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.910
Cevap
49
Favori
144.959
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gittim hattımı turkcell.e taşıdım vodafone kullanıyordum bu haberi görünce bi üzüldüm sonra farkettimki kendi abonelerine yapmıyorlarmış yeni hat alan yada numarasını taşıyanları kapsıyan bir kampanya iyikide bırakmışım turkcell.in kalitesi yeter
  • Güle güle 10 yıldır kullandığım Avea'm
  • Ulan 2 gün önce geçtim aveaya daha önce haberim olsa buna geçerdim hem 4 tl daha az.

Gerçi avea hat çok fazla çekmese de 3gsi süper. Benim bulunduğum konumlarda acayip hızlı. Tam tersi turkcell ve vodafone çok az çekiyordu.
  • yazik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayak kokusu -- 17 Mart 2013; 21:59:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sitesinde

quote:

Şimdi Vodafone FreeZone’a numaranı taşı ya da Vodafone’dan yeni bir faturasız hat al, sadece 19 TLye özgürce konuş, mesajlaş ve internete gir!

diyor ne demek bu???????

freezone a yeni geçenlerde faydalanabiliyor mu yani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 17 Mart 2013; 22:07:59 >
  • Geçtik bakalım bugün evdeki 3 hat, inşallah avea'daki gibi çekmeme problemi yaşamayız. Ayrıca merak ettiğim şeyler var arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.

Vodafone 3G İnternet çok kötü diyorlar doğru mudur ?
    Cep Kazan tarifesiyle birleştirme şansımız var mı acaba ?
    Hattımı bugün taşıdım birkaç güne açılacak bir sorun yaşar mıyım bu yüzden dolayı ? Yani 19'undan önce taşıma yaptığım için, çünkü 3 bayiye uğradım bütün vodafone yetkilileri 19'unda geçin tarife daha gözükmüyor filan tarzı şeyler söyledi.
    Numaramı değiştirme şansım var mı vodafone'a geçtikten sonra ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

sitesinde

quote:

Şimdi Vodafone FreeZone’a numaranı taşı ya da Vodafone’dan yeni bir faturasız hat al, sadece 19 TLye özgürce konuş, mesajlaş ve internete gir!

diyor ne demek bu???????

freezone a yeni geçenlerde faydalanabiliyor mu yani ?

Hat taşıma veya yeni hat alma suretiyle freezone'a geçenler faydalanabiliyor.
  • Avea gibi 12 ay fiyat garantisi vermediği için yıkılan paketimi bırakmayı düşünmüyorum. Hem avea'nın 3g hızı çok güzel, vodafone nasıl bilmiyorum.
  • Yarın gidip yeni hat alarak kullanmayı düşünüyorum ekstra masraf var mıdır, hatlar kaç lira?

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

quote:

Orijinalden alıntı: cemocekko

Dün gittim hattımı turkcell.e taşıdım vodafone kullanıyordum bu haberi görünce bi üzüldüm sonra farkettimki kendi abonelerine yapmıyorlarmış yeni hat alan yada numarasını taşıyanları kapsıyan bir kampanya iyikide bırakmışım turkcell.in kalitesi yeter

quote:

Orijinalden alıntı: barlas_dnz

illa terketmek lazım birilerini avantajlardan yararlanmak için. Yarından tezi yok bırakıyorum vodafone seni. Kendi müşterilerine böyle güzellikler yapma sen.

Mevcut Vodafone aboneleri ise müşteri hizmetlerinin verdiği bilgiye göre 23₺ lik Süper Komple Paketi alabiliyor.
    http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Super_Komple_Paket.php?&icmp=mdd_superkomple

Yeni hat alarak ya da numaranızı taşıyarak diyor..

