Şimdi Ara

VODAFONE'A GEÇEN ÇOK PİŞMAN OLUR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
6.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya herkesin kendi akli fikri dusuncesi var hocam kimse kimseye musteri kazandiramaz ya da kaybettiremez. Herkes yasayarakta görüyor sonucta. Bu viruslu gunlerde boyle ucuz polemiklere gerek yok. Sag salim atlatalim su gunleride kim hangi operatoru kullaniyorsa kullansin 😉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu vodafone da volte kullanamıyorduk ya mh aradım hallettiler şuan sorunsuz. 3g falan düşmüyor. Ama ayarları falan yaparken dediklerinden hiçbir halt anlamıyorsun, resmen hattı hackliyor

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl kullanamıyordun? Vodafone dan vodafone HD görüşemiyor muydun? Bende de vowifi çalışmıyor :)Ben kullanmıyorum aslında ama neden çalışmadığını anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 3 Nisan 2020; 16:15:25 >
  • Valla şebeke içi falan epeydir volte yoktu bende neden bilmiyorum. Pek kullanmadığım için uğraşmadım. Şimdi sınırsıza geçince aradım hallettiler. Bi çeşit bug gibi birşey oldu herhalde.

Vowifi için bence wifi a bağlanmadan önce ara bi sor istersen. Cihaz destekliyorsa hertürlü kullanman lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: REDMOD

Vallahi erken yaşta yaşlanmak istemiyorsanız Vodafone illetinden uzak durmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Çünkü bir firma bu kadar kötü hizmet veremez, ne müşteri hizmetleri var ne de para yatırdığınız hizmeti adam akıllı kullanabiliyorsunuz.
    Şahsi telefonum TT gayet memnunum. Şirket telefonu verdiler bu ay Turkcell vodafoneye geçim dedim ama kaliyim ben en iyisi.
  • mertvaran kullanıcısına yanıt
    Vodafone'a geçmemekle iyi bir karar vermiş olursunuz benim kanaatimce. Şuan TT alt yapısını kullanan Pttcell'e geçtim faturasız bir tarifedeyim, gerçekten hız konusunda Vodafone'a göre mükemmel min 20 mbps alıyorum. Gerçi Vodafone özellikle Almanya ve Hindistan'da da çöp bir hizmet sunuyor, sadece Türkiye'ye has bir durum değil.
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Silivri İstanbul'a bağlı olmasına rağmen merkez ilçe sayılmıyor. İstanbul'da nüfus yoğunluğu Beylikdüzü ve Bahçeşehir tarafında yoğunluk olsa da esas yoğunluk Büyükçekmece'ye kadar. Silivri ve Çatalca'yı pek iplemeyebilirler. Anadolu yakasında da Çekmeköy ve Şile benzer durumda.

Mesela Sarıyer, Beşiktaş, Şişli, Fatih, Beyoğlu, Zeytinburnu, Bakırköy, Kadıköy-Tuzla hattında hatta Gebze civarında olsaydınız veya Üsküdar-Beykoz hattında olsaydınız sorun yaşamazdınız.

Baz istasyonları 2 şeye göre konumlandırılıyor;

1- Nüfus Yoğunluğu

2- En çok kullanılan yol hattı..
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Valla iplemiyorlarsa kendileri bilir ama bu hiz sorunu pek cok yerde var vodafoneda (firumdaki sikayetlerde cok net goruyoruz) o yuzden tek Silivri kotu diger yerler de hersey normal anlamids cikmaz burdan.

• Antalyada Vodafone ye geçecektim yazdıklarınızdan sonra korku geldi. Dediğiniz kadar kötü değildir heralde

• Ridooo kullanıcısına yanıt
    Bölgenizde kullananlara sorun,çekim ve hız iyiyse geçin.Buraya bakarsanız turk telekom turkcell her birini kötüleyen var.Canı sıkılan kötüleme konusu açıyor.

• nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Antalyada değilim 6 aylığına gideceğim ve turkcell taahhütüm bitiyor. Paketleri uygun diye gidecektim ama yazılanlardan sonra geçmeme kararı aldım. Pahalı da olsa çeksin, boşa para vermeyeyim.

Kullanmadan bilemezsiniz benimde çekincelerim vardı 15 ay dolmuştur heralde çok memnunum vodafone'dan.Ama genel itibariyle bakarsak en iyisi turkcelldir hız olarak,vodafone çekim olarakta en iyisidir.

Taahhütsüz bir paketle deneyeceğim önce,çekerse güzel paketlere geçerim

Çok fazla seyahat yaparsanız ve dolaşım halindeyseniz turkcellde kalın,şehir merkezinde yaşıyorsanız turk telekom veya vodafone iyi bir alternatif,faturasız paket deneyebilirsiniz memnun kalmazsaniz farkli bir operatöre geçersiniz.

• Vodafone şehirler arasında net can çekişiyor. Güncel bilgi olarak buraya ekleyelim.

1 ay faturasız deneyip ona göre karar vereceğim. Umarım sıkıntı çıkarmaz, paketler çok güzel.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.