Şimdi Ara

Daha uygunu var mi ? Taahhut bitti yardim 😔😔😔

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha uygunu var mi ? 14 gune faturali hattim taahhut bitiyor ne yapayim bekleyeyim mi geceyim mi ? Mh aradi 1 yil sabit fiyat garantisi varmis bimcell faturali nasildir bilmiyorum

Daha uygunu var mi ? Taahhut bitti yardim 😔😔😔

• Bimcell de faturalı hat yok

• www.netgsm.com.tr
    Mobil Hat Fiyatları & Paketleri - Netgsm
    https://www.netgsm.com.tr/fiyatlar/mobil-hat

• Daha uygunu var mı mı? Daha pahalısı yok.
  • Tam olarak ne sorduğun bile anlaşılmamış ama Turkcell'de şu an aynı fiyata 20 gb var şu an ona geçin

• r.H kullanıcısına yanıt
    Hangi tarife hocam o?
    Numara taşımak istiyorum tcell e
  • sepulturgay kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 12 Eylül 2024; 12:57:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16 yil okul biraz fazla degil mi
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Başkent Ankara disinda her il var Daha uygunu var mi ? Taahhut bitti yardim 😔😔😔 

• üufarkı Ü kullanıcısına yanıt

1 yil gecerli sabit fiyat garantisi var mi ? Birde ben taahut bittigin gun hemen lap diye mi geceyim ? Nasil bir yol izlemeliyim ???

• Türk telekom eski müşteriye bundan ucuzunu vermiyor sanırım. Ama Turkcell veya Vodafone geçilebilir 180TL bandı 10GB veriyorlardı en son.

Başka operatöre geçeceksen şuan bile geçebilirsin ama taahhüt yenileyeceksen taahhüt bittikten sonraki gün yeni teklifi kabul et yoksa 1 ayın yanıyor.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

Evet 1 yıl fiyatı sabit. Taahhüttünüz bittiyse eğer istediğiniz gün geçebilirsiniz. Bitmediyse de cayma bedeli öğrenmek için 5555'e TAAHHÜT yazıp yollayın. Taahhütünüzün bitmesine 30 gün kala cayma bedeli çıkmaz. Bu kampanya Eylül sonuna kadar geçerli diye biliyorum ama yine de çok uzatmayın bence.

Teşekkür ederim kardeşim
    Ankara’da olaydı süper olurdu
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

Fiyat garantisi yok, ama diğer operatörlerdende hiç bir zaman pahalı olacağını pek sanmıyorum. Taahhütün bitmeden 3-4 iş günü evvel geçmen gerekir. Hat kargoyla geliyor, hat erken taşınırda taahütü bi kaç günle karşılayamazsan onu bilemiyorum. Cüzzi bir ücretlendirme taahhütten gelebilir. Siteyi karıştırın, bazı bankacılık uygulamaları çalışmıyormuş, işinize yaramıyorsa geçmeyin.

türkcell faturalı hattım vardı tahahüt bitmeden 4 gün önce faturasız hatta geçirmesi için emir verdim tam geçiş olmadan 3 saat önce yeni fatura çıkardılar 1 aylık faturalı paket oldu sonra 2 saat sonra kontorlüye geçti 150 tl filan faturanız çıkacak dendi

ankaralılar olarak toplanıp kırıkkaleye gidip ordan işlem yaptıracaz

• Aykodent A kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç gerek yok.

Onlinedan geçiş yapılıyor esim varsa telefonda.
    Adresi sadece o illerden girmek lazım
    QR okut, e devletten onayla bitti gitti.
    Konu açılmış bununla ilgili bir göz atın.

Mecbur buna devam edecegiz ocakta arttirirlar iyice suan bile zamlandi cogu operator yilbasi gelmeden baktim hat ucreti kargo ucreti gecis ucreti bir dunya para yaziyor sitesinde. Musteri hizmetleri acmiyor telefonu aradim bakan yok telefona

Sabit fiyat garantisi yok mu ? Bilmiyordum 1 sene sabit fiyat dedi turk telekomdaki kadin 6 ayda bir zam yapiyorlar zaten bir yil icerisinde. O zaman en uygunu bu oluyor 5-6 gb yetiyor bana internet wifi kullaniyorum genelde ama o paketleri yok min 8 gb her operatorun Daha uygunu var mi ? Taahhut bitti yardim 😔😔😔 

Nerede hocam konu bulamadım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.