• 19 tl faturasızda kafamı kurcalayan tek şey. Telsiz vergisi vs deyip 20 tl yüklediğimizde çekerse 19 altına düştü diyelim böle bişi olabilir mi ? Yani 19 derken 30 yüklemek yada 20+dişardan 3 5 tl parça attırmak zorunda kalmıyalım.. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: myCo76

19 tl faturasızda kafamı kurcalayan tek şey. Telsiz vergisi vs deyip 20 tl yüklediğimizde çekerse 19 altına düştü diyelim böle bişi olabilir mi ? Yani 19 derken 30 yüklemek yada 20+dişardan 3 5 tl parça attırmak zorunda kalmıyalım.. ?

her ay yaklasık 1.7tl kesılıyor benımkı faturalı ama kontorludende aynı tutar alınıyor dıye bılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Constantine34

Geçtik bakalım bugün evdeki 3 hat, inşallah avea'daki gibi çekmeme problemi yaşamayız. Ayrıca merak ettiğim şeyler var arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.

Vodafone 3G İnternet çok kötü diyorlar doğru mudur ?
    Cep Kazan tarifesiyle birleştirme şansımız var mı acaba ?
    Hattımı bugün taşıdım birkaç güne açılacak bir sorun yaşar mıyım bu yüzden dolayı ? Yani 19'undan önce taşıma yaptığım için, çünkü 3 bayiye uğradım bütün vodafone yetkilileri 19'unda geçin tarife daha gözükmüyor filan tarzı şeyler söyledi.
    Numaramı değiştirme şansım var mı vodafone'a geçtikten sonra ?

kardeşim daha öncede defalarca söyledik. şuan sen herhangi tarifesiz faturasız bir hatta geçtin hattın açıldıktan sonra 7000 e mesaj atarak geçeceksin bu tarifeye. o zamana da 19 unu çok rahat geçer nasıl geçersiz bir durum olacak. keşke önceden yazılanları bir okusanız gözünüzü seveyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myCo76

19 tl faturasızda kafamı kurcalayan tek şey. Telsiz vergisi vs deyip 20 tl yüklediğimizde çekerse 19 altına düştü diyelim böle bişi olabilir mi ? Yani 19 derken 30 yüklemek yada 20+dişardan 3 5 tl parça attırmak zorunda kalmıyalım.. ?

her ay yaklasık 1.7tl kesılıyor benımkı faturalı ama kontorludende aynı tutar alınıyor dıye bılıyorum

Benim bildiğimde öyle . Bu ücreti keserse 30 yüklemek gerekecek yada turkcell'de olduğu gibi netten iki kere 12 +12 attırcaz tabi vodefon'da varsa bu sistem. Ki buda kötü olacak haliyle.

• SIK SORULAN SORULARA CEVAP VERMEK İSTİYORUM. VODAFONE BAYİSİYİM

1. ÖZGÜR KOMPLE 26 YAŞ ALTI KULLANICILAR İÇİN. 87 YILINDAN SONRA DOĞANLAR (YAŞINIZ TUTMUYORSA SOYADINIZIN AYNI OLDUĞU 26 YAŞ ALTI BİRİNE TANIMLATABİLİRSİNİZ)

2. SÜPER KOMPLE TARİFESİ 26 YAŞ ÜSTÜ KULLANICILAR İÇİN.

3. BU 2 TARİFEDE FATURASIZ HATLARA ÖZEL. YANİ FATURALISI YOK

4. BU İKİ TARİFE İÇİNDE SON 1 AY İÇİNDE VODAFONE FATURASIZ HATTINA GEÇENLER YARARLANABİLİR. DAHA ESKİLER YARARLANAMAZ.

5. MÜMKÜNSE ARTIK GEÇMİŞ MESAJLARI OKUYARAK SORULAR SORUNUZ. KONUNUN BAŞINDAN BERİ OKUSANIZ AYNI SORUNUN CEVABI BİR ÜSTTE YAZIYOR. ALTTAKİ TEKRAR SORUYOR.

