Arkadaşlar 4 aydır kullandığım Vodafone 945 marka telefonun sadece camı kırıldı ekranında bir şey yok kullanmaya devam ediyorum ama değiştirmek istiyorum ama hiç bir yerde değişmiyor. Garantide telefonun fiyatı olan 329 tl istiyormuş. Daha önce hiç değiştiren oldumu? Maliyeti nedir. Şimdiden çok teşekkürler herkese.
maalesef teleservice firmasının bu şekilde saçma sapan fiyatları mevcut.gecenlerde 65 tl ye satığımız e160e mobil vodem için aboneden 95 tl tamir ücreti istediler.
tamir ücretini verene kadar yeni mal alınır böle servismi olurmuş yahu
kibarca " yapmıyorum ama kerizsen işime gelir " demek oluyor çok yazık kimsenin işine saygısı yok maalesef..
O kadar paraya yenisi alınır. Bu telefon da yedek parça olur.
Böyle saçmalık görmedim hayatımda! Vodafone müşteri hizmetleri arıycam bakalım ne diycekler. Öyle müşteri anayasası falan bir sürü reklam yapıyorlar
burda sorumluluk teleservice nin zaten vodafone yazmış sorumluluk bize ait değildir diye.
acil değilse ve ARIZALI ürünler piyasaya 6/12 ay içinde yayılmadıkça. 200 tl gibi bir rakam çıkartıp 2ci temiz cihaz alacaksınız . şimdilik gözüken bu.
Doğru söylüyorsunuz vodafone karışmıyor bu işe.
karışmasa bile malın değerinden fazla onarımı için bedel istemesi saçma
arkadaşlar dokunmaktik panel piyasada bir yerde satılıyoor ama 75 tl fiyatında ama gel görki bunu nasıl monte etcez oda ayrı bir sorun
Vodafone bu telefonda iyi kazık attı millete.ne yazılım desteği verdiler ne de yedek parça desteği
ekranı blr telefoncuya ver blrde 20 lira ver adama.
quote:
Orijinalden alıntı: 58_transporter_58
Vodafone bu telefonda iyi kazık attı millete.ne yazılım desteği verdiler ne de yedek parça desteği
Yazılım desteğinden kastın android işletim sisteminin 2.3 sürümüyse vodafone hiçbir zaman 'ömür boyu android güncellemelerini takip edip yayınlıycaz' demedi. Yedek parça desteğide vf ile bağlantılı bir konu değil. Teknik servis ile alakalı bir durum.
Bir telefoncudan telefon aldığında adam sana yardım ediyormu hayır. Garantisi kvk kardeşim git kvk ya diyor. Bu telefonu alanların %90 dan fazlası memnun tabiki herkesi memnun etmen imkansız. Ama çamur atmayalım adamlar yıllar önce 1 tl'ye verdi bu telefonu ve alanların çoğunun şuan taksitleri bitti.
quote:
Orijinalden alıntı: thedelpiero
quote:
Orijinalden alıntı: 58_transporter_58
Yazılım desteğinden kastın android işletim sisteminin 2.3 sürümüyse vodafone hiçbir zaman 'ömür boyu android güncellemelerini takip edip yayınlıycaz' demedi. Yedek parça desteğide vf ile bağlantılı bir konu değil. Teknik servis ile alakalı bir durum.
Bir telefoncudan telefon aldığında adam sana yardım ediyormu hayır. Garantisi kvk kardeşim git kvk ya diyor. Bu telefonu alanların %90 dan fazlası memnun tabiki herkesi memnun etmen imkansız. Ama çamur atmayalım adamlar yıllar önce 1 tl'ye verdi bu telefonu ve alanların çoğunun şuan taksitleri bitti.
Soyle bir durum var.cihaza daha 2.2 bile cikmadi.2.2 nin en onemli fonksiyonu uygulamalarin hafiza kartina tasinmasiydi ve vodafone bizi bundan mahrum birakti.2.2 yi gectim,cihaz piyasaya ciktiktan sonra tek bir yazilim surumu cikti,o da sadece cihazin ilk haline market eklenmesinden ibaretti.ayrica vodafone bir cihazi satmak icin tedarik ettiyse yedek parcasini da dusunmeliydi.herkes ayda 1 liraya da almadi bu telefonu,benim gibi 350 liraya pesin para alan da az degil.dolayisiyla paranin karsiliginda birseyler bekliyor dogal olarak.bir de cihaz cikali 1 sene oldu daha,24 ay kontratla alanlar hala oduyordur.ben 12 taksitle aldim,daha 4 taksidi kaldi.
Arkadaşlar bende kampanya mağduruyum ekran kırıldı ve garantiye gönderdim ama maalesef 320 tl olarak geri dönüldü hattımı kapattırıyorum vodafone dan memnundum ama parçaları yok bilerek çıkarmıyorlar çin malı alırım daha ucuza gelir bu olay sadece benim başımda değil bir çözüm bulunsa iyi olur vakti olan biri tüketici haklarına başvurması eminim bu zinciri kıracak...
quote:
Orijinalden alıntı: egos_44
Arkadaşlar bende kampanya mağduruyum ekran kırıldı ve garantiye gönderdim ama maalesef 320 tl olarak geri dönüldü hattımı kapattırıyorum vodafone dan memnundum ama parçaları yok bilerek çıkarmıyorlar çin malı alırım daha ucuza gelir bu olay sadece benim başımda değil bir çözüm bulunsa iyi olur vakti olan biri tüketici haklarına başvurması eminim bu zinciri kıracak...
Bir nebze olsun duzelme var senden 9 tl eksik istemisler 10-20 kisi daha ekrani kirsa 50 tlye tamir edecekler
HB de sifir 280TL sanirim . 1 yil garantili DH de 180 TL satan var.
pil , aksesuar icin bile alinabilir :))
ANDROİD 2.2 sanirim özellikle OYUN testlerinde daha fazla PERFORMANS veriyor diye biliyorum. Uygulanalarin HFZ Kartina taşinmasi 3. parti UYGULAMA larla mümkün , benim cihazda 25/30 mb boş alan var . T10 a bile OC / Sürüm işlemleri yapilabilirken!! VDF 945 in hem tamir destek hemde KULLACİ İYİLEŞTİRMESİ almamasi!!! ZTE ve Vodafone nin büyük kazığıdır!!
Sürekli 3g ve Skype / Viber için mecbur kullaniyorum .
https://www.youtube.com/watch?v=Qj5AbvYUT1s
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme