Şimdi Ara

Vodafone 500dk+1000sms+1gb 23tl (Freezone 19tl) (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.910
Cevap
49
Favori
144.925
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de bu sabah itibariyle vodafone a geçiş yaptım. Ancak geçiş yapmak için başvurduğum bayideki arkadaş 500 dak 5000 sms 1gb internet 25 TL ded bana da uygun geldi. Hattın açıldıktan sonra HEPSİ yaz 7000 e gönder otomatik olarak o pakete geçersin dedi. Ama ve lakin mesajı attıktan sonra gelen cevap : "Hepsi paketi mevcut tarifenizile birlikte kullanılamamaktadır" Müşteri hizmetlerinin aradığımda ise böyle bir kampanyanın olmadığı söylendi. Ne yapmam gerekir ahali bi yardım edin ya :( 11 seneden sonra Avea yı bıraktım da geldim hata mı ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: crepuscule

Arkadaşlar ben de bu sabah itibariyle vodafone a geçiş yaptım. Ancak geçiş yapmak için başvurduğum bayideki arkadaş 500 dak 5000 sms 1gb internet 25 TL ded bana da uygun geldi. Hattın açıldıktan sonra HEPSİ yaz 7000 e gönder otomatik olarak o pakete geçersin dedi. Ama ve lakin mesajı attıktan sonra gelen cevap : "Hepsi paketi mevcut tarifenizile birlikte kullanılamamaktadır" Müşteri hizmetlerinin aradığımda ise böyle bir kampanyanın olmadığı söylendi. Ne yapmam gerekir ahali bi yardım edin ya :( 11 seneden sonra Avea yı bıraktım da geldim hata mı ettim

FreeZone’dan Hepsi Bir Arada Özgürlük paketi ile ilgili:

Yeni hat alan ya da numarasını faturasız tarifelere taşıyan 26 yaş altı bireysel müşterilerimiz, Cep Özgür ve Özgür Genç tarifelerine kampanya tarihleri arasında kayıt olmaları durumunda bu paketten faydalanabileceklerdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Paketin adını bilmiyorum tam olarak ama ben zaten 26 yaşından büyüğüm anlaşılan bana yar olmayacak bu paket
  • 1000 SMS'i 5000 yapıp 26 TL yapmışlar bu defada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayiye sordum bu 19 luk tarifede iken 25 lirada yüklesek cep kazan olmuyormuş freezon olduğundan. ama 23 liralık tarifede olsa idim 25 lira yükleyince hem heryöne 500 dk hemde vodafone ile 1000 dk kazanacaktım süper olacaktı ama olmadı.

gerçi bayii istersen girişi yapıp deneyelim dedi ama olmazsa özgür genç tarifesinden de olursun deyince cesaret edemedim... önerisi olan varmı...
  • Aveadan gecmistim daha 3 ay olmadan geri fenercell e ayni bu tarifeye gecebiliyor muyum

• Bedava 1 gb internet için neeyi neye yolluyorduk ve iptal ediyorduk ?
  • Bitmesi kötü olmuş. Taahhüdümün bitmesine daha 2 ay var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

Bedava 1 gb internet için neeyi neye yolluyorduk ve iptal ediyorduk ?

ABONE SUPER1GB ---->3636
    IPTAL SUPER1GB ----->3636
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsndnc

quote:

ABONE SUPER1GB ---->3636

saolasın iptal oldu heralde olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nörofizyolog

quote:

Orijinalden alıntı: ademtulu

hattı taşıyalı 1ay oldu. ama kontür yükleyip paketi satın almadım. bugün kontür yükledim ve paketi almak istedim ancak super komple peketi icin gerekli sartlari saglayamadiniz diye bir msj geldi. iş işten geçtimi acaba :)

Benzer durumdaydım, 542 yi aradım. Onlar hemen halletti. Kontör yükleyince paket aktif olacakmış.

Aynı durum bendede var 19tl pakete geçiş yapacağım yanlız Pakete musteri alımı kapalı diyerek işlemi gerçekleştirmiyorlar.Para yükledikten sonra mı deneyim.Ne önerirsiniz?
  • quote:

hattı taşıyalı 1ay oldu. ama kontür yükleyip paketi satın almadım. bugün kontür yükledim ve paketi almak istedim ancak super komple peketi icin gerekli sartlari saglayamadiniz diye bir msj geldi. iş işten geçtimi acaba :)

Daha sonra geçiş yapabildiniz mi?Aynı durum bendede var yapamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumland

quote:

Orijinalden alıntı: Nörofizyolog

quote:

Benzer durumdaydım, 542 yi aradım. Onlar hemen halletti. Kontör yükleyince paket aktif olacakmış.