6. 500 DAKİKANIZ 1 ER DAKİKA PERİYOTLA DÜŞMEKTEDİR.

7. BAŞKA SORUSU OLAN VARSA YANITLAYABİLİRİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncaysu -- 18 Mart 2013; 0:28:19 >
  • Bugün vodafone iletişim merkezinden özgür genç tarifesine geçecektim görevli 30 tl yüklersen 120 dk heryöne veren cep özgür tarifesine geç dedi bu tarife ve özgür genç tarifesine ek 19 tl ye paketi satın alabiliyorsun dedi hatta Merkez'den mail gelmiş okudum kesinlikle genç özgür ve cep özgür tarifesi 19 tl ye yararlanabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

Yarın gidip yeni hat alarak kullanmayı düşünüyorum ekstra masraf var mıdır, hatlar kaç lira?

30-40 Tl arası bir fiyatı var tam hatırlamıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Dün gittim hattımı turkcell.e taşıdım vodafone kullanıyordum bu haberi görünce bi üzüldüm sonra farkettimki kendi abonelerine yapmıyorlarmış yeni hat alan yada numarasını taşıyanları kapsıyan bir kampanya iyikide bırakmışım turkcell.in kalitesi yeter

quote:

illa terketmek lazım birilerini avantajlardan yararlanmak için. Yarından tezi yok bırakıyorum vodafone seni. Kendi müşterilerine böyle güzellikler yapma sen.

Mevcut Vodafone aboneleri ise müşteri hizmetlerinin verdiği bilgiye göre 23₺ lik Süper Komple Paketi alabiliyor.
    http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Super_Komple_Paket.php?&icmp=mdd_superkomple

işte ben de orasını çözemedim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wordstoxic

SIK SORULAN SORULARA CEVAP VERMEK İSTİYORUM. VODAFONE BAYİSİYİM

1. ÖZGÜR KOMPLE 26 YAŞ ALTI KULLANICILAR İÇİN. 87 YILINDAN SONRA DOĞANLAR (YAŞINIZ TUTMUYORSA SOYADINIZIN AYNI OLDUĞU 26 YAŞ ALTI BİRİNE TANIMLATABİLİRSİNİZ)

2. SÜPER KOMPLE TARİFESİ 26 YAŞ ÜSTÜ KULLANICILAR İÇİN.

3. BU 2 TARİFEDE FATURASIZ HATLARA ÖZEL. YANİ FATURALISI YOK

4. BU İKİ TARİFE İÇİNDE SON 1 AY İÇİNDE VODAFONE FATURASIZ HATTINA GEÇENLER YARARLANABİLİR. DAHA ESKİLER YARARLANAMAZ.

5. MÜMKÜNSE ARTIK GEÇMİŞ MESAJLARI OKUYARAK SORULAR SORUNUZ. KONUNUN BAŞINDAN BERİ OKUSANIZ AYNI SORUNUN CEVABI BİR ÜSTTE YAZIYOR. ALTTAKİ TEKRAR SORUYOR.

6. 500 DAKİKANIZ 1 ER DAKİKA PERİYOTLA DÜŞMEKTEDİR.

7. BAŞKA SORUSU OLAN VARSA YANITLAYABİLİRİM.

Tşkler öncelikle.

26 yaş üstüyüm kardeşimin adına tanımlatmak istiyorum. Kendisinin de benimle gelmesi gerekiyor mu bayiye? Yoksa direk TC sini vererek halledebiliyor muyuz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

işte ben de orasını çözemedim...

sana dıyordu sen zaten benım elımdesın bana turkcell.li aveali gencler lazım ;-))
    bende dun gıttım turkcell.e gectım 30lıralık tarıfeye benzerıne 19tl odemek varken nedır bu fazladan odemek vodafone bana smdıye kdar ne yapmıss...hazır kart.ta kalacagım bır sure.

--vodafone.luları kapsayan bır kampanya degıl

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.