< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone 60tl kolay paket yükleme yap 200 tl çek kazan (6. sayfa)
-
-
kampanya gözükenler marketten hiç alışveriş yaptı mı ? Bende görünmüyor tam da paket yükleyecektim.
-
Alt limit yok galiba..
Vodafone hat var eşimin ama faturalı yaptık 3 aydır hata ettik..
Yigende var ama kampanya görünmüyor onda..
200 lira epey iyi bi kampanya olmuş gerçekten
Olmaz ama eğer kullanmayacak varsa paketi yükleriz çek karşılığı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bn yükledim mesaj gelmedi bana hocam sabahtan ama bende hala görünüyor kampanya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
60 tl üzeri kolay paket seçili olanları yükleyenlere sms ile kod gelir diyor
-
Bende 50TL yükleyin diyor..
Kampanya gözükmeyenlere de yüklesek gider mi acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar sık kullanılan hat olup olmamasının önemi yok. Benim kardeşim her ay aksatmaksizin yükler onun hattına gelmiş. Ben 6 ayda bir yüklerim bana gelmemiş.
6 farklı numaradan kontrol ettım- bızım 1 hattımıza 200 tl tanımlamıslar onuda yanımda uygulamasında hemen kullandım diğer hatlarımda yok musterı h aradım rastgele sıstem tanımlıyor dedı- faturalı hatlara yok- gani xl tarıfesı kullanıyoruz- bugun 1 hattıma tl yuklmesıde yaptım herhangı bır tanımlama yapılmadı yalnız 1 hattımda hala 200 tl dıjıtale özel yazmakta onuda kullandım ve her musterı 1 kez faydalanabılır seklınde uyarı oldugu ıcın 2 cı kez kullanmak ıstemedım bilginıze.
-
-
Denedin mi hocam
Hala geliyor mu
Kampamyanın başvurma süresi belli mi acaba? 100₺ kampanyası için daha yeni paket almıştım, ay sonuna kadar beklemeli miyim yoksa kampanya biter diye paketim devam ettiği halde hemen yeni bir paket almalı mıyım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Sonuç ne oldu hocam
Kod sms ile mi geliyor? Saat 10 gibi aldım sms gelmedi.
-
20-21 civarında bende aldım bana da gelmedi hocam hep geliyordu daha öncekilerde son iki denemede kodlar gelmedi. Kampanya stokları dolmuş olabilir
hocam valaha mh talep açtı bekliyorum hala dün sabah almıştım 9 da kampanyada hala görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreyurt999 -- 19 Mart 2022; 3:17:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X