Şimdi Ara

VODAFONE'A GEÇEN ÇOK PİŞMAN OLUR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
6.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle bir gerçek var mobil operatör seçiminde;

Bulunduğunuz noktalarda hangisi daha iyi çekiyorsa, o mobil operatörü kullanın. Mesela benim evimde Turkcell çekmiyor. Sürekli hat kopuyor. Vodafone daha iyi çekiyordu. Ancak turkcell inde çoğu yerde gerçekten internet hızı çok çok iyi. Vodafone un internet hızı yavaş bulunduğum noktalarda. Ancak iş görür nitelikte. Buna ek olarak ses kalitesini turkcell den daha iyi buluyorum özellikle volte açık olduğunda. Şu anda turkcell kullanuyorum. Taahütüm bittikten sonra tekrar vodafone a geçeceğim.
  • svs S kullanıcısına yanıt
    Aman hocam böyle şeyler yazmayın turkcelli'ler sizi topa tutar..Sizi hemen şirket elemanı ilan ederler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 10 Ağustos 2020; 21:18:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Aman hocam kim ne yazmak istiyorsa yazsın :)

Bana göre vodafone daha avantajlı geliyor. Ha gün gelir başka bir eve taşınırım. Orada vodafone kötü olur, telekom iyi olur yada vodafone ve telekom kötü olur mecbur turkcell e geçerim. Hangisi işime geliyorsa onu kullanırım.

Her operatörürün birbirinden daha güçlü olduğu bölgeler var. Ona göre seçim yapacaksın. Bu iş bu kadar basit.
  • svs S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle 1 aydır millete anlatamadıklarımızı güzel özetlemişsiniz

• Mesela bizim yazlıkta da Vodafone kullanmak bir zulüm. İnternete girmek bir işkence, sürekli kopuyor ve bir web sayfasını yenilemek yavaş değil, bazen hiç yok bile. Hatta Whatsapp'tan mesaj attığında çoğu zaman saat işareti kalıyor 10-30 saniye arası. Aşırı pişmanım geçtiğim için Turkcell'e geri dönmeye yer arıyorum. İstanbul'da ise hiç sorun yaşamadım neredeyse. Ama sürekli bulunduğum yerlerden birinde kullanmakta sorun yaşayacaksam ne anlamı var.
  • Ben başka operator kullanıyorum herhalde, bahsettiğin problemlerden sadece kartvizit penceresi olayı oluyordu. o da 2 3 defadan sonra kapatmak isterseniz sunu yapın diye pencere açtı kapattım.SIM uygulamasından kapanıyor yani.

Guneydoguda 250 km sehirlerarası yolulukta testettimyakın zamanda 10mbps altına pek düşmedi, 1 defa umts gordüm, bi keresinde de yarımdakikalık internet kesintisi oldu.
    kapalı mekanlarda internet zayıf olabiliylor, en azından benim için nadiren oluyor. Bulunudugum evde turktelekom internet zor kullanırlır halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -observer- -- 13 Ağustos 2020; 13:7:44 >
  • Siz millete kulak asmayın şayet ki bölgenizde iyi bir hız veriyorsa sizi en memnun edecek operatör vodafone'dur kampanyaları hediyeleri gayet makuldur.

• 15 gün önce red pkete geçiş yaptım Turkcellden ama Ankaranın göbeği bakanlıklarda dün akşam aldığım hız budur Kötülemek istemem ama Tekrar hattı taşımak istesem cayma bedeli çok çıkarmı acaba

VODAFONE'A GEÇEN ÇOK PİŞMAN OLUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RaSCaL_ -- 13 Ağustos 2020; 16:18:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _RaSCaL_ kullanıcısına yanıt
    Sözleşmesiz Fiyat üzerinden hesaplayın işte.
    Yarısı kadar çıkar. Buna bir de Telsiz vergisi falan olabilir. Yada En iyisi Arayın öğrenin Tam bilgi olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hizmet kalitesini bilmediğiniz bir şeye faturalı ve taahhut vermeniz yanlış olmuş.Keske 1 ay kadar faturasız olarak tecrübe yapsaydınız,iyi yerlerde iyi kötü yerlerse ise canından bezdiren hizmet verir,ortası yok malesef.

Uygulamada tarifem ve paketlerim kısmında taahhüt detayı var, orada görebilirsin. Üzerine yılın kalsn aylarının tkü eklenir o kadar.

• nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Başkentinde göbeğinde çekmeyeceğini tahmin edemezdim

• Yarın gidip 2.hattımı Vodafone'a taşıyacam. Evdeki çekim ve hızı nasılmış vs memnun kalırsam iyi

Bu yedek hattım Turkcell'deydi. Haftada bir salla kazandan 1 saatlik 1 gb veriyor. Ve paketleri çok pahalı. 2020 yılında 3-5-10 gblik paketler ateş pahası ve kim napsın o paketleri. Neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSB -- 15 Ağustos 2020; 22:14:26 >
  • KSB K kullanıcısına yanıt
    Bu kadar olumsuz yoruma rağmen iyi cesaret helal olsun...

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Amacım her yönüyle Vodafone'u yeniden deneyimlemek :)

Bugün bayiye gittim taşıdım numaramı.

Bayideki kız hemen yalanla başladı. 3 Ay taahhüt var numara taşıyamazsınız şeklinde. İnanmış gibi davrandım. Ama yurdum insanı saftır hemen kanar bunlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: KSB

Amacım her yönüyle Vodafone'u yeniden deneyimlemek :)

Bugün bayiye gittim taşıdım numaramı.

Bayideki kız hemen yalanla başladı. 3 Ay taahhüt var numara taşıyamazsınız şeklinde. İnanmış gibi davrandım. Ama yurdum insanı saftır hemen kanar bunlara.
    Biz DH'liler her şeyi araştırıyoruz, tüm kampanyaları takip ediyoruz, yardımlaşıyoruz. Bizler genel kullanıcı kitlesinin %1'i bile değiliz. Operatörler milleti arayarak, SMS ile, pop-up ile, mobil uygulamalardaki saçma sapan teklifler ile, kişisel verilerimizi herkese satarak, bayiler/müşteri temsilcileri ile yalan yanlış bilgiler vererek malı götürüyorlar.

Burada Turkcell faturalıda 10 GB'lık tarifeyi 39 TL'ye kullananlar var. Geçen sene arkadaşım Turkcell faturalıda 1 GB'lık tarifeye 31 TL ödüyordu.

• TiSKE kullanıcısına yanıt
    Bu konu sahibinin söylediği herşey doğru. Sonuna kadar.

• -Vodafone yeni geçtiğinizde pop-up açık simden sürekli faturalı paket bildirim geliyor,herhangi paket teklifi vs.
    -Surekli cep kartvizit gelir her konuşmadan sonra 50-60 krş keser,
    -Sürekli mesajdan sonra hızlı mesaj ibaresi gelir oda para keser,
    -Bunlar kapatılıyor evet,ama birsürü bunu bilmeyen insan var;sırf bu yüzdende abone kaybeder,kötü bir imaj bırakır kullanıcıda.
    -Hızlar iyiydi bende,ama türkiyeye göre sıralarsak sonuncu operatördür.Turkcell>Turk Telekom>Vodafone.
    -Çeşitli trendyol,yemeksepeti,boyner ve sayamadığım cazip hediye kampanyaları var bunlar güzel,pass paketleri güzel...
    -Çark muhabbeti çok sacmadır paketiniz olduğu son 10 gün kalmış bitmesine ve bu yüzden 20 gün tl yüklememiş iseniz bile çark çeviremezsiniz.
    -Şebekesine lafım yok;gayet rahat telefonla konuşabildim her defasında.Vodafone>Turkcell>Turk telekom.
    -Kolay paket/tarife karmaşası başka dert;TL yükleyip kolay paket almaya çalışan birsürü insan bana mesaj attı,sadece kart ile alinabiliyor.Sırf bu karmaşa yüzünden bile vodafone çok sayıda abone kaybediyor.Kolay ve anlaşılır, basit olmak zorundalar.
    -Eğer video pass vs çıkarsa çarktan kullanım haklarınızı göremiyorsunuz,1 haftalık video pass çıktı bana hiçbir sekilde ne kadar dakikam,sms,internetim kaldı göremiyorum özet şeklinde yazıp sms ile bile görmek mümkün değil.
    -Bölgenizde iyi ise geçin turkcell'e en iyi alternatif olduğunu söylebilirim ama bilinçli olmayan/yaşlı kesim için ideal bir operatör olarak görmüyorum.
    -Görüşme ses kalitesi olarak Turkcell>Vodafone>Turk telekom.
    -Müşteri hizmetleri olarak Turkcell>Turk telekom>Vodafone.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 16 Ağustos 2020; 16:25:38 >

• Faturasız hattım bugün açıldı. Çarkı yoğunluktan çeviremedim diye günlük 2 GB verdiler. Verdikleri internet ile indirme vs yaptım. Hız olarak Türk Telekom'dan kat kat hızlı. Turkcell ile eşdeğer internet hızı var. Ve Türk Telekom hattım 3 çekerken Vodafone hattım 5 çekiyor. İnternet hızı ve çekim olarak çok memnun kaldım. Şimdilik fazla kurcalamadım başka şeyleri.

• KSB K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam umarım memnun kalırsınız

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.