Şimdi Ara

Vodafone'a geçtim çekme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün itibari ile vodafone'a geçtim fakat bişey dikkatimi çekti yarım saat falan dışarda kaldım heryerde full çekti sorunsuz bi şekilde int de 12-13 mb civarı çıktı fakat eve geldiğimde durduğum yerde 2 dakika full çekiyor bazen tek diş bazen 2 bazen 3 kafayi yicem sürekli oynuyo bunun şarjı çok etkilediğini düşünüyorum ve hız ölçtüğümde 1-2 mb arası çıkıyor sorun evde mi acaba yoksa zamanla düzelir mi ??

• Ne düzelmesi ? Çekim gücü az sizin evde. Bu kadar basit. Vodafone'a arıza kaydı bırakın derim. Fakat ilgileneceklerini sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bir sorum daha olucak ben 31 liraya faturalı spotify tarifesi yapmıştım 2.5 gb internetli vs vs hattım tanımlandığında faturalı esnek dedi 2gb 500 dk 4000 sms 25 lira yazıyodu bu saınrım sitede müşteri hizmetlerindeki kadın 35 lira dedi nasıl olur imkansız dedim bağırdım çağırdım spotify geçmek ve ek 500mb almak istiyo musunuz dedi evet dedim geçtim ve fiyat aynı kaldı 35 lira böyle saçmalık olur mu sitede 31 lira yazıyo ve devlet vergisi 1.5 lira hariç daha benim ne yapmam lazim şuan?
  • Hattı yeni aldıysanız onun vergisidir.
  • Hocam nasıl yani anlayamadım ben diyorum ki yaptığım paket vodafone'un kendi sitesinde 31 lira. Bana sitede fiyatı 25 lira yazan tarifeye 35 dediler.

Sonra bi kaç değişiklik yaptım ama hala 31 lira olan şeye 35 lira ödeyeceğim tek seferlik mi 35 ( dediğiniz vergi olayı ) yoksa bütün yıl boyunca mı ?

Bilginiz varsa aydınlatabilir misiniz kafam çok karışık
  • Siz hattı Vodafone'dan yeni mı aldınız ?
  • Evde çekim zayıf
    Şarjınız daha hızlı tükenecek,buna hazır olun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caferhan kullanıcısına yanıt
    Evet hattı yeni aldım dün müşteri temsilcisi kız acemiydi sanırım net birşey söyleyemedi bugün bi daha aradım tahahhütsüz olduğu söylendi tahahhütlü yaptim ve aylık bu pakete devlet vergisi ile 30.5 lira ödeyeceğimi söyledi.

Bu arada oturduğum yerde biraz aşşağılara indim yine full çekti 17 mb int hızı çıktı evde 1 mb bile görmüyo bazen sorun oturduğum yerde sanırım teşekkürler yardımlarınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.