Şimdi Ara

Vodafone Altın Klüp Buger King Whopper Jr Menü Alana 2. Whooper Jr Bedava. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.005
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üye olmak için ""ALTIN KULUP "yazıp 7000'e yolluyorum sürekli olarak, hatalı mesaj gönderdiniz şeklinde cevap geliyor.
    Nerede yanlış yapıyorum?
  • cravens C kullanıcısına yanıt
    Altin kulup yaz bide kucuk harf ve turkce karakter kullanma. Ayni benim yazidigim gibi yolla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün kod aldık sinemaya gittik o sistem bizde yüklü değil dediler... Şimdi kod alıp restoranta gitmeye korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunuda kabul etmedi :(

Vodafone Altın Klüp Buger King Whopper Jr Menü Alana 2. Whooper Jr Bedava.

• Tiklagelsin.com da kullanılıyor mu? Yoksa şubede mi geçerli sadece ?

• omermesud kullanıcısına yanıt
    Sadece şube de geçerli de gidop fiyata baktım 15tlydi koşarak uzaklaştım Mcdonaldsda 2 mcchicken menu 12 tl zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yiyen var mı

• kodu kullandım.

yeni olmasından dolayı henüz bilgi sahibi değiller. kodu tablette girince ekrana bu kampanya yansıdı ve ürünleri aldım.
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Biri et biri tavuk et tavuktan daha pahalı sonuçta normal bence. 15 TL iki menü için bu devirde gayet iyi.
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Hocam etlerin gramina bakarsaniz normal olmadığını farkedersiniz whopper jr menu gerçekten et yok gibi birsey az daha incelse bakınca karşıyi göreceksiniz ama tavukda öyle değil maliyetleri birbirene yakındır zaten et dediğimiz kiyma sonuçta bütün restrontlarda kıymalı ve tavuklu yemeklerin fiyatı yaklaşık aynıdır

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Hangi restoranda aynı hocam ? En basit bi esnaf lokantasinde bile etli yemeklerle tavuk etli yemekler arasında porsiyon bazında 4-5 lira fark var..
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Etli yemete fiyat farkı var zaten kıymayı diyorum ben isterseniz kontrol edin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.