Şimdi Ara

Vodafone 60tl kolay paket yükleme yap 200 tl çek kazan (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
9
Favori
16.998
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • var mı satın alıp kod gelen? Yoksa kampanya bitti mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahir26 kullanıcısına yanıt
    Ben bugün 55 liralık paket aldım gelmedi SMS .uygulamada yazıyordu böyle şey mi olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • crazydentist kullanıcısına yanıt
    Yorum yapamadım inanın ama bana geldi. Müşteri hizmetleri ile konuşun bence. Bende hemen gelmişti. Bir yarim saat bekleyip arayabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gazimath G kullanıcısına yanıt
    Ne alaka mesajla bilgi verilmesi ben uygulama üzerinden girdiğimde paketi alana çek ibaresi yazıyor o zaman kaldıracaksın o ibareyi böyle sacmalık mı olur hocam şikayeti nasıl yaptınız bende başvurayım

• Hem sms geldi hem de uygulamada gözüküyor.Bana gelmezse kimseye gelmez sanırım.Birazdan paket alacağım bakalım gelecek mi

Edit: 59 TL'lik paket yükledim.10 saniye içinde 200 TL hediye çeki kazandınız smsi geldi

Edit2: 1 hattımda da sadece uygulamada gözüküyor sms gelmemiş.Bu şekilde olup da deneyen olursa yazabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisverisadami -- 22 Mart 2022; 11:43:57 >
  • alisverisadami A kullanıcısına yanıt
    SMS ile ayrıca bilgi veriliyorsa neden herkese açık uygulama üzerinden size özel 200 TL çek ibaresi yaZıyor tamamen müşteriyi aldatma üzerine kurgulamış eger sadece SMS yollananlar içinse
    Edit:müşteri temsilcisi ile görüştüm gecikmeli gelıyor bekleyin demişti 2 gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazydentist -- 22 Mart 2022; 13:56:40 >
  • Devam ediyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk konu açıldığında almıştım pazartesi tekrar sms geldi ve uygulamada da görünüyor 200tl yüklesem bir daha gelir mi acaba :D

• Bende çek kısmı yok. Faturasızım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da uygulamaya girdiğimde 50 tl ve üstü kolay paket al 100 tl her şey yanımda çeki kazan çıkmıştı ss aldım bakalım gelecek mi. @crayzdentist sana geldi mi hocam 2 gün geçmiş.
    Vodafone 60tl kolay paket yükleme yap 200 tl çek kazan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko64 -- 25 Mart 2022; 19:2:35 >

Hocam size çek geldi mi 2 gün olmuş.

• Kmapnya tekrar ki başladı galiba kontrol edin

• Kampanya şuan tekrar aktif.
    Yeniden paket alıp kod gelenler oldu mu? (Daha önce paket alıp kod gelenler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi press-tij -- 26 Mart 2022; 9:33:36 >
  • Daha önce almıştım hattıma yeniden tanımlı görünce farklı bir paket yükledim.Hediye çeki gelmedi boşuna yükleme yapmayın.

• 200 tl yine görünüyor, yüklesek verirmi ki?

• kaptan4423 kullanıcısına yanıt

Daha önce aldığınız çek 200 TL. mi yoksa 100 TL. lik kampanyamı.

• beko64 kullanıcısına yanıt
    Gelmedi şikayet hattına yaZdım numaram kapsam kapsamında olmadığını söylediler bende yanımda uygulamasını açtığımda size özel dijital yüklemelere özel 200 TL çek ibaresi olduğunu açıklama kısmında ise başka bir detay yazmadığı elimde görselleri ile saklıdır dedim aksini iddia ediyorsanız cevabınızda gerekçelerini belirtmemizi istiyorum çünkü reklam kurulu ve tuketıcı hakem heyetine gerekli başvuruları yapacağımı belirttim

Anladım hocam bakalım 2 iş günüyse eğer salı gününe kadar bekleyeyim olmadı ben de yazarım.

• 200 lira çek kodu geldi ürünlere bakamıyoruz arkadaş uygulama çöküp duruyor

• adeleks kullanıcısına yanıt

Aynen uygulama çöküyor ürünlere tıklayınca, umarım ZAM olarak yansımaz.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.