Şimdi Ara

Vodafone 64kb Simkart Şarj Sorunu Yaşayanlar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
750
Cevap
10
Favori
51.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

hocam bariz bir sorun var vodafone da kabul etmiyorlar ama inkar ediyorlar. Bu kadar müşterisi bu sorunu yaşıyor yalan söyleyecek değiller ya. Bakalım ne zaman bitecek bu problem. Paketlere bakıyorum tan geceyim diyorum birden eskiden yaşadığım şarj sorunları aklıma geliyor. Vazgeçiyorum

Paket varsa şebekeyi fazla kullanıyor. Birde benim telefonda acayip şarj sorunu var :)

vodafoneden o bizzat kendim denedim sarj sorununu paket almasan bile durduk yere sarj bitiyor kardesimde lg optımus l9 var vodafone gecti 2 gün giden sarj bir günde bitiyor baska hatta gec bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

hocam bariz bir sorun var vodafone da kabul etmiyorlar ama inkar ediyorlar. Bu kadar müşterisi bu sorunu yaşıyor yalan söyleyecek değiller ya. Bakalım ne zaman bitecek bu problem. Paketlere bakıyorum tan geceyim diyorum birden eskiden yaşadığım şarj sorunları aklıma geliyor. Vazgeçiyorum

Paket varsa şebekeyi fazla kullanıyor. Birde benim telefonda acayip şarj sorunu var :)

vodafoneden o bizzat kendim denedim sarj sorununu paket almasan bile durduk yere sarj bitiyor kardesimde lg optımus l9 var vodafone gecti 2 gün giden sarj bir günde bitiyor baska hatta gec bence

Benim paketleri veren hat varsa geçiyim.

• Woops a bakmanı öneririm.

Özellikle şuna

http://www.woops.com.tr/her-an-yeni-bir-woops/woops-firsata-bak
  • 24 saat geçtiği halde herhangi bir cevap yok tahminimce bu metinde bize ne demek istemiş olabilir acaba diye düşünüyorlar herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: wızard06

Woops a bakmanı öneririm.

Özellikle şuna

http://www.woops.com.tr/her-an-yeni-bir-woops/woops-firsata-bak

Çevrem vodafone olunca 2000 DK zor yetiyor. Her neyse sorun çözüldü müşteri hizmetlerini aradım yaptıkları sadece şebeke sıfırlamak oldu..
  • sorun olduğu doğru tamamda hani bu başlık vodafonu karalamak gibi olmasın bence
    ne zamandan beri var kabullenmiyorlarda gidermiyorlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan

sorun olduğu doğru tamamda hani bu başlık vodafonu karalamak gibi olmasın bence
    ne zamandan beri var kabullenmiyorlarda gidermiyorlarda.

Valla maksat karalamak değil tabiki ama seni beni salak yerine koyuyor her konustuğumda kendi kuruntummuş felan bu tarz cümleler insanlarda sinir yaptı
  • Uzun süredir vodafone kullanıyordum. Telefonumun şarjı 14 15 saat kadar gidiyordu. 2 gün gidenleri duyunca şaşırıyordum heralde telefonumun sorunu diyordum kendi kendime.
    1 Hafta kadar önce turkcell e geçtim. Şu anda gözlerime inanamıyorum. Telefonumun şarjı 40 saatten fazla gidiyor. Bir daha bedava verseler geçmem vodafone a.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ddd

Uzun süredir vodafone kullanıyordum. Telefonumun şarjı 14 15 saat kadar gidiyordu. 2 gün gidenleri duyunca şaşırıyordum heralde telefonumun sorunu diyordum kendi kendime.
    1 Hafta kadar önce turkcell e geçtim. Şu anda gözlerime inanamıyorum. Telefonumun şarjı 40 saatten fazla gidiyor. Bir daha bedava verseler geçmem vodafone a.

al işte herkeste bu sorun var
  • Babama nokia 515 aldık hattını da vodafone a taşıdık. günde 30 dakika anca konuşan babamın şarjı 1 günde gidiyor. 64 kb bu konuyla alakası var mı? Facebook falanda var cihazda ama akıllı telefon diye düşünüyordum. Sizce normal mi?
  • Facebook olsa bile uygulamadan çıkarsanız uygulama kapanır.Nokia'nın bu tarz telefonlarında multitasking olmadığından akıllı telefon kategorisine dahil olmaz.
  • Ama hemen bitiyor şarjı vodafone yüzünden mi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

Ama hemen bitiyor şarjı vodafone yüzünden mi.

Buyuk ihtimalle evet. Farklı bir sim kartla denemenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

Tum hatlari kullanan biri olarak soyluyorum ki vodafone sarji emen bir sebeke

Avea bu konuda daha başarılı, şebeke kullanım %46 Android

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • android cihazımda turkcell ile 2 gün rahat giden şarz, vodafone ile 1 gün sürmüyor, hattımı yeniden turkcell'e taşıyacağım
  • arkadaşlar turkcell t10 da aynı sorunu yaşıyorum 3g yi kapatsam 2g ile devam etsem sorun çözülürmü?
  • hayati54 kullanıcısına yanıt
    vodafone ilemi yasıyorsunuz
  • quote:

aynen , sim kart yokken 2 hafta şarjı gidiyor simkartı takınca 2 gün anca bekleme süresi var bazende 1 gün bekliyor hemen şarj problemi yaşıyor 20tl ye orj batarya aldık turkcell bayisinden yok yine 2gün anca kurcalarsam 12 saat dayanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

quote:

aynen , sim kart yokken 2 hafta şarjı gidiyor simkartı takınca 2 gün anca bekleme süresi var bazende 1 gün bekliyor hemen şarj problemi yaşıyor 20tl ye orj batarya aldık turkcell bayisinden yok yine 2gün anca kurcalarsam 12 saat dayanıyor.

hocam dünyanın en iyi bataryasınıda alsam vodafone ne hikmetse bataryayı sömürüyor turkcell veya avea ile deneyin farkı anlarsınız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

quote:

hocam dünyanın en iyi bataryasınıda alsam vodafone ne hikmetse bataryayı sömürüyor turkcell veya avea ile deneyin farkı anlarsınız

zaten t10 yedeğe düştü şuan nokia 6303i kullanıyorum diyorumki acaba 3g den çıkartıp 2g ile kullansam normale dönermi?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.