Şimdi Ara

VODAFONE'A GEÇEN ÇOK PİŞMAN OLUR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
6.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çağrı merkezleri eve taşındı virüsten dolayı Bir çok çağrı merkezlerinde geç ulaşma sorunu var şuanda Vodafone özel durum değil.
    Vodafone babamın şirketi değil ama tt da yakın zamanda kullandım sesli görüşmede normali de volte si de Vodafone yanına yaklaşamaz bayağı haksızlık yapmışsın sadece internet hızları konusunda sana hak vereceğim gerçi ben öyle bir problem yaşamıyorum ama yoğun yerlerde bayağı kötü olduğunu tecrübe ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Muhtemelen başlık yanlış yazılmış.
    Vodafone dan cıkmak pişman ettirir kesinlikle
    Çekmediği il ve alan yok
    Telekoma geçtim bu sene 100 bin kere pişmanım.
    Tahhüt olmasa tekrar vodafone geçerim.
    İnt geçtim, arayanlar telefonun neden kapalı diyor
    Azıcık iç mekanlara gireyim görüşme sesi gidip geliyor.
    İşyerinde turkcellden de cok sikayet eden arkadaşım var..

İnt kullanımı bugunler de arttığı için hız da düşüş normaldir..
    Bu nedenle herhangi ürün veya hizmette yandım bittim öldüm diyenler aşırı abartıyorlar
    Yazıldığı kadar kötü olsa infial çıkar.
    Onun için vodafone da kalın
    Valla hiçte abartmıyorlar. Bu söylenenlerin tamamını yasayanlardanım. Diyorsunuz ki kapsaması cok iyi heryerde konusturuyor. Evet o konuda lafım yok ama artık olay internet olayı ve en azından vşdeoları takılmadan izletecek web sayfalarını hızlı şekilde görüntülenmesini sağlayacak hız verebilmeli operatörler. Elbette hepsinin iyi yada kötü oldugu yerler var ama olay bu değil. Vodafonun hız sorunu Vodafone baslıgına girip bakın bir cok kişi dile getiriyor. Bir operatör 4.5g ile 0.05 mbit hız veriyorsa ben bunu kabul edemem. Silivride yaşıyorum çerkezköyde çalışıyorum ve her gun 45 dk yol gidip geliyorum. Ne yazık ki yol boyunca radyo dinlerken pek cok kez internet sorunlu oluyor radyo bile kesiliyor ki ksc mbite ihtiyacı olabilir bir radyonun o an? Bunun dısında hat defalarca 3g ye dusuyor. Yani kısacası vodafone gercekten pişmanlıktır. Hali hazırda 3 operatörün de hattına sahibim turkcell>telekom>vodafone olarak sıralamadır benim için.

• hocam kurtuldum şuan gayet mutluyum
  • telekomdayım bende vodafoneye geçmeyi düşünüyordum burayı okuyunca bir kurt düştü içime
  • mertvaran kullanıcısına yanıt
    Vallahi erken yaşta yaşlanmak istemiyorsanız Vodafone illetinden uzak durmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Çünkü bir firma bu kadar kötü hizmet veremez, ne müşteri hizmetleri var ne de para yatırdığınız hizmeti adam akıllı kullanabiliyorsunuz.
  • VODAFONE'A GEÇEN ÇOK PİŞMAN OLUR

Çoğu vodafone'luya göre baya iyi hızlar alıyorum şükür. Öyle kanser eden bir hızı yok. Tabi arada çıldırtıyor.

Şu lanet volte sini kullanabilsem bide.

• Aslında tamamen hizmet aldığınız bölgeye göre değişiyor kalitesi. Manisa'da hiçbir şekilde sıkıntı yokken İzmir(Hatay)'daki çekim gücü berbat. Bırakın 4G'yi 3G'de bile 2-3mbps zor görüyor. Ancak dediğim gibi bölgenizde çekim gücü ve internet hızı iyiyse büyük bir avantaj fiyat konusunda.
  • Arkadaslar sayisal gercekler ortada bircok hiz olcumu yapan kurum turkiyede en hizli mobil interneti turkcell turk telekom sonuncuda vodafone olarak belirtiyor vodafone 4g de cuvalladi yillardir konusulan 3g de asiri sarj tuketme durumu var vodafone sistemsel sorunlarini duzeltmeden bilincli tuketici tarafindan tercih edilmeyecek turk telekomda ve turkcellde faturali tarifeler kullandim fakat vodafone un sistemsel hatalarindan dolayi hicbir zaman faturali vodafone kullanmadim

• ckm kullanıcısına yanıt
    Iphone 7 var 3g de full çekiyor fakat elimde 1 dakkikada şarz 1er 1er hızlı azalıyor .

Bölgemde band 7 var ve 100-150 mbps hız veriyor orası ayrı
  • Ne bu turkcell i övenler hayrola turkcell size para mı veriyor

• ne yazık ki öyle 2-3 vakamız var, turkcell çalışanı olduklarını sanmıyorum, ama çok bayıyorlar, engellerseniz rahat edersiniz, çok fazla değiller zaten, kim oldukları belli...
  • Ne yapalim en fazla baz istasyonu sayisina sahip oldugu halde en cok yatirim yapan operatoru degilde 24 saat çöküp şebeke arayan telekomumu övelim? Trollük mü yapalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 2 Nisan 2020; 12:10:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.