Şimdi Ara

Vodafone'a gecmeyi dusunuyorum, yardimci olabilir misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pardon o zaman açıklık getireyim. Benim aramalarımın çoğu vodafone doğru olduğundan benim için heryöne gibi birşey, ama tarife şöyle

20 liraya 850 şebeke içi, 150 heryöne
    30 liraya 500 şebeke içi, 500 heryöne
    40 liraya ise 1000 dk heryöne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rurik Eternally

fırsatın varsa vodafona geçme ama yok sadece fiyatı için geliyorum dersen gel. ama müşteri hizmetleri kesinlikle çok ama çok kalitesiz dünyadan haberi olmayan insanlar. kanpanya yapıyorlar esaslarını ben söylüyorum aaa öylemimiş diyorlar. müşteri hizmetleri ile muhattap olmadığın sürece sorun yok yani.

çok haklısın dostum.ben vodafone un saniye bazlı tarifesine abone olmak istedim.üç ayrı vodafone bayisine gittim üçüde bana "vodafonun tarifeleri saniye bazlıdır zaten" dediler böyle bir tarife olduğundan haberleri dahi yok.hani pek tercih edilmeyen bir tarife olduğu için bizlerin bilgisi olmaması normal ama vodafone bayileri nasıl bilmez?
    neyse sonra müşteri hizmetlerini arayayım dedim ve aradım.vodafone un saniye bazlı tarifesi aboneliğe açıkmı diye sordum.bakalım deyip (vodafone un sitesini açtı eminim ) evet aboneliğe açık dedi.bayiler böyle bir tarife yok aboneliğe kapalı gibi şeyler söyledi dedim.hayır öyle bişey yok,açık dedi.neredeyse biz anlatacağız tarifeleri,kampanyaları adamlara bunun dışında vodafone genel olarak diğer operatörlerden iyi.en önemli fark olarak çekim gücünü gösterebilirim.bizim evde mesela vodafone dışında 3g şebekesi olan operatör yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.