Şimdi Ara

Vodafone 500dk+1000sms+1gb 23tl (Freezone 19tl) (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.910
Cevap
49
Favori
144.925
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • •Yeni hat alan ya da numarasını faturasız tarifelere taşıyan tüm bireysel müşterilerimiz, kampanya tarihleri arasında kayıt olmaları durumunda bu paketten faydalanabileceklerdir.
    •Kampanyaya Süper Komple Paketi 23 TL karşılığında satın alarak katılınabilir, paketi almak için SUPER KOMPLE yazıp 7000'a SMS göndermek gerekmektedir. Paket kampanya tarihleri içinde satın alınmalıdır.

Burada sormak istediğim 3 hattımı taşıdım ve kampanyaya mesaj yollayarak kayıt yaptırdım ancak hattımın 1 tanesine hala TL yüklemesi yapmadım şimdi TL yüklemiş olursam 23 TL karşılığında hattıma paket gelir mi?
  • Bu pakete dahildim. Bugün yenilenmesi gerekiyordu. Dün akşam Lira yükledim. Yeterli bakiye (23 TL) olmasına rağmen yenilenmemiş.
    MH'yi arıyorum güncelleme vırtık zırttık diyorlar (bildiğin yalan). Sorun var mı diyorum. Yok diyorlar. E ben bu telefonu gün içinde kullanabilecek miyim? Kullanırsanız ücretlendirilecek diyorlar. Deneme için Interneti açtıp kapattım anında 2 TL düştü. Manyak mı arkadaş bunlar? SOR SUPER KOMPLE yazıp mesaj atıyorum Super komple paketi kullanmamaktasınız diye mesaj geliyor. Hayır, 2 aydır kullanıyordum. N'oldu durduk yere.
    Bana biri akıl versin lütfen. N'apayım?

Ekleme: Biraz önce mesaj geldi. Düzeldi. Olan bizim aradaki 2 Tl internet açıp kapatma ve 80 krs MH görüşmesine oldu. Garip arkadaş bu vodafone.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subway2 -- 22 Mayıs 2013; 7:20:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: subway2

Bu pakete dahildim. Bugün yenilenmesi gerekiyordu. Dün akşam Lira yükledim. Yeterli bakiye (23 TL) olmasına rağmen yenilenmemiş.
    MH'yi arıyorum güncelleme vırtık zırttık diyorlar (bildiğin yalan). Sorun var mı diyorum. Yok diyorlar. E ben bu telefonu gün içinde kullanabilecek miyim? Kullanırsanız ücretlendirilecek diyorlar. Deneme için Interneti açtıp kapattım anında 2 TL düştü. Manyak mı arkadaş bunlar? SOR SUPER KOMPLE yazıp mesaj atıyorum Super komple paketi kullanmamaktasınız diye mesaj geliyor. Hayır, 2 aydır kullanıyordum. N'oldu durduk yere.

Ekleme: Biraz önce mesaj geldi. Düzeldi. Olan bizim aradaki 2 Tl internet açıp kapatma ve 80 krs MH görüşmesine oldu. Garip arkadaş bu vodafone.

geçen ayda aynısı bana olmuştu o arada benimde 1.5 tl internete para gitmişti hemen farkedip kapattım. bende de 23 tl vardı 19 tl yenilemesi gerekirken yenilememişti. bende bir 10 tl daha yükledim öyle olmuştu. sebebi neymiş öğrenebildin mi? yarın gün dönüyor da yine aynısı olmasın bana?bu sefer 1.5 tl ile de yırtamayabilirim malum telefonda internet açık tam o saatte kapatmak aklıma gelmezse paralar sıfırlanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_5866 -- 22 Mayıs 2013; 22:23:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

quote:

Orijinalden alıntı: subway2

Bu pakete dahildim. Bugün yenilenmesi gerekiyordu. Dün akşam Lira yükledim. Yeterli bakiye (23 TL) olmasına rağmen yenilenmemiş.

geçen ayda aynısı bana olmuştu o arada benimde 1.5 tl internete para gitmişti hemen farkedip kapattım. bende de 23 tl vardı 19 tl yenilemesi gerekirken yenilememişti. bende bir 10 tl daha yükledim öyle olmuştu. sebebi neymiş öğrenebildin mi? yarın gün dönüyor da yine aynısı olmasın bana?bu sefer 1.5 tl ile de yırtamayabilirim malum telefonda internet açık tam o saatte kapatmak aklıma gelmezse paralar sıfırlanabilir.

Aynen bugün de bana aynısı oldu 22 lira vardı yeterli bakiye yok dedi 10 lira daha yükledim paketi otomatik aldı. İlginç

• Sebebini öğrenemedim. Hiçbir şey bilmiyorlar. Sistem, güncelleme vesaire gibi saçma birşeyler geveliyorlar. İşimiz iş yani. Ben her ay acaba yenilendi mi yenilenmedi mi onu mu takip edeceğim şimdi?
  • kontor yukledikten sonra hediye nasıl kazanıyorduk
  • Vodafonede 500 dk 250 sms var mı?Aveadan gelmek istiyorum...
  • Bugün itibariyle 3. yüklemeyi yaptım. 3 yada 4 gün önceden son kullanım tarihini bildirmişlerdi. 25 TL. yükledim Vodafone 'lularla 1000 dk. kazanmış oldum.
  • Arkadaslar.
    Vodafone freezone lulara sebnem ferah konseri istanbulda ucretsiz 1 haziranda,FZ KONSER yazıp 6666 yolluyorsunuz
    Sanirim 40 kr gidiyor .
    Kullanmayacak olan arkdas varsa bana vetebilirmi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süresi bitti mi bu kampanyanın?
  • Kaçtı gül gibi kampanya.
  • Süresi bitti . Ben bu tarifedeyim. Ama şöyle bi durum var. Vodafone sürekli mesaj gönderiyor diğer kampanyalarla ilgili. Bir evet dedirtebilse bu tarifeden çıkartacak. Önerdiği tarife ise 25 tl ye 500 dk mesela.
  • internet yetişmiyor bana. ekstra hangi paketi almamı önerirsiniz en mantıklı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital90

internet yetişmiyor bana. ekstra hangi paketi almamı önerirsiniz en mantıklı?

bende internetten muzdaribim. ek paket için en uygun nedir acaba?

sitede 1 gbye 20 tl istiyor.zaten paket 23 tl.
    freezoneluya "Faturasız Genç 1 GB 15 TL".bunada yaş tutmuyor.
  • turcellden geçmiştim buna, bi süre hafif bi pişmanlık oldu ama şuanda ne çekme sorunum var ne internet.

23 tl ye dünya varmış arkadaş.
  • Geçeli 3-4 ay oldu galiba, acayip memnunum, çekme sorunu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BraveHeart B kullanıcısına yanıt
    Aynen. uzun zamandır kafam rahat. yok aveadan fazla fatura geldi yok bilmem ne oldu. Kurtuldum.
  • Bende tarifeden oldukça memnunum, geçtiğimiz ay dakika problemi yaşadım ama bundan sonra oda sıkıntı olmaz.
  • Bugün şöyle bir mesaj geldi sanırım bu tarifeye geçeceğim.
    her yöne 1000 sms+1 gb internet +500dk her yöne 12 ay sonuzule 25.-tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamply

Bugün şöyle bir mesaj geldi sanırım bu tarifeye geçeceğim.
    her yöne 1000 sms+1 gb internet +500dk her yöne 12 ay sonuzule 25.-tl

Faturalılar için mi bu?
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.