Şimdi Ara

Vodafone'a gecmeyi dusunuyorum, yardimci olabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avea'dan cok bunaldim aslinda kampanyalari tam bana gore ama artik sistem sorunlari cok bunaltti. Yok yere bakiye dusmeler, bikac kampanya uyeligimi iptal edememelr, Musteri Hizmetleri kalitesizligi falan..
    Anlayacaginiz gecis yapacagim ve Vodafone'u gozume kestirdim.

Cepten net kullaniyorum. 100MB kadar.
    Sms heryone 5000 kadar.
    Aran kazan tarzi bir kampanya.
    Vodafone'da bu isteklerimi karsilaycak bir tarife var mi?

• Tesekkur ederim. Vodafone tarifeleri aveaya gore bekledigim kadar iyi degilmis ama denize dusen yilana sarilir hesabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cilekesh.64

Tesekkur ederim. Vodafone tarifeleri aveaya gore bekledigim kadar iyi degilmis ama denize dusen yilana sarilir hesabi

Avea da hangi tarifedesiniz merak ettim doğrusu ve size neler veriyor, ne kadar ödüyorsunuz? Daha ucuzsa ben gecebilirim avea ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

Tesekkur ederim. Vodafone tarifeleri aveaya gore bekledigim kadar iyi degilmis ama denize dusen yilana sarilir hesabi

Avea da hangi tarifedesiniz merak ettim doğrusu ve size neler veriyor, ne kadar ödüyorsunuz? Daha ucuzsa ben gecebilirim avea ya.

Genc avea tarifesindeyim.

100MB internet 4 TL,
    10.000 avea ici + 1000 heryone sms 9 TL,
    10 dk avea disi aranmanda 5 dk her yone konusma suresi.
  • Kardes Bende Gecıcem Bu Ay içinde turkcellden Vodafona GENC AVANTAJ paketi war 25 TL İçerigi :===} Her yöne 500 dk Her yöne 5000 SMS Cepten ücretsiz Facebook, Twitter ve Windows Live Messenger Ve bununla beraber Numara tasıdıgın İçin 12 ay boyunca Her ay için 100DK daha veriyor yanı 600DK oluyor Bende bu pakete Gecıyorum..bu kampanya için tek zorunlulk 25 yas ve altı olman Gerekli

İnternete Gelince Sınırsız Internet Paketi 7.99 TL Gunluk 100Mb Adil Kullanım sınırın war gecınce sadece hızın Dusuyor tum İstedıklerın aylık Odemen 33 TL Olur...
  • quote:

quote:

quote:

100MB internet 4 TL,

Bumu daha avantajlı. Bana hiç avantajlı gelmedi doğrusu, vodafone devam.

Çünkü bende 20 liraya 1000 dk
    8 liraya sınırsız internet
    9 liraya 10 bin şebeke içi, 2000 heryöne sms var :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fırsatın varsa vodafona geçme ama yok sadece fiyatı için geliyorum dersen gel. ama müşteri hizmetleri kesinlikle çok ama çok kalitesiz dünyadan haberi olmayan insanlar. kanpanya yapıyorlar esaslarını ben söylüyorum aaa öylemimiş diyorlar. müşteri hizmetleri ile muhattap olmadığın sürece sorun yok yani.
  • Benim konusma sorunum olmadigi icin avea daha avantajli demistim. 4tl+9tl aylik masrafm oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rurik Eternally
    fırsatın varsa vodafona geçme ama yok sadece fiyatı için geliyorum dersen gel. ama müşteri hizmetleri kesinlikle çok ama çok kalitesiz dünyadan haberi olmayan insanlar. kanpanya yapıyorlar esaslarını ben söylüyorum aaa öylemimiş diyorlar. müşteri hizmetleri ile muhattap olmadığın sürece sorun yok yani.

Avea Musteri hizmetleride cok kotu. Sitede yazani okuyolar baska is yaptiklari yok. Bi ise yaramiolar.
  • sayin operatörler gecici degil bilincli egitimli ve anlik cözüm üretebilecek müsteri hizmetleri istiyoruz!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition
    sayin operatörler gecici degil bilincli egitimli ve anlik cözüm üretebilecek müsteri hizmetleri istiyoruz!!

Kesinlikle.
  • quote:

quote:

fırsatın varsa vodafona geçme ama yok sadece fiyatı için geliyorum dersen gel. ama müşteri hizmetleri kesinlikle çok ama çok kalitesiz dünyadan haberi olmayan insanlar. kanpanya yapıyorlar esaslarını ben söylüyorum aaa öylemimiş diyorlar. müşteri hizmetleri ile muhattap olmadığın sürece sorun yok yani.

Avea Musteri hizmetleride cok kotu. Sitede yazani okuyolar baska is yaptiklari yok. Bi ise yaramiolar.

Her 3 operatöründe müşt. hizmetleriyle muhatab olmuş biri olarak söylüyorum. Vodafon ile Avea mh leri birbirinden rezalet. Hatta Vdf mh, Avea mh den daha da kötü geldi bana.. Ha duvara konuşmuşsun ha mh lerine konuşmuşsun farketmiyor. Duvara konuşsan belki daha iyi hiç olmazsa abuk sabuk şeyler söyleyip sinirini bozmaz.. Tcel mh diğerlerine göre çok iyi sayılır ama o da pahalı.

• Bir iki operator daha olmali piyasada artik.
  • quote:

Bir iki operator daha olmali piyasada artik.

katiliyorum cünkü rekabet artinca piyasa fiyatlari dip yapar o zaman bakin eglenceye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egé

quote:

quote:

Her 3 operatöründe müşt. hizmetleriyle muhatab olmuş biri olarak söylüyorum. Vodafon ile Avea mh leri birbirinden rezalet. Hatta Vdf mh, Avea mh den daha da kötü geldi bana.. Ha duvara konuşmuşsun ha mh lerine konuşmuşsun farketmiyor. Duvara konuşsan belki daha iyi hiç olmazsa abuk sabuk şeyler söyleyip sinirini bozmaz.. Tcel mh diğerlerine göre çok iyi sayılır ama o da pahalı.

Kesinlikle katılıyorum.... Dunyadan haberleri yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

100MB internet 4 TL,

20 liraya 1000 dk hangi tarife ?

• quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

sayin operatörler gecici degil bilincli egitimli ve anlik cözüm üretebilecek müsteri hizmetleri istiyoruz!!

Kesinlikle... en azından çözüm üretseler. yani bilg. başında sadece konuşuyorlar başka bir işlem vs hiç bir şekilde halledemiyorlar ozaman ben müşteri hizmetlerini aramışım ne fark edecekki???

DH bana daha çok yardımcı olur eminim onlardan.
  • http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/cep-kamu-1000.php

- "Cep Kamu 1000 Mini " ile ayda sadece 20 TL'ye tüm Vodafone'lularla ayda 850 dk, ayrıca her yöne
    150 dk.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

100MB internet 4 TL,

Noxco senin tarifen çiftçi tarifesi değil miydi ? O tarife de 500 vodafone 500 her yöne.. Yani her yöne 1000dk gibi anlaşılıyo yazdığından.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.