Aynı durum bendede var 19tl pakete geçiş yapacağım yanlız Pakete musteri alımı kapalı diyerek işlemi gerçekleştirmiyorlar.Para yükledikten sonra mı deneyim.Ne önerirsiniz?

Geçti o paketin süresi arkadaşım sayfalarından da kaldırmışlar. 25 tllik 500 dk+5000 sms+1 gb internet tarifesi alabilirsin sadece

• tesekkurler sanki bu paket daha iyi gibi.+4000sms var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abormen

bayiye sordum bu 19 luk tarifede iken 25 lirada yüklesek cep kazan olmuyormuş freezon olduğundan. ama 23 liralık tarifede olsa idim 25 lira yükleyince hem heryöne 500 dk hemde vodafone ile 1000 dk kazanacaktım süper olacaktı ama olmadı.

gerçi bayii istersen girişi yapıp deneyelim dedi ama olmazsa özgür genç tarifesinden de olursun deyince cesaret edemedim... önerisi olan varmı...

Ben hat sahibiyim, Cep Kazan tarifesindeyim, 23 yaşındayım, 19₺ karşılığı alınan 500DK+1000SMS+1GB internet kampanyasına kayıtlıyım, FREEZONE'a da üyeyim. (Cep Kazan ikiye ayrılıyor: Freezone ve diğerleri...) 25 TL yüklediğimde para kesilmeden 2000DK alabiliyorum ve 19₺ karşılığı da 500DK+1000SMS+1GB internet...

Fakat Vodafone'un 25₺ karşılığı 500DK+5000SMS+1GB internet kampanyasında Özgür Genç veya Cep Özgür tarifeleri ve 26 yaş altı olmak şart koşulmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar süperkomple tarifesindeydim.iptal ettim tekrar geçmek istedim ama mh ile görüştüğümde sistem geri dönüşe izin vermiyor dedi.17 sinde bir ayım doluyor.simdi mesaj geldi.
    SUPER KOMPLE PAKETINIZ 17.05.2013 10:29 ITIBARIYLE 23 TL TL KARSILIGINDA YENILENECEKTIR. YENILENMESINI ISTEMIYORSANIZ IPTAL SUPER KOMPLE YAZIP 7000?E SMS ATINIZ.
    diyor.devam etmesini istiyorum.yalniz 1 gb internet paketini 21 tl karşılığında ahiretten almıştım ama hattıimda yeteri bakiye olmadığı için yüklenmedi öylece duruyor.Yuklenmesini de istemiyorum.Acaba hattima lira yüklersem 21 tl keser mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 14 Mayıs 2013; 20:49:18 >
  • quote:

quote:

ABONE SUPER1GB ---->3636

Bu hediye 1 gb her tarifeye geliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: avantis

quote:

quote:

ABONE SUPER1GB ---->3636

** 01.07.2013 tarihine kadar, henüz indirimli mobil internet kampanyalarından yararlanmamış aboneler belirtilen paketlerden ilk ay ücretsiz yararlanabilirler.
    herhangi bir tarife kısıtı göremedim ben faturasız hatlar için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: avantis

quote:

quote:

ABONE SUPER1GB ---->3636

** 01.07.2013 tarihine kadar, henüz indirimli mobil internet kampanyalarından yararlanmamış aboneler belirtilen paketlerden ilk ay ücretsiz yararlanabilirler.
    herhangi bir tarife kısıtı göremedim ben faturasız hatlar için

Bir ayım doldu.15 tl yükleme yaptım toplamda 23.5 tl bakiyem oldu.15 tl karşılığında her yöne 500 dakika paketim yenilendi.oncesinde gelen mesajda superkomple paketimin yenilenecegini söylüyordu fakat öyle olmadı.gecen ayın 27 sinde hediye olarak 1 gb internet paketinin tanımlı olduğunu da şimdi farkettim.Halbuki 1 gb internet için benden 21 tl kesilecegine dair mesaj gelmişti.superkomple paketine dönüşüm kabul edilmedi.neymis efendim 1 ayım dolmuş.

• Arkadaşlar Şuan Vodafone Faturasız Abonesiyim. Özgür Genç Tarifesindeyim ve Hat Abimin Üzerine Kayıtlı. Öncelikli Olarak Hattı Kendi Üzerime Alacağım.

Sonrasında 26 Yaş Altında Olduğum İçin Hattımı GİT - GEL Yaparak (Turkcell - Avea ) Tekrar Vodafone Geçip Şuanki Mevcut Hepsi Bir Arada Özgürlük Paketi ( 25 TLye Her Yöne 500 Dakika + Her Yöne 5000 SMS + 1 GB İnternet ) kampanyasına dahiL olmayı Düşünuyorum.

Bu Mümkünmüdür Bayide Çalışan ya da bu Konuda Tecrübeli Arkadaşlar Bilgi Verirseler Çok Mutlu Olurum SAYGILARIMLA.
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.